130

Кико

преди 3 години

Самия президент беше против маските! Сега мишка излиза само да награждава и да иска вето!

129

Анонимен

преди 3 години

До 138 ИзнервенаМоля те- пий си хапчетата. Те са за това. А щом си интелигентна и мислиш, че няма вирус- *** и помогни в някое Ковид отделение. Ей така про-боно. Да ти обясня ли какво е това или ти си интелигентна и ще разбереш:)))))))))))))))) Тежките психически отклонения зачестиха!!!!

128

До 121

преди 3 години

Ужасно тъпо е да сравняваш България с Южна Корея.

127

Изнервена

преди 3 години

С глупави хора не разговарям. Не се и обиждам. Когато развиете интелект като моя се обадете.

126

До Изнервена

преди 3 години

То и теб те няма. Поне от раменете нагоре. Странно че можеш да пишеш.

125

Изнервена

преди 3 години

Не сте заразени, щото такъв вирус няма, тиквеници. А не поради факта че носите маска с милиони микроорганизми. И тоя псевдодоктор да си запали дипломата.

124

Анонимен

преди 3 години

А маските ще ви спасят ли, когато ви пръскат с отрови отгоре?

123

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че няма никакъв вирус и всичко е цирк и постановка.

122

Валерия

преди 3 години

Не е ли редно да попитаме Мангъров?

121

тъп въпрос

преди 3 години

Защото такива като теб питат тъпо,,защо защо ,, ,а не спазват и елементарните мерки против вируса .Никой не е плащал здравните си осигуровки така ,че да го излекуват от чумата в момента.Не питай доктора ,а питай невярващите ,че има такъв вирус .

120

О хо хо

преди 3 години

ВСЕКИ ДЕН ходя и пазарувам в хранителни магазини, ползвам само градския транспорт НО САМО С МАСКА НАД НОСА - ОЩЕ НЕ СЪМ ЗАРАЗЕН!! ТОВА ГО КАЗВАМ ЗА СВЕДЕНИЕ НА ПРОТИВНИЦИТЕ НА МАСКИТЕ, КОИТО УЖ БИЛИ ВРЕДНИ. ХА ХА ХА ХА!!!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Защото е тъпо, самоунищожаващо се племе! Защото мачкат кадърните и се кланят на пророци дето ще ги "оправят". Какво не се случи от това което прогнозираха НОЩ? Я извадете на математика прогнозите по телевизията. Я ги сравнете с твърденията на Мангъров. Кой ни е виновен? "Тиквата"молеше ли ви като разумни хора? Той бил"тиква", а вие какво сте?

118

G

преди 3 години

Една държава на дъното на небесната чаша, ще бъде полу заличена за няколко години от безхаберие, безочливост, малко акъл, и алчност.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Кои са "специалистите"? Нали водещия "специалист"с чайчетата го сложиха на мястото. Вместо да се прави на велик пред камерите, да покаже какво може на първа линия. И нещо млъкна. Защо ли? Другия специалист от опонентите отдавна обърна палачинката. Гайдарски като се тръшна и той. Царската кара личния си автомбил сама с маска вътре! Скандинавските страни и Ю.Корея следят карантинираните и контактните с телефоните им. Тук не можело! Нарушават се права?! Не могат да пушат наргиле!

116

Анонимен

преди 3 години

Защо България е първа по-смъртност, първа по изчезващо население, докторе, според всякакви официални статистики?Защо като ни е толкова добра системата и всеки има достъп до качествено лечение, за което си и плаща по всякакъв начин - плаща си осигуровките, доплаща на докторите, в болниците си доплаща като лежи, купува си изцяло прескъпите лекарства?Тебе питам, докторе, това всичкото редно ли ти се вижда? Това дали е предпоставка за добро здраве и дълъг живат на българите?

115

До 121

преди 3 години

Ами то байпаси слагаха и на здрави хора, за да вземат едни пари, и това ли значи че здравната система работи. Имал съм вземане даване със системата в България и казвам че има и добри лекари, но СИСТЕМАТА НЕ РАБОТИ, или поне не както трябва.

114

Анонимен

преди 3 години

До До115Я кажи какво е адекватното? Да пием чай, мием си ръцете и това е? Кат си толкова компетентен светни ни и нас невежите и набии *** кофи на НОЩ! Давай, целия съм в слух. Просвети ни!

113

Анонимен

преди 3 години

Ако специалистите бяхте взели открита позиция и бяхте набили канчето на НОЩ и на премиера, нямаше да е такава ситуацията. Но не е лесно да си смел, когато от това зависи прехраната ти. Не обвинявам, и аз не бих си рискувала работата, за да се занимавам с 80%те процента и да се опитвам да ги образовам. Но истината е че дезинформацията и липсата на ясни авторитети доведе до катастрофата с ковид. И в национален, и в глобален мащаб.

112

Анонимен

преди 3 години

Абе кретита! Кой е умрял на стълбите? Аз не знам за такъв случай! Припомнете ми! Носете маски, спазвайте дистанция. Нееее, ние ще си правим каквото искаме. Няма такъв вирус. Лекарите са длъжни да не се прибира вкъщи. Да не им се плаща. Да ядат бой без да се оплакват. Мангъров е истински дофтор. Взема ти 200 лева на посещение и ти изписва чайче да пиеш.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Как не работи здравната система, като безотговорен индивид с няколко байпаса, стендове, инсулта или инфаркта, изкуствена вена, диабет и 100% инвалидност бе жив допреди корона вируса! Това как ще го обясниш? С лоша здравна система? Кога за последно си бил на профилактичен превод. Кога за последно си мери кръвното? Подигравахте генерала за:"яко ще се мре". Гледахте на Мангъров като бог. Е, кой сега ще плаща сметката за нечие слабоумие? В Ю.Корея маски и дистанция са достатъчни!!!!