39

BGN

преди 3 години

Тия тука, който роптаят срещу моловете я са влезли 2 пъти в мол я не, поне трима приятели имам такива, мн се кефят, че ги затворили.Еее, какво толкоз ви пука нали не ходите там ???Стойте си в безопасност в кауфланд да речем или в метрото !!!!

38

БАНко

преди 3 години

ХЕЙ БИЗНЕСА ,ПРОЧЕТЕТЕ ДНЕШНАТА МУУУУУ КОНСТРИТУЦИЯ И РЕЗИЛНАТА МУУУУУУУ ОСТАВКА !!!

37

vlady

преди 3 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян.

36

без компромис

преди 3 години

Доволни недоволни да се затварят има и магазини ,,Всичко по левче,, - разлика в качеството няма само в цените.сега е МОЛ ,преди беше Илиянци..

35

мхм

преди 3 години

тези в моловете са по-голяма мафия и от такситата и бакшишите, дано ум рат, това е напаст, която не прави нищо градивно за човечеството

34

КукуПипи

преди 3 години

До долу ГРОБ - оставкаАко си мислиш че маратонките ти от битака за 40 лева имат нешо общо с оригинални брандови маратонки жестоко се лъжеш, евтин плебей.

33

Анонимен

преди 3 години

много са си добри стоките по моловете....просто искат да съсипят този вид бизнес....

32

Анонимен

преди 3 години

Моловете въобще не трябваше да се правят! Магазини и без тях има в излишък,няма да ни лисват...

31

Майстора

преди 3 години

Значи голямата цел на това затваряне, е че по традиция точно преди коледа всичко живо се бута из моловете, уж за коледни подаръци. Всеки знае каква тъпканица е през декември. В супера влизаш, напазаруваш си и излизаш, докато в мола: айде да разгледаме в тоя магазин, айде сега в отсрещния, и така минал половината ден

30

Край

преди 3 години

Очаквам гол протест на моника валериева, николета, златките, отварачката и венци на човешката еволюция. Барабар с мегз.

29

Анонимен

преди 3 години

Да ги пуснат като училищата септември - с мерене на температура на входа (тая мярка оцеля около 3 дни), с дезинфектантче за ръце и маски... Според Вълчев беше достатъчно за училищата... А пък в моловете поне пространството е по-голямо и няма да престояват по 6 часа заедно, значи няма да е такъв леш като с училищата.

28

Анонимен

преди 3 години

Във всички държави, в които мерките подействаха, ограниченията бяха наложени много рано, на много по-малък брой заразени и заетост на ковид отделенията.

27

Анонимен

преди 3 години

3 месеца... не 3 седмици... стрес тест какво да се прави, Мол не Мол ... у лево :)

26

Край

преди 3 години

До 19 ааааа точно си в десеткатаБизнеса искал държавата да го тантуркаНяма господа предприемачи - гледайте в бъдещето и ако познаете - забогатяватеНяма вече гарантирани милионериОсвен бизнеса на по- хората банки застрахователи енергетикаДоде не се е усетил народа да ги измете

25

Анонимен

преди 3 години

Баси безнесмените сте...да не можете 3 седмици да издържите без оборот.Те пак много изкараха. Два месеца пролетта без оборот, после цяло лято на 50%, сега ако изкарат и още един месец - надценките дето слагат, че да издържат на такава офанзива...А който се лъже че само 3 седмици ще е това затваряне - жестоко се лъже. Така де, те и преди ви лъгаха само седмица, само две, а откарахте два месеца. Така че е логично и сега да им вярвате.До пролетта ще сте, да не се учудвате после.

24

Анонимен

преди 3 години

Мерките са до 21-ви, тъкмо за Коледа всичко живо да се натъпче в моловете. Няма смисъл от недоволство.

23

Край

преди 3 години

Моловете убиха уличните магазиниКовит и интернет ще убие моловете

22

Майка

преди 3 години

Ужас, сега детето по цял ден е у дома, мола затворен чудя се как ще издържа.

21

Нормално

преди 3 години

За бизнеса хората да само портмонета, портфейли и банкови карти. НИЩО ДРУГО, КАКВО КАТО УМИРАТ, НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ КЛИЕНТИ ДА УМРАТ. ИЛИ?

20

Анонимен

преди 3 години

Моловете и без ковид са си развъдник на всякакви инфекции и вируси зимата, освен това масово продават и фалшиви стоки. Аз от години не съм стъпвал, дрехи, облекло пазарувам онлайн директно от сайта на марката, ковт съм си харесал и честно да ви кажа качеството няма нищо общо с това, което предлагат в уж официалните им магазини по моловете.