373

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека.Ама да пита вдъхновителя - радев зеления чорап, дето ги водеше на шипка и обясняваше, че вирус няма.

372

Анонимен

преди 3 години

До 407Като програмист ти казвам, че не познавам програмисти да са ходели на протестите. Не пиши глупости........Той човека малко недовижда та вместо популист написал програмист! Простено му е, случва се! :)))))))))))

371

Митко

преди 3 години

Евалла пич...дано се вразумят безсмъртните наследници на Дънкан Маклауд, но едва ли...продължавай, щото някой трябва да я върши тая работа....благодаря ти от мое име. Дано прескоча трапа. На 64 съм с потвърдена с PCR тест коронавирусна инфекция. За сега нямам нужда от ремдесивир, благодарение на адекватната реакция на личния лекар. Амс и да имам-няма да ми дадат...

370

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 410"Мерките на мутрите са за увеличаване на броя на заразените и починалите и за присвояване от мутрите на повече средства от държавата уж за подкрепа на бизнеса. От тази гледна точка протестиращите са прави, а какво е протестър не знам."И ся какво, излиза, че тия, дето не спазвате мерките сте на подчинение на мутрите ли?***, така си кажете.

369

noFreeman

преди 3 години

скоро такива сатанински реаниматори ще ги късаме парче по парче и ще ги горим на клада... всичките изр--од..ски доктори, които убивате - много скоро възмездието ще дойде!!!!

368

До 403

преди 3 години

От централите на партийките в ДБ всякакси се опитвате да се изкарате интелектуалци - лекари, архитекти, програмисти,че е модерно. Може да имате учителки в редиците си, но кьорав програмист нямате. Е, имате някакви безработни синковци, които карат курсче в Телерик и това е

367

Анонимен

преди 3 години

Мерките на мутрите са за увеличаване на броя на заразените и починалите и за присвояване от мутрите на повече средства от държавата уж за подкрепа на бизнеса. От тази гледна точка протестиращите са прави, а какво е протестър не знам.

366

1

преди 3 години

Всички протестери да се опътят на оня свят и там да протестират.

365

Анонимен

преди 3 години

До НаскоТи си за лекар бре! А за тия платените въобще ни говори, те са *** на 90% Най свидните били, за кой са свидни?

364

до 403

преди 3 години

Като програмист ти казвам, че не познавам програмисти да са ходели на протестите. Не пиши глупости.

363

Начетен антилеберал

преди 3 години

До дедоНеграмотен номенк-латурен старец ,прочел само една книга в живота си - как да ремонтираме жигули.Дедо не се напъвай недей за конспиративните теории.Плоско-***-ият ти мозък няма да разбере нищо.Пий си там шльокавицата и не занимавай народа с про-ст-оумията се ,няма нужда.

362

Анонимен

преди 3 години

Парадоксална е ситуацията. Мутите досега нямат реални мерки срещу епидемията, но се рекламират, че са взели всички мерки. Протестиращите (в българския език няма протестър) са срещу нещо, което го няма.

361

Анонимен

преди 3 години

Добре го е казал! До един момент подкрепях протестите (тези, инициирани от ДБ, свързани с безобразията на Доган). После стана някаква тотална шлякавица по тези протести. Всякакви хора, всякакви виждания, а масовката беше тотални неуки безделници, докато в началото бяхме там каймакът на обществото- програмисти, лекари, учители, архитекти, дизайнери и какви ли не млади, образовани, отлично платени млади хора. Всеки без маска, по бързата процедура- пробация с ОП труд в КОВИД отделение да ги видим.

360

Анонимен

преди 3 години

До OMG_LuckerДа, ако е чуждата обаче ;)

359

ММА БИЯЧАТ!

преди 3 години

А реаниматора ще обянси ли що, когато ние ходихме да вършиме държавната работа, да подбираме протестиращи по тъмите улчки и да ги биеме като магарета, полицията ни задържаше! Вършехме патриотично дело, ама явно не им хареса, че някой им върши работата!!!!

358

OMG_Lucker

преди 3 години

Серафимов се е попрестарал с истерията. Изкарахме го ковид-а, кофти болест, като всички останали вируси. Смъртта от глад по- хубава ли е?

357

man

преди 3 години

Доста *** народ, съдейки по коментарите. Горко ни.

356

Съвет

преди 3 години

Държавата да спре идо.ти.те.Подстрекателите на съд.

355

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ама защо след като туриха денонощните скафандри почнаха масово да омират?

354

Наско

преди 3 години

А това ли ,за това ли мечтае това гробарче?! Този може да те убие със самото си присъствие , с дъхът си. Ние сме повече от това тяло ,което напълно му липсва като усещане.Затова можем да запазим себе си като изявяваме човешкото пред очите на фактите и страшните трагедии. Тези ,които са на протеста са най-свидното ни и това присъствие ни дава живота за по-нататък и с грешките и със изцепките. А този ще си спомня и ще сънува трупове ,защото явно е останал преди още тази работа без душа. Асоциации