30

хахахаха

преди 3 години

Така е.Християните сте си овци.Що не пробва да забрани празниците нас,мюсюлманите или на евреите?Щото просто ще изчезне.

29

Анонимен

преди 3 години

Такли нареди НПО-то на Бил Гей

28

НФС ... кои

преди 3 години

да се НФСеебе кои бяха

27

Анонимен

преди 3 години

До 38 Слава на НФСБ не мисля, че си се надрусал толкова рано днес

26

Слава на НФСБ

преди 3 години

СЛАВА!

25

Анонимен

преди 3 години

Като забравим за Коледа и Господ ще забрави за нас. Западните държави взимали кредити и ние също. Питанката е: от кого ги взимат тези кредити ?Това било чума ??? Чумата е взимала между 30 и 60 % жертви на ден. Айде да не говори глупости тоя.Защо не наложиха карантина по-рано? Идеята е да прецакат именно Коледа, както прецакаха и Великден.

24

Фен

преди 3 години

Много хора забравиха да празнуват празници още години преди Covid-19 и дори преди да създадете НФСБ. До там ни докараха еничарите преди вас.

23

Анонимен

преди 3 години

На бас, че първо ще си гласуват заплатите, където отиват огромна част от "парите на Държавата".

22

Анонимен

преди 3 години

Веднъж като забравите за Коледа и Нова година, повече няма и да се сетите за тях. Веднъж излъжат ли ви да се откажете доброволно от празниците си, после никога няма да ги празнувате с чисто сърце. Вечно ще се чувствате излъгани и нае бани. Този въобще не заслужава да е жив.

21

Зозо

преди 3 години

Ще трябва и за вас да забравим на изборите

20

HMLF

преди 3 години

Аз пък на управляващите пожелавам някой ден, единствения им шанс да изкарват пари да бъде след изтеглен заробващ кредит и отворен малък бизнес на 150 метра от Лидл, Кауфланд или Била! Да видят как се изкават пари и какво значат 5 лева. Веригите убиха всичко, защо им позволиха огромни сгради в центровете на градовете? Ами ако утре тия се махнат от БГ-толкова сме вече зависими, че е под въпрос национлната сигурност по изхранването, почти не останаха други, които да могат да ни снабдяват!

19

Ямболски цървул

преди 3 години

Всички депутати им пожелавам парите от заплатата си,която е 5000 лв.да ги дават за лечението си от Ковид 19 ....и за свещи и тамян!

18

Анонимен

преди 3 години

За нова година съм съгласен - и без това Радев не мога да го слушам повече от една минута...

17

Ямболски цървул

преди 3 години

До депутата от НФСБА теб ,ако забравим...дали няма да е по- здравословно?

16

Анонимен

преди 3 години

Продадоха се на Мутрите като излъгаха избирателите си.

15

HMLF

преди 3 години

Управляват ни малоу*мници и се канят да ни управляват още по-големи такива! Какво ни спаси Март месец?-късмета че имаше грипна ваканция. Много трудно да го проумееш. Никой в държавата ни, от който зависи нещо управленско сега не е имал никакъв нормален трудов стаж, да е отворил една закусвалня например, да види как става. Колко е хубава бизнес средата,какво значи да затвориш, запаси от материали, после да отвориш..И не на последно място несигурността от управленски решения сега това, после друго

14

ТУРЧИНЬ

преди 3 години

Моля се в следвашият парламент да не присъства тази ужасна група НФСБ!!! Ко спасихте бе шматкииии?!!! Кажете как ше спасите хилядите безработни сервитьорки, бармани, готвачи, а?!!

13

999

преди 3 години

Може би трябваше да затворят само училищата. А останалите всички да работят с предпазни мерки, дезинфекция и дистанция. Иначе ще има хиляди без работа , без приходи, без осигуровки.... това са прекалено много въпросителни и много разходи за държавата.

12

До коментара за

преди 3 години

Вярването, ами как да вярват хората на лъжливите управници, като самия премиер казва не е опасен тоя вирус аз го пуснах, да го изкарате лятото?????? Това психически здрав човек може ли да ги каже????????????????

11

Анонимен

преди 3 години

B Япoния paздaвaт пapи нa pъĸa04.03.2009 Πapлaмeнтът в Япoния пpиe пpoмeни в зaĸoнoдaтeлcтвo, cпopeд ĸoитo дъpжaвaтa щe oтпycнe пapи нa вceĸи япoнeц в oпит дa дaдe тлacъĸ нa yдapeнaтa oт peцecия иĸoнoмиĸa нa cтpaнaтa.Πoвeчeтo xopa щe пoлyчaт нaй-мaлĸo 12 000 йeни (121 щaтcĸи дoлapa) в paмĸитe нa плaнa зa 20 милиapдa дoлapa.Дaвaнeтo нa пapи нa pъĸa щe бъдe в ocнoвaтa нa пaĸeтa oт cтимyли, зa иĸoнoмиĸaтa нa Япoния, ĸoятo e в мнoгo пo-pязĸo peцecия, oтĸoлĸoтo CAЩ или Eвpoпa.