153

Пенсионер

преди 3 години

Брей , много вижда тази Нинова ! А да саботираш всичко което прави законното правителство само да се добере до властта какво е ?

152

Не трий

преди 3 години

Корни обича Баце.

151

българин

преди 3 години

До 173. МНОГО ГРЕШИШ! Другарката Нинова е полезна само за др Борисов члена на ЦК на БКП! И Министър председател на Републиката която кучета я яли вече!!! Не мога да приема един БИВШ ЧЛЕН НА МРАКОБЕСНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ след 1989 г СДС.Да стане Член и " РЪКОВОДИТЕЛ" на Партия която е СТОЛЕТНИЦА ОТ БИВШИЯ СОЦИАЛИЗЪМ! ТАЗИ ДЪРЖИ НА ВЛАСТ др Борисов! Ако утре тя си тръгне.др Борисов след седмица ще падне! Чрез НЕЯ той " насъскваше" до днес елементарната рая от млади хора помнещи само него!ФАКТ!

150

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Нинова, моля излезте и кажете какво трябва да се направи! Защото освен да хулите, друго не правите! А така не сте полезна на никой! Както винаги! Затова и никой не Ви взема насериозно.

149

Санитар

преди 3 години

Я , другарката Нинова като санитарка ли дава акъл или като чистачка на кeнефи ? От кога чистачките се бъркат в управлението на държавата ?

148

Един българин

преди 3 години

А бе, кого интересува бръщолевенето на една *** от с. Крушовица ? - НИкого ! Има кой да управлява държавата и как да се правят бюджети, как да се харчат събраните пари ! Никога повече няма да дадем комунисти да казват каквото и да е за държавата! Комунистите могат само да си бъркат в носа и да вадят от там мръсотии и дивотии !

147

Анонимен

преди 3 години

Заради напоителното плямпане на тая, пРезидента, Мангъра и всякакви помии,които стимулираха мешането на хората,горенето на маски и проповядваха непрекъснато,че вирус няма,маските са за да мълчим,само и само Боко,за да вземе милиардите, сме на това дередже. Защото плиткоумната маса им повярва и сега вече вируса е навсякъде. А това им беше целта на тия долни ***,на всичко са готови,за да вземат властта,не им пука за здравето и живота на хората! А вие им Сервантес!

146

Анонимен

преди 3 години

Все едно не помним 86 и Чернобил как се справиха, покриха се,имаха специални храни и доставки,а децата маршируваха под радиационния дъжд и хрупаха заразени марулки. О,и думите на Тошето-Ние пък ще си мълчим! Ей,тъй искат те да се справят!А за Румен Гечев пък,идеолога на хиперинфлацията,с която прибраха за пореден път спестяванията на хората 96-97 и,който гласят пак да ни "оправя",също помним!

145

Анонимен

преди 3 години

149Ами че нали БСП то с всички сили-особено *** и Мангъра напоително обясняваха,че вирус няма,че няма нужда от мерки пролетта,водиха хората на Шипка,после цяло лято из центъра на София, един път не казаха,пазете се хора,носете маски. Само и само да се стигне дотук,хората да са тотално разединени и без никаква социална отговорност,за да могат да кажат-ето Бойко е виновен. А глупавото стадо не помни как *** искаше да се раздават пари на ръка,а после рева,че се давало на пенсионерите

144

Анонимен

преди 3 години

Пълен смях-тя се борила била за нас! Хаха,сигурно както същия петък, когато пак от трибуната обясняваше,че вирусът не е проблем,а следобяд а като почувствала неразположение,директно във ВМА. Същия ден един 30 г. мъж почина в София,защото е нямало места никъде.

143

...

преди 3 години

До много е вдлъбнатаМоже и да взима решения, но със сигурност НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ за тях. С примери до Калотина ще те гоня

142

Всички се покриха

преди 3 години

Единствено вожда на племето в пика на заразата излъчваше на живо от джипката...И обясняваше разпалено на Ангелов и Балтов как никъде в света няма такава добра маркировка и знаци... Друго си е когато вожда мисли за безопасност на хората чуствате ли се по сигурни сега :)) ТОВА Е ПРЕМИЕР ЗА ПРИМЕР НЕ КАТО В ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ....БАЛЪЦИТЕ ТАМ ДА МИСЛЯТ ЗА СПРАВЯНЕ СЪС ЗАРАЗАТА АСФАЛТА ПРЕДИ ВСИЧКО ЧЕ ТОЙ ПЪЛНИ ЕДНИ ШКАФЧЕТА !!

141

Генерал Румен Радев

преди 3 години

Маскиии пали!

140

Ангелов ГР

преди 3 години

Тази "другарка", ако се удави в някоя река, ще се понесе против течението. Тя е най- отвратителната (заедно с Ал. Симов) опозиция. Те винаги ще намерят причина за недоволство, критика и ще предложат "единственото и най- правилно" решение на проблема. Гадост.

139

Тя се бори за

преди 3 години

вас бе кратунковци играта е друга няма работа няма пари почвате кредити. Цял ден по радива и телевизии набиват в главите за тия банкови далавери. Няма да ви оставят докато станете просяци.

138

Анонимен

преди 3 години

Хора, които са прекарали ковид отслабват, някои 20кг,Нинова качва, според мен излъга, че е болна от ковид

137

изнервен

преди 3 години

До 149. Да, виждали сме как се справят "по-добре" другите. Мерси.

136

Анонимен

преди 3 години

Някой още не е разбрал , ЧЕ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА ИМА ПАНДЕМИЯ И СРАВНЯВА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА И ТАЗИ! Без конспирацията си помислих, ЧЕ Е УЧАСТВАЛ в паленето на МАСКИ или просто е от БКП И СЛУША УМНИТЕ ДУМИ НА РАДЕВ! КАК ДА ИСКАТ МЕРКИ СРЕЩУ ВИРУСА КАТО ИМА МНОГО БОЛНИ ХОРА И УМИРАТ МЛАДИ ХОРА ,ОСТАВЯТ СИРАЦИ!ЕДНИ ИСКАТ МАЧОВИ,ДРУГИ СИ ИСКАТ ДИСКОТЕКА, ТРЕТИ ДА НИ ХАЛИРАТ КРЪЧМИТЕ А ЗаУМРЕЛИТЕ питайте МАНГЪРОВ

135

м даааа

преди 3 години

и аз мисля, че ще дадат заден за мерките. Жалко, защото е наложително да се направят.

134

Анонимен

преди 3 години

До 145Сега водят ХИБРИДНАТА ВОЙНА, защото няма как да изкарат танковете!ТАЗИ ПАРТИЯ Е ДОНЕСЛА НА БЪЛГАРИЯ САМО БЕДИ!СЛЕД ОСНОВАВАНЕТО НА БКП СЪЗДАВА КОМИТЕТИ В АРМИЯТА! След няколко години имаме ВОЙНИШКО ВЪСТАНИЕ! ПОСЛЕ 1923г.СЕПТЕМВРИИСКО ВЪСТАНИЕ избиват се братя!БРАТЯ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ единия в армията и стреля СРЕЩУ БРАТА си подтикван от Георги ДИМИТРОВ ДА ПРАВЯТ СЪВЕТСА РЕПУБЛИКА!Народа се избива,ДРУГАРИТЕ ЗАБЯГВАТ В ШВЕЙЦАРИЯ! ТОВА СА КОМУНИСТИТЕ