25

кире

преди 3 години

Особено в малките населени места полицаите ги знаят тези даже и по егн . Но нищо не се прави по въпроса, а познайте ЗАЩО?

24

Таню

преди 3 години

Ау, познай кой от двата ме заболя за бак6Ите. Потни дeгeнeрaти с недосмукан фас и крива физиономия. От доста време не си "доставям" удоволствието да ги храня. Мизeрни са ми.А на м/уградски рейс не съм се качвал с години - имам толкова други опции за къде по-удобен транспорт, че да вися като наказан няколко часа от т.А до т.В. Айде, мерси! Сполай ви на стачката!!!

23

Мутрафони

преди 3 години

без грам интелект. Ветото е поради инкриминирането на споделеното пътуване, а не заради опит да се легализират незаконните превози.Да възкресяват ДАП и да се свършва с частните превозвачи.

22

Анонимен

преди 3 години

Тая агенция която ги контролира е корумпирана ,и си затварят очите ,говора за автобусите ,тоест микробуси пълни е хора ,правостоящи ,и най важното плащаш на шофьора няма билет ни касов бон ,и то в двете посоки ,това се случва които пътуват до близките села на град Ловеч ,и ква мерка се спазва като вътре са като зелки ?ало агенцията спите ли ?

21

Анонимен

преди 3 години

Дайте да"спасим"бакшишите,пълен бойкот на таксиметровият превоз е единственото решение!

20

Курдо Коленков

преди 3 години

Дай боже всеки ден да стачкуват тея... Ден без таксита по улиците и смотани рейсаджии по пътищата - и господ не прави такива подаръци...

19

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка,целият този"протест"е да бъде запазено статуквото,със зъби нокти трябва да го браним защото ерата на споделеното пътуване идва и "фирмите"с миризливите бакшиши вече са" пътници"

18

Анонимен

преди 3 години

Не е редно София е на първо место в ЕС по брой на таксита на човек. Малък брой хора са собственици на хиляди превозни средства. - Та товали е лоялната конкуренция в свободното общество на свободе пазар.

17

BB

преди 3 години

Много важно,че тези наглеци няма да работят

16

Просветление

преди 3 години

Чудесна новина, ще помогне и срещу вируса, ама защо само 24 часа, нека е две седмици! Аман от нахалници вече, не искат хората да пътуват споделено, но отказват да ги возят на кратки разстояния, направиха всичко възможно да разкарат Юбер и го постигнаха, за да изкарват повече пари с по-малко работа. Такситата са ужасни като вид и като състав! А какви таксиджии имаше само едно време, дори и аз съм бил година две. По стоянки не висях, който вдигнеше ръка, спирах, даже и за 200 метра съм возил хора

15

Анонимен

преди 3 години

Чудесно! Днес, атмосферата в София ще е много по-добра.

14

нАучен сътрудник

преди 3 години

Последно, когато се качвах на междуградски автобус, шофьорът преди да потегли, погледна в огледалото салона и каза "шеговито": Еее, я гле - Цело гробище народ!Толкова за "превозвачите"...

13

Анонимен

преди 3 години

А Градските превози защо ще бъдат преустановени? Не са ли към общината? Или Данчето и това им подари, докато закриваше градски линии, като 260, 306, 404 и др. ще спират. Вероятно, защото собствениците имат и междуградски превози. В такъв случай моментално да им прекратят договорите за градските превози!

12

Анонимен

преди 3 години

4-5 едри бизнеса се опитват да изнудват гражданите и държавата. Ако си направят качествена услугата хората ще ги предпочитат, ама като още са в комунизма ...

11

Смъртна

преди 3 години

Присъда за шофьор на автобус, който свързва градове обслужвани от БДЖ. Да възродим екологичния транспорт! Смъртна присъда за таксиджии в град с градски транспорт, нелоялна конкуренция са. Само в часове и квартали където няма транспорт да се движат. Излезнат ли - на въжето.

10

Анонимен

преди 3 години

Това даже ще помогне да се спре разпространението на вируса между отделните градове, да удължат протеста поне 2 седмици. Само вижте какви се изсипват сутрин по автогарите от автобусите без никакви предпазни мерки и ще ви се изясни картината защо в София винаги има най-много заразени.

9

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ми дреме за таксиджии и автобусни ***. мразя ги

8

Анонимен

преди 3 години

10 години затвор , що не направо смъртна присъда че си качил някой от спирката и си му прибрал 2-та лв вместо да ги прибере рейсаджията.

7

споделеното пътуване

преди 3 години

Кога бакшиша се научи да уважава клиентите си, тогава може и да получи и някаква подкрепа от тях. Докато продължава да им отказва под предтекст, че разтоянието било кратко - никакво уважение за тях! Както и никаква подкрепа.Е там протестирайте си, никой не ви е спрял. Аз докато мога ще качвам и развозвам приятели и познати за без пари, които са ми в посоката на движение само и само да ги избавя от такива кърлежи като вас.

6

Анонимен

преди 3 години

и после помощи от държавата за вирусокороната ще искат