48

Анонимен

преди 3 години

До РашкоЕ, затова пък при американското партньорство и ЕС и демокрацията българите забогатяха и хвърлят много оататъци от храна и българските пенсионери ровят в кофите и се хранят с остатъците от храна.

47

Анонимен

преди 3 години

С една маска два вируса другари!За петилетка шест!!!!

46

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 45Аз един не съм виждал пенсионер да рови в кофа за храна през последните 25 години, да ти дам мейл да ми пратиш снимка на такъв? А едно време не го правеха, защото никой не изхвърляше храна в кофата. Всички трохички се събираха, наред с мазната вода от миенето на съдовете и се даваше на пpaceтата и кокошките, които хората гледаха по селата или дори покрай блока, за да могат да сложат месце на масата си поне веднъж седмично.

45

бахмумаматанаНСР!

преди 3 години

Ако социалните архитекти са решили да ни вкарат в такава дистопия, пет пари не давам дали ще се разболея и умра от лабораторните им гaдини.

44

Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме със СССР пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

43

Бавно е

преди 3 години

Намаляването на населението тече незадоволително бавно, затова бай Дончо на изпроводяк от белия дом се кани да запали война като нареди атака над Иран.Тия новини тука са за разсейване.

42

Неее

преди 3 години

Давайте го насам да не губим време. Две в едно и ще спестим от затваряния.

41

Анонимен

преди 3 години

Всички вируси тръгват от 'модерните' американски фармацефтични компании.за пари...

40

Анонимен

преди 3 години

"И Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат всички съществуващи днес оръжия."Абе не са им най-модерните оръжия, ама не им и трябват. Русия(и няколко други страни) имат достатъчно оръжия, с които при евентуален конфликт да занулят няколко континента за отрицателно време. А последващите партизански изпълнения ще продължават с години, така че на никой не му се занимава с такива неща.Сега въпроса е по тънките неща - със санкции, с икономически войни, с подкупи...

39

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 36Знаем го тоя общ дом доминиран от офицери на КГБ, още помним СССР и Колим. Русия наситина има много ресурси, но качестовото на живот на средностатистическия руснак, еднозначно доказва, че никак не ги бива да управляват тези ресурси. А относно средствата за унищожаване на хора, да русия е сред първите там, така е още от времето на сталин. В днешния свят, в който хуманизма се опитва да пробие и доминира, това, че правиш най-добрите средстава за изтребване на хора, не е за гордост!

38

Анонимен

преди 3 години

Тия са повлякоха като кренвирши... сега следват всички десетки хиляди вируси с милионите им мутации... хахаха. Паниката е пълна.

37

Анонимен

преди 3 години

Всички вируси тръгват от мумията в мавзолея на червения площад.

36

Анонимен

преди 3 години

Е, то е ясно на всички вече, че от тук нататък няма да ни оставят намира. Ще има ЕДИКАКВОСИ 20, ЕДИКАКВО СИ 21 и тн. Дори се чудя, че за 2020 много закъсняха да го пуснат. Сигурно през декември ще се появи. Направо са прозрачни вече тези, които управяляват света.

35

Анонимен

преди 3 години

От всяка ,неудобна за САЩдържава,изскачат смъртоностни вируси.Да видим къде ще е следващия прилеп или камила

34

Анонимен

преди 3 години

Още не сме свършили с тая простотия, а вече ни плашат със следващата. Аман вече.

33

Правете си сметката

преди 3 години

Бил Гейтс за последните години е инвестирал десетки милиарди във фармацевтични компании и стартъпи които разработват ваксини. И по негови думи това е най добрата инвестиция която някога е правил. Освен това той е и най големия спонсор на СЗО. Също е спонсор и инициатор на събитието Event 201 което се проведе през 2019 година малко преди за почне пандемията. Там се бяха събрали разни специалисти от цял свят за да измислят план-стратегия за управление на масите в условията на глобална пандемия.

32

Бил Гейтс

преди 3 години

Скоро ви почвам!

31

Анонимен

преди 3 години

Абе вие няма ли да се кротнете? На науката са известни-74 семейства вируси,групирани в 164 рода,със над 30000 вируса,някой от които мутрата постоянно, това означава ли че е дошъл краят на света?

30

Габриел Шевалие

преди 3 години

УчеЕните, заедно със слуг инажа на журнаГ Листите да си заврат алармата някъде си, защото доста народ им споменава "скривалището"!Като в романа "Клошмерл": При кръчмарски масов бой пострадали топките на един от градските първенци.Градската клюкарка -стрина Фуаш, редовно осведомявала "на ухо" гражданите за състоянието на деликатната анатомия. Когато усетела, че интересът спада, ПРОФЕСИОНАЛИСТКАТА-клюкарка моментално пускала нов слух по темата-за цвета, за размера на яйцата.Същата работа и тук!

29

Анонимен

преди 3 години

Короната ще властва на Земята!Извънземно е програмиран!Осъвършенства се с времето!Няма спиране!Кой живял,живял...