484

до 490

преди 3 години

хунта е военно понятиеМВР и МО са различни нещаИ ти си един мат,рял

483

Анонимен

преди 3 години

Уважение към лекарите е добре да има, но Министърът трябва да си защитава персонала. Всяка клевета трябва да се дава на съд за уронване на престижа на медика. Всяко нарушение трябва да се санкционира ефективно, но тия ментарджийски статийки по вестниците са си едно губене на време.А партиите предизборно трябва да излизат с платформи за управление, а не с голословни критики на "лошите доктори и сестри".

482

Анонимен

преди 3 години

Ангелов пак хленчи, че властта не е случила на народ.

481

Относно ХОТЕЛ РИОР

преди 3 години

Казаха ми,че сам трябва да си поправя тоалетната.Всичко беше огромна мръсотияНе препоръчвам на никого този хотел.Има и външна тоалетна,но там нямаше вода,дори и тоалетна хартия липсваше.Мръсотия.

480

До- до всички колеги

преди 3 години

В момента трябва БОЙ по Борисов за да се ОТЪРВЕМ от корона-вируса. А тоя- музикант или готвач, може САМО с БОЙ да си вземе заплатата...

479

До всички колеги-

преди 3 години

-Муузиканти!!Не приемайте работа в хотел Риор,Сл. Бряг!!Лъжат с парире и не плащат уговореното.Мен ме излъгаха със 750 лева.На целия персонал платиха по-малко от обещаното.Дори и на готвачите не платиха обещаното.Говорихме си с колегите,НИКОЙ ОТ НАС НЕ ИСКА ДА РАБОТИ ОТНОВО В ХОТЕЛ РИОР-СЛЪНЧЕВ БРЯГ.

478

Дядо Ковида

преди 3 години

Веееееесела Ковидаааааа ! Ко Ко Ко

477

Койчо

преди 3 години

Най много спазват мерките здравните работници.Постоянно са с маски и костюми и най заразени са те

476

Анонимен

преди 3 години

Не само дето закриха болници ББорисов правителството и аптеките но закриха и междуселския транспорт така че освен магистралите му няма автобусен транспорт между селата и малкия град тези жители там живеят на доизжевяване не могат да отидат и да си купят един аналгин ако някой от селото не ги закара това ли му е инфраструктурата и пътищата кой кскто може само да ви кажа за Швеция въпреки тазстоянията там има транспорт сякаш сега е излязъл от завода и вози 1 пътник никскъв проблем с комуникацията

475

Да!

преди 3 години

ГЕРБ - ГРУПИРОВКА ЗА ЕКСТРЕМНО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

474

Татул

преди 3 години

Трето, недоверието е породено от факта, че имаше добре направена и работеща перфектна здравна система, когато дойде "демокрацията", а управляващите го баталясаха. И лишиха най вече възрастните хора от провинциите от правото да имат достъп до елементарни, лекарства и лекарски консултации.Докторите се превърнаха в търгаши и много малко запазиха човешките си качества. Направо си има за убиване от тях.

473

Татул

преди 3 години

Първо, възстановяване на здравни пунктове по населените места. Второ, тая лудост дето закриха и малкото аптеки по селата да се коригира. Не може да ми се правят на загрижени сега, а половината население да е оставено без достъп до лекар и лекарства. И ще ми говорят, че само комунистите били виновни. Роден съм по времето на комунизма. На село, в болница с родилно отделение. Нямаше населено место без здравен пункт и аптека. И линейка. Държавата ще ги дотира. Затова плащаме 25% от заплатите си .

472

Анонимен

преди 3 години

На тях все им е виновен народът а народа гледа техния пример

471

Черепът и Фигурантът

преди 3 години

Му са виновни!Лъжеха стадото да проституира и да разнася китайската чума цяло лято АнатемА!

470

Анонимен

преди 3 години

Това става от некадърни лекари като теб

469

Ани

преди 3 години

Нека не сазват мерките и да не носят маски. Така до пролетта, Позитанската Престъпна Организация ще остане без мутри.Какво по-добро за България.

468

плана

преди 3 години

рън ът работи продажните медии и политици ни попиляха.

467

И ти ли

преди 3 години

си слуга на хамерика и световната банка и световната здравна организация ти не си мислещ българин ти си ***.

466

идетрибунал

преди 3 години

А мекокитковият ботоксов баш мъжага дали се е замислил за идещият народен трибунал?За него и престъпниците,черни души в бели престилки осъществяващи геноцид над народа от така нареченият щаб Белене ще им се стори като почивка в Арко Ирис!!946г. бе процесът в Нюрнберг!След идващият крах на империята на античовечността-САЩ ще има нов трибунал!

465

Соколов

преди 3 години

ама какви сте лоши, бе! На ви сега пандемия!