19

Пян_Гъ

преди 3 години

Оставете сини, жълти, червени, зелени... Питам като българин - каква е логиката една национална държава - в случая България - да пита някаква си (филанкишиева) комисия, пък била тя и венецианска, дали и как да реформира конституцията си? Осъзнавате ли какво се случва? Това се нарича ЛИПСА НА СУВЕРИНИТЕТ!!! Дали ако решата САЩ/Влкбр/Китай/Израел/Турция/Русия да си променят конституцията, ще се вълнуват от мнението на "венецианците"??? Поне Русия и Турция не го направиха...

18

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... българското общество се състои от 7 милиона граждани, а не от шепа протестъри натоварени на платформите на Мая Костинбродска и Тюлена с гумената лодка, орисани от Черепа и ген.Решетников, под вдигнатия юмрук на фигуранта ... Българското общество ще изрази поредният си Вот през март 2021 г. и той едва лище се хареса на пиарите на Иванчева и тези от "Боец" и партия "Възраждане", които горят знамето на ЕС на яз.Копринка, една от звездите на което символизира самата България ... !!!

17

ПроСоТо

преди 3 години

не разбират от дума мутрите......Драскат като обезумели да подпалят народния гняв...Защото като безкнижни същества не са чули поговорката:-"Като не щеш мира,на ти секира"..БЕЗУМЦИ!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Какво обществено обсъждане да се направи когато обществото не иска да говори с мутрите?

15

мхм

преди 3 години

одобряване на тази конституция е равно на диктатура, ще станем много по-зле от Беларус

14

защо

преди 3 години

Прочетох становището на Венецианската комисия. Като знаем, че тези институции никога не казват нещата каквито са, оценката е смазваща. Какъв трябва да си, за да продължаваш? Или нещо те принуждава да продължаваш??

13

Анонимен

преди 3 години

Първата еднолична конституция в света. Спусната от вожда без право народа да я гласува на референдум. Само да припомня че конституцията на Тодор Живков беше гласувана от народа на референдум . А сега кажете кой е диктатора ? И къде се е скрила тая пуста ,,демокрация,, бял ден да не види

12

ДДРОнег

преди 3 години

Не се сещам дали е имало по-неадекватно управление на България от гербаджиското !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Знаят си че никога не могат да съберат 160 гласа , така е време да приключват с тази пародия. Измислиха я, за да могат да останат на власт, уж че ще свикват велико народно събрание.. Те в обикновено не могат да съберат кворум шайкаджиите/добре че са врътките с онлайн кворума, чрез който хора пред диваните и телезорите се регистрират като присъстващи/ ,пък тръгнали Велико да правят с 400 депутати?!

10

SWAN

преди 3 години

"намалението на депутатите от 240 на 120 изглежда произволно" - да, и 20 са много за предварително режисирания цирк в който играят! и без това всичко се решава другаде, а тези играят за пред нас да си мислим че от тях завият нещата :)

9

Хахах

преди 3 години

Промени в Конституцията без обществено обсъждане!Ами "браво" така прави и Ким Чен Ун в Северна Корея!

8

Смях в залата

преди 3 години

Циркът продължава с пълна пара.

7

Анонимен

преди 3 години

Отиваме към Борисов 4 тогава.

6

Анонимен

преди 3 години

Костовистите имаха 6% преди 15 г.Сега реално имат 1.4%.

5

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е,че и БСП са същата стока.Няма стойностни кандидати да подкарат джипката на държавата.Мат,рял,какво да го правиш!

4

Анонимен

преди 3 години

Костовците са най -смешни.Подкрепят червената партия и олигарсите.После що имали 6 %.

3

Алеко Константинов

преди 3 години

Както е казал Бай ***- "Констентуцея,идеали! Бошлаф!"

2

Анонимен

преди 3 години

Президента Радев трябва да направи военен преврат и да ни отърве от тези. Само така може да се оправим и да настигнем Беларус.

1

Анонимен

преди 3 години

Долу ГЕРБ, само БСП!!!