444

Handel

преди 3 години

Това е резултата от това, че ти и голямата тиkва изпозлвате здравната система за източване и изпиране на НАШИТЕ здравно осигуровки! След което крадеца почва да вика, че ние сме му виновни! Да, виновни сме, защото още не сте в затвора. И на цялото тази алчност и престъпност има хора които защитават престъпниците!

443

Анонимен

преди 3 години

кифлата с ботокса и перуката да не ми се кара от телевизора! Да се акра на любовника си!То щом опряхме тоя да ни спасява....

442

Кой е той?

преди 3 години

Ангелов е поредният к.р.е.т.е.н на хранилката на ББ и гробарите. Това не е доктор, а празнодумец и дебела тиква под един изкуствено присаден перчем и ботуксирани бузи както на лицето, така и при чертата, която разделя дупето му на две - да му се радват неговите тъпкачи....

441

Менгелов!

преди 3 години

На луд ли се правиш? И на деебилите е ясно защо пандемията се развихри и ти, като една маша на тулупа усърдно я разпалваше! Не ли сети, че училищата ни причиниха това? Не са само глуупавите 40 учителя, които гушнаха букета. Умножи по 100! Ето това са твоите жертви ЗАСЕГА!

440

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ПРОТИВОЕПИДЕМИОЛОГИЧНИ МЕРКИ СА НАПРИМЕР ХИГИЕНА И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ МЕСТА

439

Анонимен

преди 3 години

Това правителство не случи на народ...Я викнете Дългия да ви напрваи кастинг за народ, с мотото "Няма такъв народ"Абе, къде е тиквата, защо се скри?

438

Анонимен

преди 3 години

"Да сте чули че няма техника, че няма апарати за дишане?"Ето това е солиден аргумент на един министър - "Да сте чули?"

437

Анонимен

преди 3 години

Спазвайте дистанция това е шведския модел ясно и просто без пари но силно ефективно на сто процента. Как ще се заразиш ако нямаш директен контакт с друг човек ми трудно а тука не можеш да отидеш до магазина, майки и баби тръгнали по магазините с количките но не че нещо им трябва ами така на разходка и на раздумка, пенсионерите просто не искам да ги коментирам ми виждат някой че си избира нещо не може ли да го изчака ами и то се навира. Моля ви се спазвайте дистанция от един човешки бой поне.

436

Анонимен

преди 3 години

Много удобна позиция министърчето, вие сами сте си виновни, и затова че държат хората по стълните на болниците да умират нали,

435

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЯвно нищо не си разбрала. Доктор Ангелов обвинява пациента, че не си спазва лечението.На калпава ракета, Космосът й пречи.

434

Анонимен

преди 3 години

Горенето на маски не е протест, а се показва как да се унищожават опасни биологични отпадъци.

433

Анонимен

преди 3 години

Много им беше трудно да се.сетят са предложат безплатно обучение за медици, срещу осигурена работа в страната, както се прави в други страни.

432

Анонимен

преди 3 години

Това е резултат от естествения ход на природата!!!

431

Анонимен

преди 3 години

Хората си носят маските, може да е неохотно но ги носят дори да е от страх да не ги глобят. Друг е въпроса за дистанцията. Дистанция спазват по младите и по интелигентните хора. Прави ми лошо впечатление че възрастните хора не им пука за по младите. Ако помолиш някой възрастен да не ти се навира но културно с моля и ако обичате той става още по нахален, демек ти ли ще ми кажеш на мене, това се отнася и за хората от село а също нямам обяснение защо обикалят моловете с малки деца ми има пандемия.

430

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 438"Я да видим правилно ли съм разбрала, Доктор Ангелов обивнява пациента,т.е. народа, че лечението, което е предписал е неуспешно?"Явно нищо не си разбрала. Доктор Ангелов обвинява пациента, че не си спазва лечението.

429

Прости пръчки,

преди 3 години

Медици за шест месеца няма кой да изучи- нито у нас, нито по светаВиж за шест години може да излезе медик-новобранецИ за десет години да стане добър лекар, ама може и да не стане добър, а може и да се чупи в чужбина щото е добърНикое правителство по света не можа да се справи с пандемията освен Китай и Сев. Корея , ако разбира се решите да им вЕрвате. Същите *** ,които горяха маските преди месец сега крещят, че имало Ковид!Ми ими са лицемери , или са от 80% знаете какво...

428

Анонимен

преди 3 години

Я да видим правилно ли съм разбрала, Доктор Ангелов обивнява пациента,т.е. народа, че лечението, което е предписал е неуспешно?

427

Иво

преди 3 години

Има ли по-нагли хора от гербаджиите? Питам всички! Дори симпатизантите им? Кажете си с ръка на сърцето! Има ли по-нагли хора от тези???

426

Анонимен

преди 3 години

Тоя да не лъже! Мерки се спазват. Хляб няма да те пуснат да си вземеш без намордник. Да ни обясни как дни след началото на многолюдните летни протести нямаше логичен взрив на вирусчето му?

425

Ангелов,

преди 3 години

Хората си спазваха мерките. Не съм видяла един човек в магазин, или закрито помещение, без маска. А тези, които гориха маски, много добре знаете, че беше символичен жест срещу политиката на правителството. Не прехвърляйте вашата вина върху нещастния народ, визирам никаквата организация по болници, неадекватни методи на лечение и т.н. А сега-още по-нещастен народ, заради мерките, които въведохте, за които хората нямат абсолютно никаква вина.