113

До 124

преди 3 години

Я ти като си умен, казвай, какво образование имаш и какво работиш?

112

Как Сийка

преди 3 години

Мо Нинова.мо,къде го видя тоз хаос,че повтаряш като откачена само това ?! Когато це лият свят е обхванат от пандемия само ти и твоето протеже - президента,не видяхте проблеми,а само изкуствено създадени прегради,само недостатъци / каквото и да се направи ?! / само подстрекавате хората и плюете ли плюете...Е да,ама вече ви разбрах ме и ИЗОБЩО НЕ СТЕ НИ ИНТЕРЕСНИ !!! Като те видим по сайтовете само се забавлява ме и никой не те приема на сериозно ...

111

До 27 Петър Курдов

преди 3 години

Петреее, едно ферари с цвят червен... Лу..д ли си, бе човек? Слави- хахахахахахаха, БСП- хахахахахаха

110

Анонимен

преди 3 години

Тази ми-си.рка Нинова да *** да види ***-йка си защото жената тъне в мизерия. Къщата им се разпада. Тя не се грижи за родната си майка.Сега седнала да вини хоратаАМА ТО ЛЕСНО ДА СЕ ПРАВИ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТАКАТО Я ПОТЪРСИ БОРИСОВ НА 12 МАРТ ВЕЧЕРТА В 22 ЧАСА - ТЯ НЕ ИСКАШЕ ДА ГОВОРИ ЗА КОВИД И МЕРКИТЕ.БИЛО КЪСНО ВЕЧЕРТА.С КОКОШКИТЕ ЛИ СИ ЛЯГА, ЧЕ Е БИЛО КЪСНО?АМА НА БОРОВЕЦ ПО ЦЕЛИ НОЩИ ПИЕ С КОМПАНИЯТА. НАЛИ ТАКА ЕКС ШЕФА НА РАДЕВ - МЕТОДИЕВ СИ ЗАМИНА.ЩОТО ВЕЧЕРЯЛ С НИНОВА.МРЪСНИ ИГРИ-БСП

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (117)Не може да бие Бойко. Той е пример за манипулиране, *** нали сте си *** като него и не вдявате

108

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоПий си хапченцата. Най-върлите комунисти са в МС, начело с мутрата Боко.

107

Българин

преди 3 години

Моля, не показвайте тази нагла муцуна!

106

Реалист

преди 3 години

Нали се писа доброволец, да ходи и да си хортува с Джамбазки. Писна ми от тази .................. .

105

ей.Батман

преди 3 години

нищо не е платеноаз си я мразя безплатно

104

до Батман

преди 3 години

Ми статията е поредната изцепка на Корни, много ясно че против нея ще се пише.Няма се пише против ГЕРБ, дето с мека китка забавиха действия и мерки с 2 месеца. Това се пише под статии за тях.

103

Анонимен

преди 3 години

Абе Нинчето ми харесва, само да не крещи като пъдарка на село, да се коригира :)) Пошегувах се за голото шоу, но си признайте че искате да й видите кълбетата :)

102

Анонимен

преди 3 години

Нинова е най-подлото същество в историята на България, честно. В тези трудни моменти, отново собствени интереси гони. Манипулира лабилните и всява несигурност в обществото. Срамно и позорно поведение за един истински политик. Дано умните са повече и виждат подмолната й същност...

101

до Василев

преди 3 години

Братчед, ти може да ги виждаш някои с розови очила. Ама кака ти К.у.рнии е със златни.Тя има над 5 чифта от марков магазин в София. По над 8 бона е чифта. Не ми се търси сега да ти кажа от кой магазин са купени. Може да видиш от нета. Та мисълта ми е, че златните очила на Нинова са като трън за партията и.Няма как на социална и работническа партия лидера да лъщи със злато и перли.Тя е мултимилионер.Дори парадира с това-вместо да се засрами и да каже къде са парите от касата на БСП Г-жа Лъжа :D

100

Майора

преди 3 години

Аби Нинова в кой свят живееш?Не е ли срамно и цинично да се противопоставяш на бюджета, който дава увеличение на заплатите на медиците , благодарение на които се излекува като ВИП персона за разлика от обикновените хора.Нямам думи , срамота за теб и твоята партия , която ти обсеби!

99

Анонимен

преди 3 години

Аз помня как Нинова и БСП пищяха март месец, че Герб нищо не раздавали ни на фирми, ни на хора, нищо. Пък сега обратното.Ама и нищо не казаха за предварителни планове, някакви идеи и т.н. Скриха се от парламента и обсъжданията и каквото решение се вземе, те наопаки.Така всеки може. Гледаш как Кире копае и: - Що копаеш от ляво на дясно. Кире се обръща обратно.- Що копаеш от дясно на ляво.Кире е умен и си го мeсти в удобния крачол и спира да ги слуша.

98

северозапад

преди 3 години

Нинова ти си сърби -боли - драго ми е ,записвай си какво говориш и искаш защото след като не те лекува мангъра ,а отиде при този на които се подиграваше жива остана но с още по малко от това което почти няма в твойта полупразна глава.

97

Анонимен

преди 3 години

Нинова ще е новият министър председател и затова Боко тиквата сега и прави мръсно с всевъзможни средства,включително и чрез троловете си по сайтовете,които никой не чете...

96

Анонимен

преди 3 години

Тая да изгони Херо Мустафа първо не щем политически игрички и със САЩ тука е суверенна държава сами си строим и магистралите.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако Нинчето участва в някакво голо шоу, да й видим големите очи, обещавам че ще й набера гласове за изборите :))) Друг вариант няма скъпа Корни, хората поне да ти видят физическите данни....:))

94

Индия

преди 3 години

Тази не се усеща. Стана за смях на медицински кадри, строители, шофьори и др. от работническата класа. Така е, когато живееш в нереален свят-далеч от кастата......Самата Корнелия не знае какво иска.....Объркана и сбъркана от вичките 4 посоки на света.Помогнете и, другари, но как.....?