26

Анонимен

преди 3 години

Роди ме Майко с късмет па ме хвърли на смет, нека отровното трио да ме храни... Аз нещъ ги ям тез Банани. Ще си карам Джипа и ще ги Дипля.... Грозни пачки в евро няма де да скрия, тук съм си ги турил в скрина и ще мина да намина стрина тапа Кържджалиска Мома... и Тая от Америка Как и викат Мустафа,?? >

25

бай Ламби

преди 3 години

Ами като оставяте само хранителните магазини да работят, утре ако ми протече некой водопроводен кран кво прайм бе госин здравен министър.Ша дойдеш ли да сложиш един пръст, да запушиш теча, и да държиш докът отмине пандемията, а?То така и така и *** за зеле не става от тебе ами поне дано един пръст да мой да сложиш и да държиш.Да те питам после дали ша одължаваш па пандемията.....

24

Анонимен

преди 3 години

Всички магазини да работят,влизаш за малко,излизаш,не е работно място.Да се ограничи само навалицата ,да не се допуска.Хората помежду си не разговарят,носят маски.И в моловете има малко хора,но там е широко пространство няма как да си пречат,т.е. дистанцията не е проблем.Остава и да дезинфекцират често.

23

Анонимен

преди 3 години

Не. В никакъв Случаи... Как тека ще си направиш Дете? А ние к' во да правим??? Абе стига с това направи си сам.... Аз кво да ям?

22

Анонимен

преди 3 години

Според мен големите вериги трябва да затворят,там се струпват много хора,и да се оставят малките магазинчета,където и да искат не могат да влизат по много хора.

21

Анонимен

преди 3 години

Трябва за работят,всякакви аварии стават по домовете. Там няма опашки,поне в малките и средните такива. Ще се спазва дистанция,маски и т.н.

20

МНЕНИЕ

преди 3 години

То ако не затворят тези магазини , няма смисъл да затварят всички останали и училищата също .

19

А такаа

преди 3 години

Ами автосервизите??? Нека да му набодем по няколко пирона в гумите на тоя здравен министър, да видим кой ще му оправи колата като ги е затворил. Не може да спира държавата заради това, че е некадърен и не може да се справи с болниците си.

18

Безсмъртен

преди 3 години

Какво се правят на ударени,Не са спирали да работят и по време на първата карантина, и сега ще си работят нелегално,Кого ще излъжат, само за пари реват.

17

Анонимен

преди 3 години

Това не е бизнес. Бизнеса предполага стратегия. Това у нас е предприемачество - предприел Манол инициативата да поправя коли или кака Здравка да стриже коси. Така че подкрепата е за бизнеси, а не за предприемачество, първо. И второ - добре структурираният бизнес би имал определени нужди, които мерки на глава не биха удовлетворили. Защото той ще се е погрижил за себе си с emergency план. Така че тсърфулити - на село.

16

движение ,,да изле--

преди 3 години

куваме Ан....оф,, предлага да го карантинираме до Март на тъмно и без храна !

15

Анонимен

преди 3 години

Пазара на Иуиенци че затварат уи?

14

Анонимен

преди 3 години

Не виждам защо да не работят ако внимават да няма струпване на хора и осигурят добро проветрение.

13

Анонимен

преди 3 години

всичко трябва да си работи на пълни обороти..стига вече с тоя измислен вирус ...или може би искат да върнат комунизма...натам вървят нещата

12

Анонимен

преди 3 години

Тоест ако имаш пари да плащаш рекет на държавата ще работиш по празниците и даже ще обираш оборота на затворените. Човешкият живот си има ЦЕНА. А после отричайте че нямало конспирация и било само теории.

11

Анонимен

преди 3 години

Затворете всичко, оставате 500 000 до 1 000 000 безработни точно преди зимата...Надявайте се на изборите ...

10

Абе ей

преди 3 години

Нищо не трябва да се затваря! Всички бизнеси трябва да са отворени, хората трябва да бачкат. А не да лежат у тях по цял ден.Щото със вашите затваряния ако всички почнат да лежат накрая ще ядете дебелия!

9

до6

преди 3 години

Малките търговци във вирусу не верват. Вервайте ми от село пиша.

8

Анонимен

преди 3 години

Да, в малките магазини не спазва зеленият коридор.

7

Наблюдател

преди 3 години

Бизнесите, които си платят на когото трябва ще останат отворени! Каква е тази дискусия съществени /несъществени?!Ако става на въпрос най-голям брой трудещи се има в хотелиерството и ресторантьорството! Именно там най-много хора ще си изгубят работата. А повечето ресторанти няма да преживеят второ затваряне.