8

баба мара

преди 3 години

балансът е корпорация дпс да си продаде имуществото в българия и чужбина и даспаси бюджета ние оставаме без пенсии доктори и учители в тази пандемия какможе да се увеличават заплатите на определени категории и то точно предиизборите

7

Анонимен

преди 3 години

Предполагам , че до края на март ще бьде удьлжена - епидемичната обстановка , мерките много закьсняха дано не станем по зле от - бергамо в началото на епидемията

6

чшшшшш

преди 3 години

до 5 : стой си в Лондон , нито ти искам мнението , нито си ми нужен ! ти си от преуспелите дето идвате в България да си оправите зъбите щото тук е по евтино !

5

До А стига бе

преди 3 години

Защо не пишеш и какви данъци плащат в другите държави бе ***. Много неща са Ви удобни когато трябва да взимате. Ела в Лондон да видиш за какво става въпрос.

4

А стига бе

преди 3 години

Е как в другите държави намериха баланс и обезщетиха хората с 80% ,пък вие не можете.Ми почерпете опит от тях .Ама не щете ,много е добре за се краде ,ама да се дава - НЕ.

3

Причините са в

преди 3 години

тоталната толерастия на запада,налагана в ЕС.Властта се упражняваот най-кресливите,които изискват от управляващите изпълнение натехните идеи.Аналогично и у нас-липсва дисциплина,разбиране,всякаквипартийки,течения,маргинали,опозиция ерозират държавността,крещейкии искайки неизпълними неща.Каквото и да се направи,угода няма,а крясъцитенарастват.Няма вяра в лекарите,в мерките,всичко е грешно споредпротестърите,а те освен да искат оставки друго не знаят какво да правят,но се имат за панацея.

2

За да има

преди 3 години

Консенсус и хората да имат доверие може би е време БСП да позаглуши революционния ентусиазъм и да призове електората си да спазва ограниченията и да се пази. Иначе до напролет до изборите няма да им остане и на половината. И пак ще реват за служебно правителство щото за демократично избрано не могат да го докарат.

1

Анонимен

преди 3 години

И каква стана тя,Нещото от което нямало по добро"пазарната икономика"една малка гад е на път да обърне всички догми!