33

Анонимен

преди 3 години

По времето на Соца. жените нямаха "спирачки" условията се създаваха за тях по Съветски образец. Тази жина е живяла с този мит за величие след като е с две деца. Родителите и са също виновни. Връзката и с мъжа е нарушена от нея. Искалае да има самостоятелност, платена работа. Но на тия години е изпуснала влака, / няма практика и професия/ . Никой няма да и търси услугата на висшето за което е разчитала.

32

Защо

преди 3 години

Защо няма и други заподозрени? Толкова леко ли се гледа на такова престъпление?

31

Психичните

преди 3 години

разтройства са чиста химия. Много често са наследствени. Няма защо да обсъждате мъжът на убийцата. Той може дори да не е знаел, ако не е посочен като настойник на жена си. Психичните разтройства са медицинска тайна.

30

Анонимен

преди 3 години

Според мен тая жена не е за затвора, а за лудницата. Виж, загрижения баща, той със сигурност е за затвора. Той е завършен психопат и насилник. Сега много страда за децата си, обаче не е бил загрижен за тях като е пребивал майка им. Колко ли тормоз е понесла, за да изтрещи толкова...

29

Анонимен

преди 3 години

..."имала тежко психично разстройство и на моменти дори изпадала в безтегловност."----Безтегловност, сериозно ли? Списувателката да не е на водна диета, та си мисли за безтегловност?

28

Анонимен

преди 3 години

Не може тоя народ само с това да се оправдава - ами животът ми е тежък, дай да изтрещявам от това, че е най-лесно. Нямало изход. А стига бе.

27

Анонимен

преди 3 години

Какво да съдиш такава жена, тя сама се е осъдила или Господ я е осъдил, жалко. Какво да и раздаваш правосъдие, като е направила това. Ми то от това по-жестока присъда няма.

26

Анонимен

преди 3 години

Каквато и да е присъдата и кой ще да излезе виновен, 2 деца ги няма.Да пази Господ, че никой не е застрахован от полудяване и от насилник в къщата си.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе, да не дава Господ. Кой знае колко тормоз и бой е видяла, докато стигне дотам, че да посегне на децата си. При такива случаи винаги има разни невизвестни, така че не мога да се изкажа кой е крив и кой е прав. Факт е, че трябва да си излежи присъдата, но и "съпругът" ми е доста съмнителен.

24

Ястребител

преди 3 години

От българите нищо не става, дори тор за дива ливада. Българките пък само за еббанне стават, за домакинки, съпруги и майки не стават. Тъжна история.

23

Роза

преди 3 години

Тези хора няма ли да се научат да пишат грамотно?Не са ходили на училище или са спали там,че грешат на най-елементарните думи?!

22

Ники

преди 3 години

Бааааси. Мъск вкара милиарди за да може да изкара няколко човека в безтегловност а на тази мома и се получава спонтанно.

21

Анонимен

преди 3 години

По рождение зъл човек, винаги гледа да отмъщава по най-болезнен начин, но никога не посяга на собствения си живот.Ако е била крайно отчаяна свястна майка, можела е да опита да се самоубие. Което никога не е направила впрочем.Обаче пък какви со ци а ллл ни грижи за децата тук, а!

20

ДДРОнег

преди 3 години

Какво се прави, когато психично болен не си взема доброволно лекарствата ?!Кои ще са следващите жертви ?!Този случай не единичен....

19

Анонимен

преди 3 години

Бедно ми е въображението да синпрефставя картината на клането на две деца от рождената им майка. Поне за секунди не е ли имало освестване, просветване в разума й да прогледне какво върши. Такова деяние ме е могло да се извърши само за половин секунда. Опасен субект е тая жена. Усеща се в нея заряд за още мъст.

18

Много е странно

преди 3 години

Да живееш с човек с психично разтройство. Една приятелка все мислеше че мъжът и е алкохолик и затова прави глупости. Оказа се с биполярно. В активна фаза ставаше неудържим бизнесмен. За малко да ги докара до просешка тояга. Видях го когато си пиеше хапчетата- най приятния, възпитан и интелигентен човек който съм срещала.

17

Анонимен

преди 3 години

Това не е човек. НЕЧОВЕШКА присъда трябва, по Крумовски.

16

Овчица

преди 3 години

Водолеите са особена порода хора.Може,абсолютно да я интересува само навреме поднесената закуска,което писаха,че бил единствения и кахър в ареста, даже да е ликвидирала потомството, бидейки не съвсем лудичка.Просто,там никога нищо не е лично.Въпреки всичко са ми любима енергия,просто,по-добре от всички работят със студенина и безразличие ,ценни качества в това временце.Е,Гошко,мъжа,с една овенска грубост,освен,че ще понесе невинен всичката феминистка ***,ще открие красотите им по трудния път

15

Анонимен

преди 3 години

какво предстъпление може да извърши, да отиде и да убие тъста си, най-много

14

Анонимен

преди 3 години

Айде, неграмотните НПО активистки вече отсъдиха! Майката не можело да е убийца, защото била жена. Защо за Викторио нямаше такова снисхождение?