8

Анонимен

преди 3 години

Не само там цели отделения с реаниматори са с Ковид и няма кой да работи но пресечката с магистрала някоя си е супер Е народе харесват ли Ви магистралите

7

ПроСоТо

преди 3 години

ами така ще да е!...След като не турат ЧУДОДЕЙНИТЕ "маски" и "не ползват" защитно облекло.....какво,що са кискате?..-Не ви ли набиха в главите,че носенето на НАМОРДНИКА,най-фриволно наречен "маска", е начина да избегнете заразата?..какво?..Викате.. "Нема медицинско лице,което да не спазва стриктно заповедите на счетоводителя Берлага,калесан за "Министър на болестите и погребенията"?Е,ако е така следва,че..ИМА НЕЩО ГНИЛО в цялата ИЗВРАТЕНАДАНДАНИЯ!!!!

6

Браунау

преди 3 години

Въпрос: трябва ли манrал да бъде лекуван от ковид или третиран със същото?

5

Анонимен

преди 3 години

Значи след 30 години реални осигуровки в тая пропаднала държава...Антидокторите ми разправят, че няма места в болницата и искат локдаун... Не ми е жал за Вас... Както и на Вас... За мен... Лекувайте, скандинавците и глей да ги не упуснете... И се кръстете в тиквата... Вашият патрон!

4

Непукист

преди 3 години

Боли ме тръбата за което.

3

Анонимен

преди 3 години

Шефа на НОЩ-та,дето му викат генерал,вместо доктор или професор/ако е повече генерал,отколкото доктор,да си ходи в армията/не искаше да назовава заразените по етноси,щото не било политкоректно,нищо,че те най-много разнасят заразата.

2

Анонимен

преди 3 години

Е то е ясно,че при тая популация в и около Сливен ще има най-много заразени медици.

1

Антидоктор

преди 3 години

Ааа...Лекувайте сега яко шведите дет не са платили 1 лев осигуровки... Яко ли се заразявате... Яко, ще е, кат слугувахте на тиквите 11 години и ни хър ни мър...