10

Анонимен

преди 3 години

АБЕ КЪДЕ СЕ ПОКРИ тИКВАТА, ПРЕДИ СЕ ПУСКАШЕ ПОНЕ ОТ ДЖИПКАТА ПО КЪРА ВЪВ ФБ, СЕГА И ТАМ ГО НЯМА! ВЕЧЕ

9

Анонимен

преди 3 години

те това са му мерките!че ссе и хвали!

8

Mitaka

преди 3 години

Не е за богатите, а за работещите.До сега взимаха само много много бедните, сега ще получават и тези, които работят, което е справедливо и беше крайно време да стане.Дори може ефектът за работещите да се подсили малко, за им се даде малко предимство.

7

Анонимен

преди 3 години

Когаго започнем да получаваме заплатите като на политическите трупове тогава ще има желаещи да остават в тая *** и младите с голямо желание ще работят за държавата а не да прехранват с данъците си някакви *** да ги изхранват доживот

6

Без справедливост

преди 3 години

Етническите българи, етническите турци етническите арменци са репресирани за пореден път за сметка на паразитиращите роми, които не ходят на училище и не работят,затова последните се множат, а останалите са истински късметлии, ако могат да отгледат повече от едно дете.

5

Анонимен

преди 3 години

До Някой сиТи май си доста глупав?Колко от етноса познаваш да имат 13500 официален годишен доход?Не че 1350 ще те закрепят де.

4

Анонимен

преди 3 години

Правилно, така се стимулират шведите, ако искат да взимат повече детски, да работят на трудов договор и за повече пари. Преди лежаха и се множаха докато ние им работим за помощите

3

Анонимен

преди 3 години

Най накрая разумно решение за детските. Намаляването на дънъка е най справедливо. Така е в германия.

2

Някой си

преди 3 години

Тоест за тия дето се очаква да съживят икономиката след кризата, а и да я крепят по време на кризата, отново нищо. За сметка на това, на етноса пак му е гарантирано всичко, че избори идат.

1

верно

преди 3 години

т.е. ако взимаш над 510лв в БГ си богат? евала