5

Ясно

преди 3 години

Късо съединение. Само *** пожарникар може да даде такава експертиза. При пожар се стопява изолацията. Но така е най лесно.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Казваш няма начин да е безотговорност? Не знам кой му пълни касичката на"суджука", да не говорим,че се твърдеше, че е чекмедже. Знам ли? На мен ми палеше и чупеше имуществото един, дето не исках да му пълня касичката. Само дето"трудовата"му дейност под покровителството на другарете бе започнала в средата на 2008-***. Тогава ББ не бе вече гл.секретар на МВР и ГЕРБ не бе още на власт. От преследването на юнака ме отърва една служба, дето 2013г.бе обявена за бухалка на ГЕРБ. Защо ли?

3

Димитър Георгиев

преди 3 години

Като ел.инженер с дългогодишен стаж,включително и като съдебен експерт мога да кажа че заключението "късо съединение" е най-невярното,най- тъ пото и най-некомпетентното заключение за един пожар.Но мързеливите и недоучени пожарникари не могат да измислят,каквото и да било друго, почти за всеки пожар това им е мнението.

2

ужас

преди 3 години

Милите душици, какво са изживяли!Хайде вече да идва 2021-ва, че просто.....

1

Анонимен

преди 3 години

Вероятно е отказал да пълни касичката на баш суджука и герберастити са му драснали клечката. Така работят сикаджиите, начело с баш суджука.