102

Идеалист

преди 3 години

Една хубава новина! Така трябва да се каже и за Истанбулската конвенция!

101

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Да бе, чакайте тоя банкянски паацул да подаде оставка. Той нали точно за това го извъртя тоя цирк с конституцията - само и само да не подава оставка. Защото знае, че вече той И ГЕРБ са пътници и власт за тях няма да има. До сега можеше да отърве затвора, но вече проигра тоя шанс.

100

ognyanz

преди 3 години

До Анонимен 110: Какво е казал Бойко:"В момента, в който Народното събрание вземе решение да се произведатизбори за Велико народно събрание съгласно чл. 160 ..., аз ще се оттегля от поста на министър-председател в същия ден"А да ти обясня какво значи:Провеждат се избори за ВНС, то заседава (поне две години) и накрая приема нова конституция. Няма право обаче на избере ново правителство: Чл. 162.И какво излиза: През цялото това време управлява пак Бойко до следващите избори.Но не мина номера

99

сминдух енд чесън

преди 3 години

Оставка няма ,другото си беше просто игра.

98

Големите началници

преди 3 години

ще ви мъмрятв конституцията ни пише че само български граждани могат да притежават обработваема земя, а това бърка отзад на Сорос и остабалите юдо-масони - иска им се да изкупят България така като изкупиха Украйнатака че скоро ще си промените конституцията

97

Тикволандия

преди 3 години

До Калеко Алеко: Искал Бойко да изпълни това, за което протестират? Нищо подобно. Искаше да остане премиер докато се гласува новата конституция и се избере ново обикновено Народно събрание, но не мина номера.А протестиращите му искат оставката, не ВНС. За нова конституция си струва да се мисли едва когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.

96

Калеко Алеко

преди 3 години

"Великото народно събрание", май ще се окаже като "Великото народно въстание" организирано от Черепа и ген.Решетников под вдигнатия юмрук на фигуранта..Едва ли и от ГЕРБ са го искали, просто решиха да отговорят на улицата, като удоволетворят едно от нещата които искаше, само че пиарите на Иванчева в комплект с ЯнБияновците, Сестрите Галеви и Тюлените с гумените лодки, НЕ знаят какво точно искат, просто искаха да разклатят държавата за да ловят риба в мътни води,но малко се хванаха на въдиците им

95

Тролчо

преди 3 години

Нито Борисов, нито Нинова, нито Христо. Единствено Костадин Костадинов може да изведе Българско от блатото. Излъгаха, че има къща на 3 етажа, той има само една пета от нея. Излъгаха, че е "Копейкин", той няма пари за нова кола, кара старата 10 г вече. Пак ще изберете крадци, после ще обвинявате избраните от вас депутати. Вие сте си виновни, не е виновен никой друг. И нямам нищо общо с партията му, просто го познавам.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Обратното каза Борисов :"В момента, в който Народното събрание вземе решение да се произведат избори за Велико народно събрание съгласно чл. 160 на Конституцията, аз ще се оттегля от поста на министър-председател в същия ден. "

93

Анонимен

преди 3 години

НЕКА ГИ ЗАТВОРИМ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ! КАКТО ТЕ НАС НИ ЗАТВАРЯТ!

92

Анонимен

преди 3 години

ВЕЛИКО АР. СЪБРАНИЕ НЯМА ДА ИМА,НО ВЕЛИКОТО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ ТЕПЪРВА ПОЧВА...

91

Анонимен

преди 3 години

Избързват защото се задава решение на Конституционния съд за противоконституционност на комисията на Деса Тъпata и изобщо на Барниръбаловия нескопосан "пищов" на сегашния основен закон!

90

Анонимен

преди 3 години

Некадърници. 240 броя празнословни интриганти. Не знам как не ги е срам да отговарят, когато ги питат с какво се занимават. Позор за човечеството.

89

Анонимен

преди 3 години

За да си подаде оставката Борисов, опозицията трябва да приеме Конституцията му. Това е върхът на наглостта.

88

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство за липсата на каквито и било заченки или остатъци на ефективност в управлението на държавата. Проглушиха ни ушите с анализи на ситуацията с новата конституция. И за какво?! Трябва да вземем парите на депутатите за тези няколко месеца и да си ги раздадем на себе си като компенсация за причиненото страдание. Отделно че тези хора с нищо не са заслужили и стотинка от заплататите си.

87

Гробокопач

преди 3 години

Тонката: ГЕРБ Победа!;)))

86

Въпрос

преди 3 години

Не мога да разбера дали става въпрос за Конституцията на Борисов или на Лукашенко.

85

-

преди 3 години

оФчата рая продължава да се прехласва пред овчаря си! Такъв дебилен престъпник корумпе на власт никой народ не би търпял, камо ли да му слуша словесните флуктуации. Жалък оФчи народ!

84

Ама нали вие

преди 3 години

казахте, че Боко я бил направил тази шашма с ВНС та да не подава оставка веднага, а да протака нещата до напролет или до ВНС? Тогава ли казвахте правилно или сега. Значи не е имало схема за продължаване на мандата според вас.

83

Защо заблуждаваш?

преди 3 години

До Защо заблуждавате: А ти защо ни баламосваш? Кога Бойко е казал, че че ще започне процедура за нови избори щом се реши че ще се прави ВНС. Нищо подобно. Каза само че ще подаде оставка, но това не значеше че ще се смени правителството. Великото Народно събрание няма право да избира ново правителство:Чл. 162. (1) Великото народно събрание решава само тези въпроси от Конституцията, за които е избрано".Макар и в оставка, Бойко щеше да управлява до следващите редовни избори (поне още 2 години)