175

Анонимен

преди 3 години

ТЕ ЕДНИ МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ЕДНО ВРЕМЕ ИЗГОНИХА ХОРАТА ОТ СЕЛАТА ДАНО СЕГАШНИТЕ ДА НЕ СА КАТО ТЯХ. АМАН ОТ ОБРАЗОВАНИНаречи ги с истинските им имена - червени комунистически лайнювеее вилнеещи до днес!

174

Анонимен

преди 3 години

Чудесно!НО не идвайте в София защото положението с толкова много провинциалисти стана НЕТЪРПИМО !!

173

Анонимен

преди 3 години

Най хубаво и чисто и почти без престъпност е в Токио. И си има всичко че и отгоре. И в Сеул ако им видиш болниците ще си помислиш че си във 30-ти век. Ама са на първите места по самоубийства и стреса не е за всеки.Мисля че в процентно отношение България е преди Токио и Сеул, или съвсем скоро ще бъде! :))))))))))

172

Аман

преди 3 години

Аман от алчни и *** брокерски статийки... Ще видим колко още ще помпате цените, не се ли усещате,че колкото повече въздух поеме балона по-силно ще гърми? Като почнете да се мятате от покривите, припомнете си глупостите дето сте изписали...

171

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ТЕ ЕДНИ МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ЕДНО ВРЕМЕ ИЗГОНИХА ХОРАТА ОТ СЕЛАТА ДАНО СЕГАШНИТЕ ДА НЕ СА КАТО ТЯХ. АМАН ОТ ОБРАЗОВАНИ

170

Анонимен

преди 3 години

вода.ток.после здравно обслужване.. а децата когато се родят с ромчетата от селото ли ще са в първи клас?Ромчетата от селото не са никакъв проблем стига образователната система да си е на мястото! Познавам български роми родени извън България които са с визше образование, напълно интегрирани, културни, възпитани, етични и пълноценни граждани.

169

АМЕРИКАНЕЦ

преди 3 години

Най хубаво и чисто и почти без престъпност е в Токио. И си има всичко че и отгоре. И в Сеул ако им видиш болниците ще си помислиш че си във 30-ти век. Ама са на първите места по самоубийства и стреса не е за всеки.

168

Анонимен

преди 3 години

Освен всичко друго, помислете и какво възпитание ще получат децата в село, особено момичетата - там живеят като преди 50 години, за повечето селски момичета цел номер 1 е омъжване, после живеят в къща на свекър и свекърва, снахи като едно време, живота им е шътане и подобни неща.

167

Анонимен

преди 3 години

Всичките ти изисквания са изпълнени без първото - не са ефтини. За да искаш такава къща трябва да си приготвиш и пари . За без пари къщи няма никъде по света........... Всекиму според възможностите! Ако си образован и имаш подходящ доход къщата ти е в кърпа вързана! Следователно няма да се върнеш в българска *** а ще предпочетеш нещо много по на ниво!

166

Анонимен

преди 3 години

Как да има пенсионери по кръчмите, като завалиите си броят стотинките за лекарства и хляб?

165

АМЕРИКАНЕЦ

преди 3 години

до Анонимния. - Всичките ти изисквания са изпълнени без първото - не са ефтини. За да искаш такава къща трябва да си приготвиш и пари . За без пари къщи няма никъде по света.

164

Анонимен

преди 3 години

Като пораснеш ще разбереш истината, за сега ти е рано още. Ходи си в луксозните магазини в големия град......... Като поотрасне ще проумее мъдростта на българските ганювеее и груйовее и тяхната прогресивна тенденция - парцуцата.

163

americano

преди 3 години

ха, ха това най-новия виц ли е !?

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 161 Като пораснеш ще разбереш истината, за сега ти е рано още. Ходи си в луксозните магазини в големия град.

161

баба мара

преди 3 години

не му вярвам българите от сащ ще си остават къщите с басеини и ще се заселятв троянския балкан смях в залата в Кентъки има троянска колония и всички сесмеят

160

Anonymous

преди 3 години

Всичко е точно (I част):-евтини къщи-или поне къщо без нужда за основен ремонт или срутване-тихо и спокойно-няма целодневно лаещи кучета, особено през нощта-образовани и възпитани съседи-чисто и подредено-липса на престъпност-липса на роми-липса на бабити и алкохолици-липса на селска кръчма, която бичи музика до 4 часа-липса на катуни и каруци-училиша и детски градини с модерна инфраструктура и оборудване, млади амбициозни учителки и мили лелички

159

Anonymous

преди 3 години

Всичко е точно (II част):-ток и вода с високо качество, без прекъсване-чиста земя-не ти вдигат прах трактори и комбайни-в осем не те събуждат с резачки-зимата никой не гори въглища-добър и надежден интернет с гарантирана поддръжка-здравеопазване, минимум личен лекар в селото, бързи линейки, работеща аптека-полиция, която се грижи за редаи така, като заключа аз съм богат емигрант и избирам да дойда в българското село - да, ама не!

158

Анонимен

преди 3 години

На село без високопорходим автомобил и пушка си загубен... Живот мечта!

157

Анонимен

преди 3 години

Днес 1- ви април ли е?!? Кви са тия глупости...

156

Анонимен

преди 3 години

Селата са прехвалени. Най-хубаво е в голям град, луксозни магазини, кина, театри, ресторанти, образование, работа, ценни социални контакти. Който предпочита на къра, с мотиката, при био-картофите, прасетата и завистливите комшии - свободен е.