477

42

преди 3 месеца

Хубаво локдаун, ама в Сърбия раздават по 100 евро на калпак, в Русия също. В Швеция по 980 евро. В САЩ по 1100 долара. А у нас поне за безработните кога?

476

63991

преди 3 месеца

Идиотията и простотията върви по хората, а не по дърветата. Ама после, като се тръшнат тези австралопитеки, ще квичат точно при лекарите, защо не ги лекуват. Ами тези лекари, благодарение на действията на безумните Д.Е.Б.И.Л.И. да крещят и да се разнасят по кръстовищата и площадите без маски, вече са на края на силите си.

475

Анонимен

преди 3 месеца

Прав в човека. Той Борисов нали ви го каза акъл насила не набива. Оная другата работа само. То не бяха самолети дето пръскат, 5дж-та, Бил Гейтс, илюминати, рептили, каквото се сетите. А никой не се сеща, че понякога живота ни предоставя изпитания: пандемии, бедствия и ние трябва да се справим ползвайки горния си етаж и малко емпатия към другите.

474

Анонимен

преди 3 месеца

До скокльо- НА МАЙКИТЕ - ЗА 1 ДЕТЕ- 1 МИН ЗАПЛАТА, ИЛИ ДЕТЕГЛЕДАЧКА- НАЙ ДОБРЕ БАБАТА- 1 МИН ЗАПЛАТА- ПО ПРОГРАМА "РОДИТЕЛИ В ЗАЕТОСТ" за две деца- 1и 1/2 заплата за две деца до 5г за три деца до 12 г, 60/40, 80/40 след съответните документ, на останали без работа по 24 лв на ден С 50 лв към пенсията ям по 33кг банани на месец- четири търговски вериги правят промоции и ги пускат по 1.49/1.60лв- справка в промооферти за месеци назад.

473

Анонимен

преди 3 месеца

До Спешно! МОЖЕ И ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ- НАПРАУ СА КЛАСИ НАД НАШИТЕ...

472

Спешно!

преди 3 месеца

Спешно да се узакони внасянето на лекари със съответното гражданство! Куба ще ни зарине с лекари! И повярвайте, с много класи над нашите шамани!

471

Анонимен

преди 3 месеца

Този “вбесен” лекар, който не може да си задържа емоциите, да си купи въже и да се “самообеси” а след това може ако е още жив да отиде при колега психопат а извинете психолог исках да напиша!

Когато работиш в моргата няма чували за сандвичи, а за трупове! Сигурно е от лекарите с “левова” диплома! Връщай я и купувай за IT специалист! Пунчо!

470

Космосът е комосен

преди 3 месеца

кви са тия тесни жлътнали потуре дет един клъст мънистър предател немое да набуташ с кирките , бе, Сандоооо.

Недай си Боже да загубиме Бойко, както е месомръвково е еволирал нимои го турхте в тъз космунъфска жлътнала дреа, бе.

469

Анонимен

преди 3 месеца

После науката се основава на научни методи за доказателство, а не е вяра.
------

И такива за случая с ковид липсват

468

Ххх

преди 3 месеца

Безумни егоистични същества не разбрахте ли, че вече лекарите не може за всичко да са ви виновни, просто вече дотам оредяха, че никой не го интересува и не обръща внимание на глупавите нечовешки претенции към лекарите. Всичко свърши-дупе да вие яко.

467

Анонимен

преди 3 месеца

Да се обърне към баш мутрата с тези претенции, който вместо да вземе мерки когато трябваше, се моташе без маска с джипката да "инспектира" из България.

Или да се обърне към колегата си, Мангъра, дето обясняваше как няма да носи маска и ще лекува с чайче и прегръдки.

466

Анонимен

преди 3 месеца

Чували за трупове за всички еврейски садисти които се наричат лекари. Рака да ги стопи и огън да ги гори. Нормалните лекари си знаят, че не се отнася за тях.

465

Анонимен

преди 3 месеца

Инжектирам с кожена ваксина платени пропагандатори на маски и ковидтъпотия, директно в кафявата база.

464

До овчевия 459

преди 3 месеца

Къде си роден и коя зодия си?

463

до 453

преди 3 месеца

,,клетвата,,

Най-интересно за теб ще бъде да разбереш, че Хипократовата клетва в съвременния вариант включва задължението на лекаря да разяснява на болния опасностите от заболяванията. Здравна просвета се нарича. Не е "паника" , а задължение по Хипократовата клетва.
В оригинал този документ включва задължение на лекаря да лекува и обучава децата на учителя си. Към пациентите няма ангажимент да ги лекува безплатно,т.к тази клетва е писана през друга епоха. Според оригинала абортите са забранени.

462

скокльо

преди 3 месеца

затворете се, спреде да ходите на работа, продайте апартамента и не го мислете. Управляващите продължават да си получват заплатите, бонусите, премиите. За вас има заеми, с които да ви опоскат догодина.

Нарича се пир по време на чума.

Нали искахте банани?! Нали скачахте по площадите?!

Яжте банана, маймуни

461

само минавам

преди 3 месеца

До Анонимен

Пият си ракийката с Каскета ...

460

до 443

преди 3 месеца

"никой не го е виждал"
Вирусът е миниатюрен. Не можеш да го видиш. Не можеш да го пипнеш. Но той пипне ли те, не ти завиждам.
После науката се основава на научни методи за доказателство, а не е вяра. То не е Църква , все пак.
За религията трябва вяра, за науката - научно познание.

459

тъжно е

преди 3 месеца

"трупни чували" - зловещо е.
Много по- тъжна картина от тези описани в статията чували са едни други - това са жълти чували с лични вещи на хора, които загубиха битката с коронавируса.
Много често близките също са в карантина и не могат да вземат навреме личните вещи на починалия човек. Тези осиротели чували с надписче и кръст върху него, в ъгъла на склада стават все повече и всяват неописуема тъга. Човек вижда там загубената надежда, прекършения живот, осиротелите роднини, неосъществените мечт

458

atanasov

преди 3 месеца

Протестъри, вие сте като мишки на горящ кораб. Яко ще духате на реаниматорите!