11

Анонимен

преди 3 години

Ми оди да копаш *** или да пасеш крави по 1000лв дават за пастир не да седиш по цял ден на дебелия си г**

10

Генерала

преди 3 години

Не работите от 7 месеца и още не сте фалирали? Какво се оплаквате..? И кажете как го постигате.

9

ДЪРЖАВАТА

преди 3 години

Държавата не ви е мандра. Когато се хвърляхте да правите туризъм и да привличате западните ута йки на алкохолен туризъм що не ривахте ? М ?

8

Програмист

преди 3 години

Те предлагат услуга с висока добавена стойност, и клоняща към лукса. И е нормално в момент на криза да нямат работа. Ако имаше война пак ли щяха да искат от държавата?Правилното решение би било да инвестират в друг бизнес, който е по-търсен във всякакви времена. После, фокуса им беше върху чуждестранните туристи, а на български се мръщеха, че не им бяха достатъчно доходни. Сега най-добре да ходят да реват на украйна, израел и германия, тези които им бяха любими клиенти.

7

Факт

преди 3 години

Водят групи на шопинг в Одрин. Туризъм ли е това? А в автобуса хора с Ковид-19. Има вече и починали туроператори. Какво не са разбрали още и за каква работа говорят? Аз освен семейството си друг в колата си не качвам, камо ли да пътувам часове с 50 човека.

6

анонимен

преди 3 години

Спокойно, ще се преквалифицирате! Преди 20 г. започна демографският срив, всяка година децата намаляваха, изчезваха цели паралелки, учителите излизаха от системата! Затвориха и заводите, с тях и техникумите, останалите станаха професионални гимназии с икономически и електротехнически специалности! Наложи се учителите-инженери, останали без работа, да търсим друго препитание! Никой не пищеше, тихомълком всеки се спасяваше както може и не разчиташе на държавата!

5

Анонимен

преди 3 години

Туроператори ?!?!?Какво е това??Тази професия мислех че отдавна е умряла.Кой нефел би ползвал туроператор в 21ви век???

4

Ф.С.В.

преди 3 години

Ееее няма угодия!!

3

баба мара

преди 3 години

а какво да кажат вашите клиенти които вместо в хотела за които са платили саспали на поляните пред хотела не искам да ви чувам

2

Анонимен

преди 3 години

Ами работете бре,кой ви пречи? Туристи бол,курорти бол,тур-оператори бол какъв е проблема?

1

Анонимен

преди 3 години

Тия пък какви са..