26

Учител

преди 3 години

Веске, ти колко урока онлайн преподаде, че чак мнение си изгради? На приказки сте много големи. Гнусна популистка! Заляла си карловските и пловдивските сайтове с мазната си социалистическа физиономия!

25

Анонимен

преди 3 години

Тези ппък многознайковци.Ако бяха читави нямаше да фалират държавата 3 пъти

24

Анонимен

преди 3 години

Предлагам и Вълчев да вземе пример ,ще бъде много голям стимул за всички учители

23

Sedese

преди 3 години

Едно време какво онлайн обучение имаше, а това сега ... съсипаха го.

22

гражданка

преди 3 години

Стига сте се правили от бесепето на много важни и загрижени...Вие сте народни избранници и сте в НС за да ковете законите и бюджетите и т.п... Не се изявявайте като Майка Тереза или народни будители...Ако искате - както ви писаха и други хора - откажете се от парламента и да ви назначават на трудов договор където пожелаете....Омръзна ми от тоя популизъм, честно....

21

Анонимен

преди 3 години

Бря ,тези от БСП много загрижени!!!!!!!!Крушовската *** ,още ли е санитар или само си направи селфито и до там.

20

Анонимен

преди 3 години

Не е нужен никакъв компютър/ Всичко го има в учебниците. Има и готови книжни тестове във всяка онлайн книжарница за 5-6 лева цената и ги доставят на другия ден. Може и на ксерокс и учителката ще ги раздаде на родителя.

19

Анонимен

преди 3 години

Тез и цвик биха пийнали стига да се докопат до властта!

18

Анонимен

преди 3 години

Кой е проспал летните месеци? Айде стига вече! Нали нямаше вируси,нямаше епидемии,маските ви пречеха да говорите,милион пъти се каза,че ще има вълна есента-зимата и ще е страшно! Все някой ви е виновен,все не можете да се погледнете-не спазвате елементарна дистанция,бутате се като стадо,маските под брадата,не можете без фитнес,молове,джъмбо и какво ли не-сега пак търсите виновни,ама пропускате себе си!Онези като *** и Мангъра пък заслужават да ги съдят за държавна измяна!

17

Калеко Алеко

преди 3 години

Веска Ненчева, като иска да преподава като учителка, да се откаже от дУпетатската си заплата и да се цани на учителска ... На нея избирателя и плаща да седи в НС и да се държи, като конструктивна опозиционерка, не да се води по акъла на Дамата от с.Крушовица, като се крие по коридорите и се изживява, като санитарка, педагожка ... Майка Тереза и какво ли не още, щото получава фиш всеки месец с доста по-високи параметри от тези на изброените професии ... !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Детето ми в трети клас без проблеми ползва платформата,в която се влиза в отделните класни стаи. Родителското тяло сме участвали само първия ден за кратко. Няма никаква драма,който си е учил досега,продължава да си учи и в новата среда. Който сивярва,че детето,което сам е избрал да роди, е делегирано на 100% на държавата по отношение на възпитанието и образоването,си е негов проблем. В Австралия и Нова Зеландия така учат от десетилетия,до скоро само по пощата дори.

15

Анонимен

преди 3 години

Държавата предоставя устройства за тези,които нямат. Ако тая кака е имала някакви идеи,след тримесечното онлайн и дистанционно обучение миналия сезон,защо не ги е споделила? Или си ги пази,за когато и ако ги изберат? Верно ли? Всеки,който в тази безподобна ситуация си крие идеите,само за да може да оплюе по отсрещния,е пълен *** и заслужава наритване! Пандемията е глобален проблем,тия си мислят,че ще надцакват по махленски.

14

Селянин с колело

преди 3 години

И кой ще я напише тази методика.Методиката е частна педагогика-педагогика на съответния учебен предмет.Днешните млади учители и без това са скарани не само с методиката,но и с учебния предмет, който преподават.Щом си учителка-сядай и пиши методика на преподаването от дистанция.Идеята ти хич не е лоша-мога да помисля.

13

Анонимен

преди 3 години

Проблемът са устройствата, платформите, ресурсите...Неравенствата лъсват, короната извади всички дефекти на доста системи. Методиката на преподаване е най-малкият проблем.

12

Анонимен

преди 3 години

Като родител и учител го пиша:Трябваше платформа тип "клана стая". Децата се включват, т.е. влизат в класната стая и си стоят в нея, докато решат да се изключат. Учителите са тези, които трябва да влизат в стаята. Сегашните платформи са някакъв ад за родителите на по-малки деца.През пролетта децата се справяха по-добре. Тогава използвахме zoom, а домашните снимаха и изпращаха във вайбър. Сега ни задължиха да използваме някакви платформи, които не са удобни нито за учители, нито за родители.

11

Анонимен

преди 3 години

Тая партия нещо са все наопъки, има някакъв проблем. Нещо патологично има.

10

ДДРОнег

преди 3 години

Абе то на нас ни е ясно какво трябва да се направи !!!На нас ни е ясно ще от юни-юли месец, че вирусът няма да отшуми и че зимата ще е тежка !!!На нас ни е ясно, че в нашата псевдодържава нищо не се прави предварително, а чак когато е късно !!!И ни е ясно, че бойконатът проспа летните месеци, вместо да се подготви за зимата !!!Ама не ми е ясно, защо опозицията спа, може би защото няма опозиция !!!

9

Другарко

преди 3 години

Озаптете си електората да не търчи без маски по улиците, да геройства бутайки се по магазините и да плюе по площадите пък оставете учителите дето казват че ще се справят онлайн с преподаването да знаят по добре.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Той и Бойко Борисов твърдеше, че всичко е под контрол и сме "първенци в Европа", но и той се оказа грешен. Най-добре и двамата да ги изгоним и да вземем млади и некорумпирани хора, ама ... Българите не сме досрасли до там.

7

Анонимен

преди 3 години

До АБЕ ВЕСКЕ...Доста селско ...