27

Две водки

преди 3 години

Хонекер не беше толкова лош изглежда. Празнувахме си яко Коледа тогава в ГДР. Бутилка Кристал водка 0,7л струваше 16 марки =5лв. И сега не ме хваща короната с тая профилактика.

26

Патриот

преди 3 години

Има го в тубата шокиращото видео ,как някви командоси в пълно снаражение ,нахлуват дома на доктор Андреас Ноак и го арестуват ,все едно е някакъв световен терорист!потресаващо!Само защото човека изобличаваше лъжата,тотална тирания в Германия,а и по света!

25

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо германия е държава на сбърканяци.

24

Патриот

преди 3 години

Германистанската полиция вчера арестува доктор Андреас Ноак по време на стрийм изобличаващ мерките ,като измама и цялата тази ковид истерия!Тотален фашизъм!

23

Абе

преди 3 години

Да се маха тая, че да се нормализират нещата в Европа !

22

Анонимен

преди 3 години

А нормалния Рамазан?

21

УМЕН

преди 3 години

До анонименСпециално за тебе Мангъров няма да свари чай, а жито. Не че ще ни липсваш, ама от куртоазия ще ходим бавно гологлави и ще мачкаме капите в ръце.

20

Анонимен

преди 3 години

Междувременно, Европейската медицинска агенция обсмисля регистрацията на Спутник В на територията на ЕС...след като Астра Зенека се провали.

19

До: 12

преди 3 години

Много осезателно вече се чувства разликата в мисленето и говоренето по темата Корона вирус между хората на държавна заплатка и почти всички останали :)))

18

pipo

преди 3 години

И тая Меркел изпляска здраво. Няма вече демокрация, свобода и свободно придвижване.

17

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа... То и без това във Франция, Белгия и Германия празнуващите Коледа вече са под 50% от населението... До 10 години този празника на малцинствата и ще се забрани от правоверните!

16

Баба Меркел

преди 3 години

Коледа не е важна, важното е за Байрама всичко да е на линия!

15

Анонимен

преди 3 години

Стринка Меркелица и како Макарони се жертват и няма да карат Коледа с децата

14

123

преди 3 години

Идва новия световен фашистки ред. Ковида е едно грипче. В медиите се разиграва театър с нагласени постановки. По лъжливите телевизии въртят 20 платени пyмияpa да страхуват хората. В болниците умишлено се отказва приема на хора за да се драматизира проблема. Боковото правителство е за народен съд.

13

Анонимен

преди 3 години

Важното е байряма да не пипат, Коледата вече не е актуална при швабстърите.

12

Анонимен

преди 3 години

До УМЕНГенчо, продължавай така и сам ще си отнемниш живота. Вервай ми. На друго място писах, че и Шведската здравна система не моа ни спаси от самите нас. Българите имам предвис. Мангъров като го тикнаха в ковид зоната на Инфекциозна млъкна. Докато беше отстрани ръсеше небивалици на кило. Някъде няма ли да видя снимка на Мангъра в отделението без маска да прави чайчета?

11

Анонимен

преди 3 години

Нали оревахте света, че учениците били винивни. В Германия защо не затварят училищата? Не, че застудя и матреала се скупчи. Вчера и днес се обиждате, че казват истината за това, че безотговорното общество е виновно за препълнениете болници. Държавата ви е длъжна да ви осигури полицай, дофтор, медицинска сестра до всеки от вас. А вие не сте длъжни да спазвате елементарни противоепидемични мерки, щото Мангъров и Радефф ви кефят повече. Не чуствате ли, че не сте и на нивото на този от Банкя?

10

Лег ми еден аш

преди 3 години

Яловицата отново издевателства садистично над клетите германци.

9

Анонимен

преди 3 години

Я си спомнете кога се забраняваха религиозните празници?

8

УМЕН

преди 3 години

Вчера Шайзела Изперкел отмени ски почивките, днес Коледата утре вероятно ще отмени и живота на хората. Но нека им е на швабите като са толкова глупави да я търпят.