50

Анонимен

преди 3 години

Докато вярвате на глупостите, че вирусът се хвърчи като муха, а маските ви пазят, тоест, че ближния ви заразява с дишане от метри разстояние, ще ви го набиват както си искат. Това е фобия, изкуствено и нарочно подхранвана, за да се избиете помежду си в един момент. В един момент вече няма да можете да седите на една маса с приятели или да се доближавате до партньора си. Няма въобще да можете да търпите хора около вас.

49

Анонимен

преди 3 години

Ние те питаме тебе ако маските и миенето на ръце са 100% защита защо тогава отчаяно се търси ваксина А италианците като спазваха стриктно мерки и имаха локдаун какво стана що умираха хората по пързалките ?

48

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

за да се облекчи здравната система... тези, които не вярват, че вирусът е опасен да плачат във фоайетата на болниците, а да си седят в къщи на чайче и аспиринче, както предписа мангъра

47

..

преди 3 години

И на тоя професор му натикаха герберска дъвка в устата...

46

до програмист

преди 3 години

"Аз ли съм ти виновен че си спестил левче за презерватив?"Като ти гледам начина на мислене, по-скоро баща ти е виновен че не те е хвърлил на килима вместо да ти дава живот.

45

Анонимен

преди 3 години

А кога ще отнемете правата на д-р Менгеле? Не е ли той част от вашата гилдия?

44

Биби до САТА НАТА

преди 3 години

Ако още не си разбрал - вирусът се предава най- много още в инкубационния период, 4 -5 дни, когато все още няма никакви симптоми дори и чрез дишането , чрез по- силно говорене, чрез пеене и пр. ТОЧНО ТОВА Е РАЗЛИЧНАТА " СТРАТЕГИЯ" НА ТОЗИ ВИРУС . Той не се интересува дали ще умреш, предава се и тича нататък.

43

Анонимен

преди 3 години

И да ги питаме- файда няма. С платени жрици на протестите - диалог трудна работа. Платено им е да носят плакати, да хвърлят храна, да псуват, щото акъл нямат за 5 Ст.. Нормалните хора си дават сметка, че това е ужас. А тия са марионетки на Радев- колкото акъл има той- толкова и те.

42

Анонимен

преди 3 години

Тези които палиха маски го правиха за да покажат че не са роби.От тях не зависи нищо в здравната система

41

Анонимен

преди 3 години

А пък според мен това че сме в топ три по смъртност в Европа за последните 14 дни означава само Едно,имаме "здравна"система само на книга,отделно управлението и организацията за справянето със самата криза е крайно популистко и неадекватно,пък вие пак обвинявайте хората дано се почувствате по добре!

40

гръцки митничари

преди 3 години

Откриваме пряка зависимост - колкото по-яростно си отричал #короната , толкова по- активно искаш да те приемат в болница , като се разсополивилш........ Поне у нас е така , в България вие ще кажете как е ??!

39

Сато НАТО

преди 3 години

Аз съм клинично здрав и психически *** и смотан

38

Сата НАТО

преди 3 години

Вирусът НЕ СЕ разнася от клинично здрави хора. Тоест ако хората не кашлят и не кихат, няма въздушно-капково пренасяне. Никой, абсолютно никой не кашля и не киха, дистанция се спазва и маски се носят (макар че смисълът от тях е никакъв).

37

Анонимен

преди 3 години

Който иска да уйдисва на банкянския еднокнижник и на оня с мокета, вместо коса. Маскирайте се тупани психясали.

36

Анонимен

преди 3 години

Гнусни евреи, навсякъде сте. Така е било и преди ВСВ и после газ. И сега ще стане така, сами сте си виновни. Не се спряхте да плюете срещу българите, но и нашето търпение ще свърши!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Питайте Фигуранта, който цяло лято разнасяше заразата сред "народа", защо смъртността сега е висока !?

34

Анонимен

преди 3 години

Къде ги спазвате тия мерки, бе?Само в магазина, където иначе ви изхвърлят като мръсни котки.Иначе си носите лигавници или лакътници.Мерки спазвали, дето казарма не сте виждали и на картинка.Ама сами си го направихте. До казана на Българина няма дяволи. Той сам си скача и се смее

33

До 17

преди 3 години

Смачканият си ти. Докато този човек спасява животи ти акаш по форуми.

32

Анонимен

преди 3 години

всяка лекарска некадърност в момента се оправдава с коронавируса, тая година нема настинки, хрема, грип.......... има само ковид болни.ЦИРАКДЖИИ, 6 млрд на година харчите от нашите данъци и после ми ревете при 200-300 интензивно болни че не издържате, за тия пари можеше малкйо повече да се постараете

31

до програмист

преди 3 години

"Правилата са за това да се спазват а не да се коментират. Като не ти харесва хващай куфарите и отивай в Швеция."Момченце, някои от нас имат деца, които няма кой да гледа след затварянето на градините и училищата защото всички сме на работа. Вместо да се правиш на интересен се скрий някъде и не давай акъл там където не ти го искат. Клоун.