33

Анонимен

преди 3 години

ей ся вече истински се притесних за горките чорбаджии. Да вземе Боко да им даде и на тях държавна помощ ? Оуу, ама айде първо да дадат справка от касовия апарат колко гости са били там в последните 5 години

32

До Анонимен 35

преди 3 години

Не знам дали ще ти стигне живота да дочакаш за 5 хилки нещо. Ти да не си от ония, които чакат и апартаментите в София да поевтинеят с 50%? Хаха!

31

Анонимен

преди 3 години

Тия па каква асоциация са измислили, само се чудят каква нова глупозт да изплющят.

30

Анонимен

преди 3 години

Анисийче, мило, това в заглавието е тавтология, мойто дете. Учи се в трети клас. Означава нещо, казано два пъти. Например "слагам на тезгяха" означава "за продан". Все едно да кажеш, че си дипломирана бакалавърка журналискя.

29

465

преди 3 години

Е няма проблем. Завръщащите се от чужбина млади и успели българи ще ги изкупят. Справка: новината със заглавие "Българи от чужбина с еднопосочен билет към родните села".

28

Анонимен

преди 3 години

То пък трябва да си луд да си купиш такава. Все едно да си вземеш фабрика на 9-ти септември.

27

Анонимен

преди 3 години

Значи раздадохме пари на тъщи за къщи,а сега им даваме право да ги продават.Конфискация в полза на държавата,а не продажби.Все пак парите не са техни.

26

какво се чудим

преди 3 години

До Калеко АлекоЛакомо дупе кръв*** И не ги жалете защото си направих къщи с европейски пари .без добър маркетинг , без бизнес план , без познания за професията защото е харчат чужди пари . и сега искат държавата да им плаща.

25

Анонимен

преди 3 години

Както беше казал Иво Христов, дават се пари от ЕС за развитие на неразвитостта. Селски туризъм и "био земеделие" за България, а за Франция и Германия Еърбъс и нанотехнологии.

24

Зозо

преди 3 години

земи, гербере! десет години инвестирате в къщи за гости, вместо в производство. яжте сега дедака

23

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами къщите за гости в с.Велека, на родата на Ошорното ленече и те ли са на тезгяха ... да сложат там и Техноимпекса на Дамата от с.Крушовица, да сложат и завод Мраз на Васил Василев, че той милият не може да се издържа само с наема от "Българската Свободна Телевизия" ... Напоследък и акциите на РеМеДето от "Позитано 20" доста поевтиняха, те затова другарете вият като карпатски вълци и са се вторачили в Бюджета и държавната хранилка ... !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Изкупувам къщи за гости по 1 лев. Плащане веднага.

21

Анонимен

преди 3 години

Капиталистите искат комунизъм за тях и див капитализъм за бедните и работниците.Построиха им къщи без пари, сега искат държавата да им ги издържа.Или ги продават след 5 години фалшива дейност и прибират парите от далаверата.

20

Анонимен

преди 3 години

На тезгяха са къщи на хора,които имат заеми и не всички са взели европари.Дори да са взели са вложени и се опитват да работят хората там по родните си места,не се врат в големите градове като другите.Онези с къщите за тъщи,далавераджиите не ги продават.Те пари си имат.Та не прекалявайте със завистта към всички еднакво в този бранш,има и честни хора.

19

Другари

преди 3 години

Туризъмът е едно недоносче. Поредна дефектна рожба на стихийният капитализъм.

18

Цецо Мен

преди 3 години

Обикновено, като се пишат такива статии се дава и линк, където човек може да "види менюто". По време на карантината март, април писахте, че били най-търсени и пълни. Сега обратното. Повечето статии самви на нивото - "Една жена на спирката каза"...

17

На картинката горе

преди 3 години

Мазилката й е паднала.Оградата е крива.Тия майстори за канап чували ли са?За какво ми е тая грозотия?

16

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Къщи за гости във вътрещността на България, бяха наистина направени и с европари, но те са на НАШИ хора.Къщи за гости на местните в градчето пък, са направени със парите от продадени ниви крайбрежни.

15

Анонимен

преди 3 години

Щом са сложени на тезгяха,парите от продажбата да отидат в държавния бюджет,защото държавата-чрез еврофондовете т.е.чрез всички нас е платила за тях.

14

Вуте

преди 3 години

Купувам за лев!Ам без кредита!