195

198

преди 3 години

Хах! Веднага нехаресване!

194

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 192Ами има лесно бе - купи си 300 дка изоставена земя, която не става за обработка, защото има и такава, вкарай я в регулация (ча 5-10к рушевет всичко става), построй евтини къщички и ги продавай!

193

Анонимен

преди 3 години

Аз ще ви кажа, какво търсим "такивата българи". Търсим земя, за да си направим имот за 200-300 000 лева, което пак ще е 3-4 пъти по-евтино от апартаментние ни в чужбина и искаме да живеем там, защото работите ни са дистанционни и заплатите ни от по 14-15000 лева, не са кой знае какво в чуждите столици (и не, не са и ниски), ама като живеем и плащаме данъци в българия и осигуровки в чужбина, ще разполагаме с колосални суми. Това е. Нищо друго.

192

Анонимен

преди 3 години

Боеве се водят по КПП-тата и летищата кои от завръщащите се българите първи да влязат в България! Направо не се издържа вече! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

191

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРИ? И какво от това? Бойко не е софиянец, ама е министър - председател, Румен Радев не е софиянец, но е Български Президент , умен и образован и почтен човек. Йорданка фандъкова също не е софиянка, а *** и тя някаква си позицийка има. Хайде, не с еизтъквайте, че сте нещо обикновени полушопчета. Шопите измряха отдава.

190

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЩо така, Равда не е ли село ?!Пишат за села около Варна, а около Бургас не може ли ?

189

Фалшива новина

преди 3 години

Очевидно това е фалшива новина, но вижте какво пише"...най-търсени са местата около големи центрове като София, Варна, Велико Търново, Ловеч, Троян, като целта е да са на 30 минути път с кола от града."С други думи не просто имот на село, а село близко до голям град. Само дето цените са доста солени. Преди две години търсехме имот близо до София и това, което ставаше беше с цена над половин милион. Двор около декар, декар и половина и къща подходяща за целогодишно обитаване

188

Анонимен

преди 3 години

До До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТи ли ще си отваряш мръс.ната муцуна и ще се изказваш по отношение на хората, които са от село, безроден полушопски ***? Те са с няколко класи над теб, ***!

187

Анонимен

преди 3 години

В Италия,в селските райони се продават къщи по 1 евро,и то доста запазени.Ако някой брокер ми предложи такава къща тук,веднага ще си я купя.Но нашите са толкова алчни,че ако една порутена къща струва 2 000 лв.те ти я продават за 20 000.

186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧудесно!НО не идвайте в София защото положението с толкова много провинциалисти стана НЕТЪРПИМО !!Т.нар " селяни" са с КЛАСИ над теб, па.чaвpo!!!!

185

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Пич, тук говорим за села, а не за тържища и пазари. Гледай си стария несебър и не коментирай тук.

184

БС

преди 3 години

Всички хора живеят в реалноста. Само хората с умствени заболявания я виждат малко по-различна.

183

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Къщи без пари нямало.Имоти на морето били скъпи.И едното и другото не е точно така.В градчето от доста години са надстроени незаконни етажи, които само за около 3 години се изплащат заедно с обзавеждането, като лятото се отдават под наем.Някои видяха дaлаверата и надстроиха ЦЕЛИ два етажа.Данъци за незаконно построеното, не се плащат.И да, скъпо и прескъпо е на морето, когато наемеш обект на висок наем.Фалирваш!Всяка година фалрват бaлъци и на другата ... пак така.

182

Анонимен

преди 3 години

Дбре де,ама що не каза колко души са се завърнали?Иначе е много добре ако е тенденция,но единичните случаи не могат да компенсират теча на млади и образовани хора към чужбина.Единствено по-доброто заплащане,липсата на корупция и нормални условия за живот и бизнес,могат да върнат хората обратно и да спрат обезлюдяването на нацията.

181

До БС

преди 3 години

Очевидно коментират хора, които живеят в реалността.

180

БС

преди 3 години

Интересно ми е да разбера какви хора пишат коментари тук?На някои абсолютно всичко им е криво. Защо така бе хора? Каква е тази омраза и негативност?В Българските села има по-малко такива хора.

179

Анонимен

преди 3 години

Ненормлана работа. Тия порутени къщи даже не са узаконени. Какво да говорим за инфраструктура и присъединяване към комунални услуги.

178

Рекламата

преди 3 години

От АБС няма какво друго да кажат. Все пак се занимават с консултиране и извършване на огледи на "инвестиционни обекти" на село. Баламосват с познатите ни опрни точки: "това е бъдещето, тренда", "чисто, спокойно и сред природата", "висока възвръщаемост ако се преустрои на къща за гости" и т.н.

177

БС

преди 3 години

Да, правилно. И аз ги харесвам Българските села (от 20 години живея в Англия) и съм на път и аз да си взема един селски имаот.В София не ми се стъпва освен ако не е нещо по работа, много е замърсена а и има много тарамбушки.

176

179

преди 3 години

Това са лъжи. Обиколете селата. Навсякъде са останали само знаете какви и в почти всяка къща имат по 3 деца. А за младите най-много пак да се връщат римляни които ще се заселят в ремонтираните си къщи с парите изкарани в чужбина. Българите сме изчезващ вид по селата.