13

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 3 години

Нека си погледнат цените тези къщи за гости.Не може нощувка в балканска къща да струва повече от нощувка в приличен европейски хотел. Условия, обслужване, цена... никога не са били балансирани. Мен лично ме губят, като клиент. Предлагат едно ГОЛЯМО нищо, срещу шапка пари.

12

Анонимен

преди 3 години

Еми Хемингуей е казал - всичко далече от морето е провинция :))) Да не се обиждат от Софето, така го е казал :) Иначе се очакваше балона да се спука, хората предпочитат сами да си правят къщите, новите кооперции не са по вкуса им :)

11

Анонимен

преди 3 години

Тези къщи за гости не бяха ли направени с европари?И сега като ги продадат,400 хилядарки ще отидат в джобовете на тия,които се уредиха с тях.Демек,държавата им е направила един много хубав подарък.,

10

ЕДИ ЩО СИ !

преди 3 години

Подарявам къща за госке , плащам данъкЪ , тока и водата , още 10г. !

9

Анонимен

преди 3 години

Тогава връщат и взетите еврофондове с лихва.

8

всичко е обратно

преди 3 години

''Уш'' цените на имотите ''скочили'' , и мнооОоого били търсени ...Само че вече в доста държави ОКОЛО нас , са с 30 % надолЕ ! надяй се коньо , за зелена трева .

7

Анонимен

преди 3 години

''мярката по програмата за конкурентоспособност има изискване, според което бизнес с оборот под 30 хиляди лева не може да се възползва.''Не е само при къщите за гости липсата на помощ от държавата.Има и други с под 30 000лв годишен оборот и стотинка не ни е дала държавата,нито при предишното затваряне нито сега.Все едно ние не съществуваме и не плащаме данъци!Мащеха не е държава това!

6

Анонимен

преди 3 години

Построени с откраднати пари от европейските,от неуки колибари близки до управляващата върхушка.

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КУПУВАМ КЪЩА ЗА ГОСТИ ДО 2000 ЛЕВА. САМО СЕРИОЗНИ ОБАЖДАНИЯ

4

Анонимен

преди 3 години

Мла, пак банките ще спечелят.Нищо ново на територията.

3

Анонимен

преди 3 години

Значи вчера статия, че били много търсени а пък днес "На тезгяха"...........После що хората не ви вярват и не знаят на кой свят са.То вие не знаете на кой свят сте та кво или остава друг да ви разбере...

2

35864

преди 3 години

Рзагеле, да заметат злоупотребите си...

1

ахааа

преди 3 години

Ами така е, когато къщите са повече от гостите.Не е от ''пандемията''.