424

Анонимен

преди 3 години

И тоя започна да лъже повече от началника си.В болниците не приемат хората и ги държат с часове пред вратите,по стълбищата,в линейките и наблъскани като сардели в малки стаички защото нямало легла,а тоя ни успива,че легла имало,ама нямало доктори и сестри.Последното го знаем от години,а вие чак сега ли го разбрахте?Или заради мизерните им заплати ги прокудихте в чужбина,а сега каква стана тя?

423

Анонимен

преди 3 години

Я кажи професоре,с какво излекувахте вожда,че не разбрахме.Цял свят разбра как се е излекувал Тръмп,а за нашето "съкровище" ни дума,ни вопъл,ни стон.Лечението на Тръмп струвало 300 000 $.Дали и за нашия не сме платили толкова?

422

До 429

преди 3 години

Мозък, кажи на хората на 55+ ,а защо не и на по - младите какво е това интернет търговия, как се пазарува он лайн и най - вече как става! България е сред страните с най - застаряващо население .Ето защо и хората в тази възраст да над два милиона. Е как да купят подарък на внучетата он - лайн ?!? Или теб това не те интересува защото си поредния егоист отглеждан от мама ( вероятно "младо "ергенче на около 40 те ,социопат без приятели и личен живот? Познах , нали?

421

Анонимен

преди 3 години

Ботоксовото прасе на конци не може да разбере, че не в положение да дава уклон на хората как да си гледат живота и здравето, още по-малко има моралните устои да е някакъв нравоучител. Марш в ***, адово изчадие!

420

Анонимен

преди 3 години

Преди да коментирате Швеция, поне прочете малко.Там още от началото е забранено събирането на повече от 50 човека на едно място, от месец ги намалиха до 8 максимум. Отделно сравнете Шведсите болници с Българските, градсият и междуградският транспорт там и този у нас. Гъстотата на населението и по колко души живеят в едно жилище също е голям фактор.

419

Анонимен

преди 3 години

Света отдавна измисли онлайн търговията. Време е и вие да влезете в 21 век. Всичко, което можеш да си купиш от МОЛа, можеш да си го купиш и онлайн.Извънредната ситуация, в която сме поставени изисква и извънредни, непопулярни мерки.Друга тема е, че тук твърде много време проспахме.

418

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че мерките им пак са половинчати! Пропуснаха да сложат изискване за отрицателен тест и 14 дневна карантинана пристигащите от чужбина.

417

9988

преди 3 години

Тоя нещо за велик се помисли. Ще се приземява скоро...

416

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата отбрана е нападението,нали,Ангелов?А да видим,като все народа ви е виновен,на изборите друг народ ли ще си внесете?

415

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "В Швеция няма мерки,а по-добре се справят от нас.Защо ли?" ми защото там имат възпитание и преди всичко спазват дистанция независимо пандемията не обичат да се бутат. Тука отивам в някой магазин и се спирам да видя нещо но веднага други се скупват да не би да пропуснат и те някоя изгодна стока. Ако любезно им кажеш моля ви спазвайте дистанция те ти отговарят че били с маска. Но защо мислят че носенето на маски не значи че не трябва да се спазва дистанция. Спазвайте дистанция това е

414

До 418

преди 3 години

Виж какво бе каскет смотан.Президента никога не е казвал подобно нещо.Каза,че според управляващите на Шипка имало вирус,затова забраниха честванията,но на жълтите павета нямало,затова там ги разрешиха.Ама нали си от 80-те %,как да го разбереш.

413

Анонимен

преди 3 години

Да, пак хората са виновни, а те целите в бяло!Не ви ли омръзна, все някой да ви пи*ае в гащите!На крив министър - народа му виновен (на крие х*й - вълната му крива)!Твърдиш - лятото сме взели мерки, къде са? Има повече линейки, има повече легла, лекари, сестри, санитари, организация, лекарства.... Какво?

412

Анонимен

преди 3 години

Що не се качиш на джипката и да се радваш на асфалта,вместо да се правиш на министър.Сигурно петте човека,дето са си изгорили маските са виновни за масовия мор.Сигурно народа като цяло е виновен за липсващите лекари и сестри,а не вие,които ги изгонихте.Сигурно хората са виновни за толкова починали млади хора,които можеха още дълго да живеят,ако имаше адекватни мерки.Все другите са ви виновни.

411

Анонимен

преди 3 години

само как се оправдават тия фашисти....

410

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ""Просто няма да коментирам малоумния ти коментар, НО ЯВНО ГО КОМЕНТИРАШ ЗАЩОТО ТЕ ЗАСЯГА ИЗГЛЕЖДА СИ СЕ ПОЗНАЛ Разликата е че ние никого не обиждаме както се опитваш да направиш ти.

409

Анонимен

преди 3 години

Ангелов я кажи как пазят шлемовете ? Значи маските не пазят.Кого лъжите? Прикривате некадърността си като обвинявате народа. Та какво направихте лятото,освен да се хвалите че може да поемете поне 20000 болни. Но явно открихте "топлата вода" че легла имате ама персонал не. Тогава как щяхте лекувате 20000 души. Е явно за разтуха взехте да инспектирате как се полага асфалт , факт от това разбирате повече отколкото от управлението на здравеопазване.

408

каскет от Шипка

преди 3 години

аааа, не е верно ! на нас президенто ни каза че вирус нема !

407

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "всеки си е купил с собствените си пари тези маски може каквото си иска това да прави с тях" ти *** разсмя но си абсолютно много си прав нищо че си седнал може би ...

406

Анонимен

преди 3 години

Тази пасмина ГЕРБ се скъса да краде и да съсипва като за последно. До къдетото се е докоснала гербаджийска ръка, всичко е изгнило.

405

Анонимен

преди 3 години

Тези които внасят да горят *** на Европа, най-залежалата, развалена, змразена храна от военни складове, оставят производители да забъркват всякакви имитиращи продукти, представяйки ги за сирене, кашкавал и месни продукти, които внасят най-трошлявите дизели на Европа и изсичат горите за да няма кислород, крадат с пълни шепи обричайки на мизерни пенсии и заплати по-голямата част от населението... Същите тези, са "загрижени" за нашето здраве!