30

Анонимен

преди 3 години

До Родолюбец "Защото е директор на театър и виден гербаджия,затова театрите не са рискови" но детските градини пак са затворени и си получават паричките макар че също не са рискови.

29

Родолюбец

преди 3 години

Защото е директор на театър и виден гербаджия,затова театрите не са рискови ,ха ха ,а фитнесите и кината са!!!??Нищо не става с тази политика и с Ковида,преди се шляеха по цял свят и дрънкаха "пътувайте"Сега обаче не може да се излезе и от вкъщи ,обаче не поемат отговорност и не подават оставка!Нямат доблест ,ама байганьовци имат истерична жажда за власт!

28

Анонимен

преди 3 години

И Вълчев казваше същото, а то какво стана.

27

Анонимен

преди 3 години

За мен най-безопасното място е в клозета.

26

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по добре да се снимат този зима спектаклите и да се излъчват по тв или в интернет? Затворено пространство,без прозорци за просветление не може да е безопасно. Пък с маска приз ред се губи удоволствието от представлението, На театър през лятото в летните сцени, така ще е този година.

25

Анонимен

преди 3 години

Тоз ако се тръшне утре от вируса, съвсем друго ще приказва. Хора не вервайте на разни псевдо разбирачи!

24

Анонимен

преди 3 години

Най-безопасните пространства са в театъра на сър Менов, но на Четвърти километър са по-безопасни.

23

Анонимен

преди 3 години

Не е чак така, точно в затворени пространства казаха, че се разпространява вируса. Трябва да поне един нацяло отворен прозорец, при открехнат пак не се проветрява добре, през зимата всичко работи и климатиците и затворено и един да кихне и аеризолите летят навсякъде. Отделно вентилацията още повече като върти въздуха и ги разпространява и става мазало, поне така мисля. Само на открито или на закрито вкъщи и за магазините без шматкане.

22

Антигона

преди 3 години

Всичко е драма - с театъра по-голяма.Да се смееш ли да плачеш ли?

21

Анонимен

преди 3 години

Не е така - циркът е най-безопасното място.

20

Анонимен

преди 3 години

Да бе.... Ако съм сам вкъщи и не излизам се оказва, че е по-опасно. Дай тогава всички да хукнем на театър и в театъра да живеем, че било безпопасно. Глупости...Не, че живота ни не е един голям театър ама айде...

19

Калугин

преди 3 години

Арт-а е като всеки друг бизнес. Имаш нужда от него - даваш пари! Като не ми е кеф - не плащам! Ама русеска опера да удари 10 милиона задължения към държавата при положение, че ПЛАЩА ЗА РЕКЛАМА на мижаво регионално радио ми идва в повече!

18

Анонимен

преди 3 години

Най-безопасно е в лидъл и кауфланд

17

Анонимен

преди 3 години

Това ми напомня за рекламите на цигари от 30-те до 50-те години таргетиращи бременни жени.

16

Анонимен

преди 3 години

На зомбита и промити мозъци не им трябват театри! Най-важното е да има колкото може повече пропаганда и фалшиви новини.И цигарите само да не забраняват, а за всичко друго те са съгласни.

15

детска учителка

преди 3 години

Освен театрите, детските градини също са най-безопасното място. Дезинфекцира се през два часа, мери се температура, следи се за общо здравословно състояние на деца, учители и персонал. Затварянето им беше в следствие грубо непознаване на обстановката там.

14

Анонимен

преди 3 години

Театрите са безопасни,а училища и градини не са...ама че логика

13

Тъмнозелен

преди 3 години

Тъмнозелен - само проба.

12

До 11

преди 3 години

Само че театрите приятел, са за удоволствие тоест ходиш по желание ,а училищата ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ - но очевидно и ти си чел някога ВИНЕТУ до половината...

11

Замислен

преди 3 години

Санитарка обяснява каква и е работата в следствие на вируса. Една от тях обяснява, че се налага да слага на болните ... легенче за изходни течности и други субстанции. Тия, които са филтрирани от днес бЪгЪ. Ей, смешни станахте. Филтрирахте 50% от думите в Българския език!