9

БЪЛГАРИН

преди 3 години

*** ли сте, гърците казват, ЧЕ САМО БЪЛГАРИТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ СИРЕНЕ!Бяло саламурено сирене!

8

Саламура

преди 3 години

Да не са свършили краставиците и морковите, че вече рецептата е с малка люта чушка със зехтин?Сигурно като противоепидемична мярка.

7

нерусенец

преди 3 години

До ДаБай дъ уей, в Русе на маслото казват бутер.

6

Хохо

преди 3 години

Много е важно да се държи на проветриво място, защото е в буркан Да не вземе да му стане нещо.

5

Да

преди 3 години

До хехеХайде в списъка да влязат кисело мляко, като йогурт и масло, като бутер!

4

хехе

преди 3 години

от утре се забранява използването на думата сирене .... вместо това думата ще е фета !прието съз указ на парламента от 25.12.2020 сутринта, публикувано във Днес !по Европейска директива 122043 свързано със евросубсидий за 2025г

3

Анонимен

преди 3 години

Фета е на гръцки сирене !и така е известнов европа

2

майорски

преди 3 години

на сиренето в някои страни на запад му казват фета... така че не прокарвайте чуждица в българския език.защото след 20 години децата и внуците ви ще наричат сиренето фета ...а вие като им кажете сирене ще ви гледат учудено и ще ви задават върпоса какво означава това...ЗАПАЗЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ЧИСТ !иначе за какво са ви надавали дипломи в университетите !!!!?????

1

пияница мистик

преди 3 години

"1 супена лъжица микс от подправки по избор"===Лелеееее, ***рецептата :))) Тъкмо ми привлче вниманието и греда. Аз откъде да знам какъв микс от подправки подхожда на Фета=та? Това означава да експериментирам и да заяносам хубавото сирене и зехтина. Големи сте, честно