23

Анонимен

преди 3 години

Най-после, говорят за стачки. Ефективно оръжие срещу всяко властово самозабравяне. Съжалявам само, че не чух за стачкуващи енергетици. Медицинският фашизъм тогава щеше да лекува на свещи.

22

Тялото

преди 3 години

До АнонименДа, мисля се за по-умен, съшо така се мисля и за по-умен от тези които приемаха бежанци с отворени обятия. Ако си мислиш че най-умните и способните печелят избори и управляват, май живееш в паралелен свят.Резултата от мерките им е нулев спрямо вируса и катастрофален за икономиката.Нашите резултати са сходни без мерки и всичо вървеше мноог добре.

21

Анонимен

преди 3 години

В Гърция имад спад на броя на новозаразените от около 14 дни и спад на починалите от 4 дни.

20

Анонимен

преди 3 години

Още 10 години затворени карантина и ще понамалят случаите.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Ти сик ***.Цял живот чакаш някой отнякъде нещо да ти подаде.

18

Анонимен

преди 3 години

До ТялотоТо ума си има капацитет... Не всеки може да разбере тези мерки и сметки...Ти се мислиш за по-умен от тези, които управляват Гърция ли?Ха-ха-ха.

17

Тялото

преди 3 години

Ума ми не побира ината и фанатизма, с който цели нации се съсипват за нищо.Ще карат месец, два, три и после пак якия пик само че с изтормозени и гладни хора.Ние не сме малки деца, или кучета да ни връзват пред магазина. Ролята на властта е да информира и обясни, а който иска да си седи вкъщи, който не иска и не може да си гледа живота. Изкарах го и аз този ковид, нищо драматично, грип като грип.

16

Анонимен

преди 3 години

До 7 Гърците са бунтари по природа но тяхното правителство им помага с 800 Евро на човек на месец и те си стоят в къщи докато нашето еБано правителство ти помага с един гол Х.....

15

Анонимен

преди 3 години

Карантината не е по медицински причини, още ли не сте разбрали.

14

Анонимен

преди 3 години

На хартия карантина - реални резултати не носи!Поне това успяха да докажат византийците.А ние щото не вярваме и толкова ни е акъла, ще проверим отново!

13

Мехуро

преди 3 години

Ми щото толкова я и спазват маляките.

12

Епимено

преди 3 години

Феномено мено ти ди ди ди ти ди

11

42

преди 3 години

А Белгия отчита спад.

10

антиковидист

преди 3 години

До Антисоросоид...Не е само до парите аретлик! Парите са СРЕДСТВО. Целта е ВЛАСТ. Безпределна...абсолютна....неоспорима власт!

9

Анонимен

преди 3 години

Някой да го изпрати до някоя грамотна тиква да го прочете на другите.

8

Някой

преди 3 години

Невярно! Спрямо 12-ти ноември (преди 2 седмици горе долу) има спад 55% на новите случаи. 7-дневното средно ниво за една седмица е паднало с 11%

7

Антисоросоид

преди 3 години

щом и карантината не помага ,смятайте каква голяма световна измама и манипулация е цялата тази истерия.Само да кажа ,че наскоро Бъфет е купил за няколко милиарда акции на фармацефтични компании.Защо ли ?Които не вярват в конспирации пожелавам да си размърдат плоските като на Николета Лозанова за-д-ник мозъци и да се замислят и за ваксините ,за печалбите на Гейтс медийната пропаганда има още 100 точки ,но няма да ми стигне мястото.

6

агапи му гликя

преди 3 години

Аз на едно се чудя! Гърците са бунтари по природа. Къде са стачките...паленето на автомобили..счупените стъкла....полицаите..пръскащи със сълзлив газ студенти и анархисти на площад "Синтагма'????? Ами ония дембели...дето все затваряха границата с трактори??Изродиха ли се...или толкова ги е страх за живота и парите,,,че са се превърнали в пълен карикатурен антипод на Алексис Зорбас!!!

5

Анонимен

преди 3 години

в следващите 6 - 8 месеца има вероятност 80 до 95 % от световното възрастното население да починат от covid-19 .

4

Бойка Ханъма

преди 3 години

3пъти по малко умрели на един милион отколкото у нас....Като си немат Бойко Чумата-нека хранят бадева пенсионерски гърла!!!