12

Рушофилски трол

преди 3 години

ДрОгаре къде сте.....нали изборите не били свършили.....McDonald щял да кара Фтори мандат и ощеГлупости от сорта?

11

Анонимен

преди 3 години

До сега беше Америка фърст ( егоистично ) , сега ще бъде за мене и сина ми фърст. Леко в стил Костов приватизоро, а който не слуша с бухалката , тоест мутренска работа само дето шефа е гей и много се обижда на бай м..... гал.

10

Анонимен

преди 3 години

Купувайте си консерви, консервирана вода и не е лошо по селата да направите укрития в мазетата защото се задава голяма война.Глобалистите ще вкарат САЩ в още по-голяма дългова спиралаи ще се опитат да си очистят дълговете чрез провокирана война между Полша и Украйна (+ евентуално други държави в източнаЕвропа) срещу Русия.

9

Пак ли акаш

преди 3 години

ристУ?

8

АнонимеН

преди 3 години

ТОЗИ МЕ ПЛАШИЗАГЛЕДАЙТЕ СЕ И ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ДОРИ ИМА И РОГА!!!!!!!!!!!!

7

жабчу

преди 3 години

Помните ли периода на управление на клана Клинтън и на Обама???Ами това /такава ще е в общи лини политическата линия на дедо ви Байдън, а след около година и на Камилата Харис!А, какъв ще е резултата е друг въпрос!

6

Христо Христов

преди 3 години

До 3Едно време източните народи гледаха как да се измъкнат, а западните все още гледат как да се предложат.

5

Христо Христов

преди 3 години

До 4Европа налага санкции. Но ако сравним незаконните действия на ес и тези на вашингтон (еърбъс и боинг), янките са много по-честни от брюкселските лицемери.Не говоря за ес мръсотиите към третия свят с пример загубените дела на ес фармацевтите срещу индийските и последвалите действия на евроатлантиците.Браво на янките, че мачкат ес корумпетата!

4

Христо Христов

преди 3 години

Още 2015та Юнкер заяви официално в Испания: "The glory days of Europe are over".Само децата на ссср пропагандаторите от селата продължават и днес да повтарят мантрите за ценностите на "най-хубавото място за живеене".

3

Крайно време е

преди 3 години

Европа да започне да налага санкции на САЩ, като ощипе пропорционално американски компании, опериращи на територията на ЕС, и със събраните средства да възстанови загубите на европейски компании от бъдещи санкции на САЩ. Това трябва да бъде закон в отношенията със САЩ.

2

Анонимен

преди 3 години

Даже напротив - изборът на Джо Байдън е упадък и деградация за всички включително и за САЩ

1

Анонимен

преди 3 години

Брюксел си е Брюксел както Вашингтон си е Вашингтон! Кой какво ще оправя?????????