30

До 23

преди 3 години

,, гладни,, ще са тия, които хвърляха храна през лятото.Господ вижда.Голям грях си натрупаха.

29

Анонимен

преди 3 години

А все още има хора,които бъркат грип с КОВИД. Нищо че причинителят е различен и протича различно.Нали е ,, вирОз,,. Понеже първата му жена се е казвала Пенка, сега всички жени ще нарича ,,Пенка,,.Грип,та грип.

28

Анонимен

преди 3 години

Ами да ги глобяват с по 2000-3000 лева. Да видим кого ще саботират слабо умните. До долния-*** от грип в инфекциозно не лежиш,ама то мозък да имаше поне малко

27

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не саботира, просто на нормалните хора им е ясно, че един грип се преекспонира до епидемия с невиждана ярост и ги боли к ра.На другия полюс са психираните кукувици, на които не им е влизало и трънче в пръста, цял живот са живели в палкул и умират от страх да не се закашлят.

26

Петър

преди 3 години

Този г-н Иво Инджов явно е голям интелект , горко им на студентите му.

25

Човек

преди 3 години

Да бе, били гладни! Цяло лято и есен фейсбуците пълни със снимки от почивки . Сега през вечер на кръчма и гуляи по домове, рожденни дни, сватби. Позаруват скъпи телефони и техника и накрая- гладни! Егати разглезеното племе! 1 месец не могат да издържат! По- добре черен хляб, отколкото черни забрадки! Осъзнайте го, неразумни!

24

Анонимен

преди 3 години

Българите саботират карантината, защото са ***.

23

Тулупа каза че

преди 3 години

Маските са за СТРАХЛИВИТЕ иняма са има локдаун. Казана дума хвърлен камък. А той ще бъде хвърлен на бунището на историята. Като убиец на хиляди българи.

22

Активист на БСП

преди 3 години

Не са недоволни ! ГЛАДНИ са !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Най-после разбрах защо всяка Коледа даваха Сам в къщи...Подготвяли са ни, гадовете...

20

Да

преди 3 години

Прав е. Част от хората ще саботират,но не защото са недоволни,а защото ги подведоха. Юмрука откровено призоваваше да не се спазват мерките още от март. *** от Крушовица не остана по назад.За Галева с черните чували и простотиите на учиндолския злобар по адрес на проф. Мутафчийски не искам да се сещам! Та там е заровено кучето,а за този "експерт" държавата/вероятно/ е харчила пари за да го изучи!?

19

Ефекта на пеперудата

преди 3 години

Името на ефекта, дадено от Едуард Лоренц, произлиза от метафоричен пример как размахването на крилата на пеперуда може да доведе до драстични промени в развитието и траекторията на далечно торнадо.Така става и с вируса,когато един спазва, а друг не... това, което трябва...

18

Прав е !

преди 3 години

Май не е от групата на Майтапчйиски ...

17

Анонимен

преди 3 години

То пък един локдаун, свят да ти се завие. Реално са затворили само училищата, че да е ясно на всички, че да имаш деца на нашата територия е наказание свише. Останалото МОЛове и кръчми нямат никакво значение, родителите на деца и без това не ги ползват. Та този "локдаун" направо да го прекръстят на "искате деца а? Сега хак да ви е."

16

до 14

преди 3 години

Мики маус, ще ти изям черният дроб.

15

Анонимен

преди 3 години

Само така. Който иска да уйдисва на сикаджията със суджуците и нощното шкафчинци, неадекватния крадлив кофпомпаджия, крепящ се на власт благодарение на осемдесет хилядната банда щатни корумпета и потомствени трудоустроени младопенсиониращи се непрокопсаници.

14

Разстрел на саботьор

преди 3 години

Който саботира разстрел на място !!!

13

Ганьо

преди 3 години

До сега видяхме как само се оплакват хората на държавни длъжности, които не искат да работят. В частния сектор работата не е така. Никой не иска да си стои вкъщи и да не изкарва пари. Отделно, че условията в частните фирми, изобщо не отговарят на мерките за безопасност, но няма и на кого да се оплачеш.

12

Анонимен

преди 3 години

Това е сигурно, на всичко отгоре тези нови хлабави мерки ще имат минимален ефект.

11

Майора

преди 3 години

Явно и ти си от групата на Радев, отровното трио, Галева , Пинокио и сие според които няма вирус.Жалко е да се разсъждама така след като има толкова заразени и починали.Но явно вашето его е над всичко.Срамото, осъзнойте се!