433

Анонимен

преди 3 години

Прав в човека. Той Борисов нали ви го каза акъл насила не набива. Оная другата работа само. То не бяха самолети дето пръскат, 5дж-та, Бил Гейтс, илюминати, рептили, каквото се сетите. А никой не се сеща, че понякога живота ни предоставя изпитания: пандемии, бедствия и ние трябва да се справим ползвайки горния си етаж и малко емпатия към другите.

432

Анонимен

преди 3 години

До скокльо- НА МАЙКИТЕ - ЗА 1 ДЕТЕ- 1 МИН ЗАПЛАТА, ИЛИ ДЕТЕГЛЕДАЧКА- НАЙ ДОБРЕ БАБАТА- 1 МИН ЗАПЛАТА- ПО ПРОГРАМА "РОДИТЕЛИ В ЗАЕТОСТ" за две деца- 1и 1/2 заплата за две деца до 5г за три деца до 12 г, 60/40, 80/40 след съответните документ, на останали без работа по 24 лв на ден С 50 лв към пенсията ям по 33кг банани на месец- четири търговски вериги правят промоции и ги пускат по 1.49/1.60лв- справка в промооферти за месеци назад.

431

Анонимен

преди 3 години

До Спешно! МОЖЕ И ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ- НАПРАУ СА КЛАСИ НАД НАШИТЕ...

430

Спешно!

преди 3 години

Спешно да се узакони внасянето на лекари със съответното гражданство! Куба ще ни зарине с лекари! И повярвайте, с много класи над нашите шамани!

429

Анонимен

преди 3 години

Този вбесен лекар, който не може да си задържа емоциите, да си купи въже и да се самообеси а след това може ако е още жив да отиде при колега психопат а извинете психолог исках да напиша!Когато работиш в моргата няма чували за сандвичи, а за трупове! Сигурно е от лекарите с левова диплома! Връщай я и купувай за IT специалист! Пунчо!

428

Космосът е комосен

преди 3 години

кви са тия тесни жлътнали потуре дет един клъст мънистър предател немое да набуташ с кирките , бе, Сандоооо.Недай си Боже да загубиме Бойко, както е месомръвково е еволирал нимои го турхте в тъз космунъфска жлътнала дреа, бе.

427

Анонимен

преди 3 години

После науката се основава на научни методи за доказателство, а не е вяра.------И такива за случая с ковид липсват

426

Ххх

преди 3 години

Безумни егоистични същества не разбрахте ли, че вече лекарите не може за всичко да са ви виновни, просто вече дотам оредяха, че никой не го интересува и не обръща внимание на глупавите нечовешки претенции към лекарите. Всичко свърши-дупе да вие яко.

425

Анонимен

преди 3 години

Да се обърне към баш мутрата с тези претенции, който вместо да вземе мерки когато трябваше, се моташе без маска с джипката да "инспектира" из България.Или да се обърне към колегата си, Мангъра, дето обясняваше как няма да носи маска и ще лекува с чайче и прегръдки.

424

Анонимен

преди 3 години

Чували за трупове за всички еврейски садисти които се наричат лекари. Рака да ги стопи и огън да ги гори. Нормалните лекари си знаят, че не се отнася за тях.

423

Анонимен

преди 3 години

Инжектирам с кожена ваксина платени пропагандатори на маски и ковидтъпотия, директно в кафявата база.

422

До овчевия 459

преди 3 години

Къде си роден и коя зодия си?

421

до 453

преди 3 години

,,клетвата,,Най-интересно за теб ще бъде да разбереш, че Хипократовата клетва в съвременния вариант включва задължението на лекаря да разяснява на болния опасностите от заболяванията. Здравна просвета се нарича. Не е "паника" , а задължение по Хипократовата клетва.В оригинал този документ включва задължение на лекаря да лекува и обучава децата на учителя си. Към пациентите няма ангажимент да ги лекува безплатно,т.к тази клетва е писана през друга епоха. Според оригинала абортите са забранени.

420

скокльо

преди 3 години

затворете се, спреде да ходите на работа, продайте апартамента и не го мислете. Управляващите продължават да си получват заплатите, бонусите, премиите. За вас има заеми, с които да ви опоскат догодина. Нарича се пир по време на чума. Нали искахте банани?! Нали скачахте по площадите?!Яжте банана, маймуни

419

само минавам

преди 3 години

До АнонименПият си ракийката с Каскета ...

418

до 443

преди 3 години

"никой не го е виждал"Вирусът е миниатюрен. Не можеш да го видиш. Не можеш да го пипнеш. Но той пипне ли те, не ти завиждам.После науката се основава на научни методи за доказателство, а не е вяра. То не е Църква , все пак. За религията трябва вяра, за науката - научно познание.

417

тъжно е

преди 3 години

"трупни чували" - зловещо е.Много по- тъжна картина от тези описани в статията чували са едни други - това са жълти чували с лични вещи на хора, които загубиха битката с коронавируса.Много често близките също са в карантина и не могат да вземат навреме личните вещи на починалия човек. Тези осиротели чували с надписче и кръст върху него, в ъгъла на склада стават все повече и всяват неописуема тъга. Човек вижда там загубената надежда, прекършения живот, осиротелите роднини, неосъществените мечт

416

atanasov

преди 3 години

Протестъри, вие сте като мишки на горящ кораб. Яко ще духате на реаниматорите!

415

до кре-те-ноида 457

преди 3 години

именно всички умения на доби-тъците ти сънародници се заключават в смукане на ракия и слушане на чалгаИ цъкане с език и пиянски поглед зад някое лъскаво ауди или автоматика създадени от хора ползващи мозъчните си клетки за други цели

414

Законодател

преди 3 години

Веднага да се прием заком, че по време на криза е недопустимо и незаконно да се правят публични изяви, митинги, протести, събрания на закрито и открито с цел опазване на общественото здраве и тези на народната власт. Организаторите на такива действия трябва да бъдат подведени под отговорност и да бъдат глбявани и да му влезне в досието като извършител на престъпно деяние на цялата общност и нация. Предлагам да се гласува и да се обнародва в държавен вестник.