11

Мъдреца

преди 1 година

Кое точно си знаете???Как сме татари ниски и с дръпнати очи??!Или че СЕЛ. САВЕЦКАТА АРМИЯ НИ "ОСВОБОДИ" ОТ ЗЛАТНИЯ НИ РЕЗЕРВ?!?БЕЗ ДА СА СЕ СРАЖАВАЛА С НАС НИ НАЛОЖИ РЕПАРАЦИИ. И ДЯДОВЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННИТЕ "***"(СИЛИ НА ЗЛОТО) ГРАБЕХА ДЕ ЩО ВИДЯТ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ???ЗА ТОВА ЧЕ ИЗБИХА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА И ОСТАВИХА ШЕПА НАЦИОНАЛ ПРЕДАТЕЛИ ДА ОПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА НИ ПОСЛЕДНИТЕ 80 ГОДИНИ!!!

10

Az

преди 3 години

Само с това ли можете да се занимавате ? Нещо смислено няма ли да свършите ? Македония, та Македония. Я всички които толкова я искате тая Македония да вземете да се изнесете там да живеете и да ни оставите на мира от глупостите ви !

9

Анонимен

преди 3 години

Случва се на бг паметниците това което СДС и Бакърджиев а сега и ГЕРБ и Оп правят с нашите паметници в бг. Мавзолея на Георги Димитров беше взривен, а на съветската армия постоянно има планове за разрушване или за заличаване и обругаване.

8

Анонимен

преди 3 години

Какво ще гледаме ние. Ние си знаем.Да го гледат в Брюксел .Или брюкселското зеле не може да разсъждава.

7

Анонимен

преди 3 години

Излизаме от ЕС и НАТО и не ги признаваме.

6

Анонимен

преди 3 години

До 5Тъй се изписва на техния език "ос" при тях е окончание, ама ми се струва не е гръцко име, колко Александроси има сега в Гърция ? Може да се понапънем и да измислим нещо. Ясно, че макетата не признават нито Берлинския конгрес нито нищо. Едно голо вето доникъде сме с него изиграхме си коза, работата пак стига до историците.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Гръцкото име е Александрос, а не Алексндър.

4

Анонимен

преди 3 години

Такава враждебан страна като Македония трябва да бъде извадена от НАТО. В противен случай ще имаме проблеми както между Гърция и Турция.

3

Анонимен

преди 3 години

Александър не е ли българско име, не вярвам да има византийски имена подобни. Време е да направим един паметник на българина Александър Велики дето е освободил няколко татарски племена от ръцете на албанците и ги е заселил в земите на днешна Македониярр а за благодарност те са имали възможност да му служат.

2

Друг наблюдател

преди 3 години

До наблюдателОпасявам се, че нашите "Северняци" са по-зле и от онези в Азия. Там глупостите имат някакъв идаологиски оттенък, а нашите пишман-братя просто злобеят до полуда

1

наблюдател

преди 3 години

Северномакедонците все повече заприличват на севернокорейците. Същите глупости за Южна Корея и за България чувам.