12

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КОЙТО НЕ ИСКА ДА ИЗПЪЛНЯВА ЛЕКАРСКИТЕ РАЗПОРЕЖДАНИЯ --ДА У М И Р А!"КОМУНИЗМА" ПРИ ТАТО--Е НАЙ-СЪВЪРШЕН И ПРИЕМА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ!

11

Факт

преди 3 години

Лекаря е там не да ви лекува, а да прави пари. По тази логика всички магазинерки спират да продават, защото някой болен може да им кихне - и от там същите тези лекари ще изпукат от глад, щото няма да има кой да им продаде един хляб. Всички техници от електрото спират да работят, защото някой болен може да им кихне - и тогава всичките лекари измират от студ. И т.н.

10

Ханибал

преди 3 години

80% от лекарите са алчни,некадърни кожодери. Иначе е прав тартора им-не са жертвени агнета,а отп.адъчен б.о.к.лук. Малко измряхте-още трябва!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Не е случайно, че лекарите гонят успешно политиците като доверие в тях.

8

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЛЕКАРЯ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН ДА УМИРА...ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ ВИЕ!!!ЗАБРАВЕТЕ ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ!КОМУНИСТИТЕ --ВИНАГИ СИ ТЪРСЯТ "ЖЕРТВИ" , ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ!ДНЕС --АТАКУВАТ ЛЕКАРИТЕ ....ЗА ОПРАВДАНИЕ , КОГАТО СИ ГОРЯХА МАСКИТЕ И ДРЪНКАХА ПРОСТОТИИ..!!!!!!!

7

аз

преди 3 години

До АсанкаКак да те лекува като не изпълняваш предписанята му (или той е длъжен

6

Анонимен

преди 3 години

Доктор Маджаров, когато не приемаш разбиранията на дадена общност от хора, просто се разделяш с тях. И преставаш да изискваш от тези хора по закон да ти плащат задължителни здравни застраховки, за да издържаш некадърните си колеги фашисти. А ти какво правиш? Подкрепяш новите затворнически гаври с нас в името на оцеляването на окаяната ти робовладелска професионална гилдия.

5

я

преди 3 години

Само който не се е сблъсквал със здравната система в натурален вид (без "мой човек") би повярвал на повечето драми, които се изливат по медиите. Преди 5 години баба ми си отиде именно от подобно разкарване от отделение в отделение. Жената беше с диабет и се появи сърдече проблем, а в Окръжна болница я затвориха в инфекциозно с грешна диагноза. Така че драмите с разкарването не са от сега, просто сега им се дава гласност. И да, не подкрепям мерките. Промяна на здравната система трябва!

4

Бау

преди 3 години

прав е, и те са хора....

3

Асанка

преди 3 години

Какъв лекар си не сили дал клетвс че ще лекуваш всички пациенти без значение от каква раса пол и политически престрастия Това ли е хуманен лекар Сега ми е ясно защо медицината ни е в такъв възход така е като все още има лекари които разделят хората Май гледаш само джобчето да е пълно а не здравето на народа Незаслужаваш да си в тази хумана гилдия а да си пастир

2

Анонимен

преди 3 години

Де да бяха агнета, а те са кожодери и търгаши.

1

мерките

преди 3 години

И аз ги подкрепям. Макар, че закъсняха с 20 дни.