10

До 11

преди 3 години

Съболезнования!!! Белодробната тромбоза е неспасяема почти.

9

Анонимен

преди 3 години

За: ...отворено писмо на БФС - човешкият живот се поставя наравно с първенство. Това е абсолютно безумие в тази сложна ситуация. Шампионати винаги ще има, но човешките животи няма да бъдат върнати", Така е. Но ако един шампионат се пропусна, възможността точно този шампионат да се играе изчезва. И изживяванията на шампионата няма да съществуват.Така от живот ще почнем да живеем съществуване. Нямам мнение за БФС, но съм виждал в чужди страни как живота се преражда на съществуване

8

Анонимен

преди 3 години

До РЕАЛИСТАбе тегли си там заемите, бутай си там "бенвето" Е46 с "газува оретба" и стига мрънка. Света ще се оправи и без разбирачи като теб.

7

Анонимен

преди 3 години

Курбан Байрям ще помним, това е целта. Какви пенсии, те досега трябваше да са нараснали, а не да ги мотате за предизборните си далавери. Отделно в кризата точно държавата трябва да осигури нуждаещете се, а не обратното да искате всеки да осигурява държавата, за да крадете и от това и от фондовете и да лъжете всички.

6

Анонимен

преди 3 години

Много интересно, не искаме затваряне, за да работим, а истината е, че искаме да се разцепим по празниците. Българинът е като някакво ревливо бебе, на което не можеш да му обясниш, че не може само мекото на баницата има и лоши неща в живота!

5

Анонимен

преди 3 години

Да забравим Рождество Христово не, но определено няма да се почива и да се харчат пари тази ваканция. Децата ще ме прощават, но ако искат да отидав в хубав университет, такто ще трябва да работи.

4

Диана

преди 3 години

Според мен, хората не впрват на сериозността на положението, дори на съществуването на КОВИД-19 точно поради тази неувереност на политиците..Ако положението наистина е сериозно, някой трябва да го каже това сериозно и нещата трябва да се задействат сериозно...

3

Анонимен

преди 3 години

Все забава и купони в главата на повечето, ние да вземем да оживеем до тогава пък после ще мислим за Векийден накъде сме !

2

Щирлиц

преди 3 години

Да забравим наближаващите избори,та вечно да ни ...таковате другари?Мечтайте си.

1

Анонимен

преди 3 години

И ти ще забравиш за власт и парламент повече, ояден нагъл уубитак!