21

.

преди 3 години

До Анонимен 4:Това, че коментираме една статия със спорно колко точни и достоверни данни, не означава, че не спазваме мерките и сме безсърдечни. Не съм съгласен, да се приема всичко написано за достоверно и 100 % вярно, при положение, че се пише тенденциозно и то в сайт, в който има определено пристрастие, а и все пак се бори за посещения, от които идват приходи. Твоят коментар предполага, че трябва да се съгласяваме с всичко написано или казано без грам критичност, това няма как да стане!

20

Кауня

преди 3 години

Това трябва да ни плаши ли? Вируса сам по себе си е нещо тривиално. Проблема е във възприятията. Либерастите ни пуснаха мухата за вечния живот, чайлдфри и други щурутии .Съвсем естествено е хората на 60 -70 да умират и децата им да ги заменят. Днес поне 30% от 40.годишните са бездетни вярващи че им е рано за деца. И именно те пукат един след друг . Ако оставиш поне 2 деца след себе си спокойно можеш да попълниш статистиката на Ковид 19. Ако ли не си умираш като куче без история.

19

Анонимен

преди 3 години

92 от починалите 141 човека са мъже.

18

Анонимен

преди 3 години

едно не мога да разбера, какво сте се захванали за придружаващите заболявания ? В България сигурно има поне 2 млн. с придружаващи заболявания, означава ли, че трябва да умрат в рамките на 1 година ? Аз съм човек на възраст, помня много грипни епидемии, прекарал съм някои от тях, такова чудо не съм виждал. Разбирам март месец да говорите за фалшив вирус или обикновен грип, ама в този момент на препълнени болници, измрели доктори и учители и опашки на гробищата, за което услужливо не се съобщава..

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа , тия дето протестираха без маски , ще ни довършат

16

Анонимен

преди 3 години

Човек на пределна възраст - 88 години с онкологично и сърдечно заболяване е писан като починал от Ковид. Такава манипулация, и то в масов мащаб, могат да изфабрикуват само лекарски изверги.

15

Анонимен

преди 3 години

Ужасно. Тия ще ни довършат.

14

Друг Анонимен

преди 3 години

До АнонименТази статия, както и другите подобни само доказват хаоса в здравната ни система:"мъж на 90 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;""жена на 84 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;"Вие сериозно ли?!!Същото важи и за 20, 30, 40, 50 и.т.н. годишните. Липсата на информация за придружаващи заболявания, или липсата на диагностика на такива, не изключва генетична обремененост от такива и/или наличието на скрити такива.

13

Анонимен

преди 3 години

До Чичо до 2Виж сега, щом няма умpели политици, значи лечение има! Сега важното е това лечение да започне да се прилага и на хора, а не само на политици.

12

Анонимен

преди 3 години

мъж на 90 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания;

11

Анон

преди 3 години

В началото на пандемията се сипаха коментари за грипчето и как пишат какво ли не за ковид и жалкарите национални предатели за 30 сребърника започнаха всеки ден "новини" специално да пишат без придружаващи. Не е реално колко трябва да си жалък журналист. Има 600 000 лекарски подписа вече в цял свят за тая фалшива пандемия. И избрахте да си продадете задната страна на баце. Смешници

10

Анонимен

преди 3 години

Жалко млад мьж - без мерки от дьржавата ето до каде се стига

9

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Това е класическа фалшива новина - според статията "мъж на 30 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания" т.е заглавието е абсолютно лъжливо и се разчита, че никой няма да прочете текста... Има дори деца с хронични заболявания, а какво да говорим за 30 годишни...

8

Чичо до 2

преди 3 години

Каква помощ искаш? Лечение няма! Искаш лекар или сестра да им държи ръката докато умират ли? Каквото могат правят в болниците, както и в цял свят. Само дето 1.4 млрд Китай има 1/2 на нашите болни. Срам и позор, пък вие си плямпайте с Мангъра... Само дето не му се чува името вече.

7

Анонимен

преди 3 години

"А бе като гледам всичките са все със сърдечни заболявания."Ще се сетите ;) А скоро ще се усетите и че ония "без заболявания" имат я майка, я баща със сърдечно заболяване и са генетично предразположени. Няма повече да ви давам подсказки.

6

Анонимен

преди 3 години

"За коментирашите това е някаква забавна статистика, а не живи хора.И за сведение, не лекарите са ги убили, а всички вие, които "спазвате" мерките, колкото сте и "хора". За пояснение : хич!"Скрий се бе, гарабел гърбав

5

Анонимен

преди 3 години

Викаш, лекарите са ги убили, а?

4

Анонимен

преди 3 години

За коментирашите това е някаква забавна статистика, а не живи хора.И за сведение, не лекарите са ги убили, а всички вие, които "спазвате" мерките, колкото сте и "хора". За пояснение : хич!

3

Анонимен

преди 3 години

Повечето са починали от липса на компетентна помощ, то това си е истинско придружаващо заболяване в Боколандия

2

Obituary

преди 3 години

Така и така ги изреждате всички, поне им съобщавайте трите имена и кратка биографична справка за всеки. Преди години цяла страница във вестниците беше отредена за некролози.