16

Ха

преди 3 години

До Г-жа ДупчекГ-не , щъркела яко ви кълве празната глава ! Зазидайте си входната врата и се "спасете" !!!

15

Нищо закъсняло няма!

преди 3 години

Пълен абсурд за 1% заболели, да правим на луди останалите 99% , като даже ги хвърляме и в паника !!!!! Има хора и сок ябълка ще си бият се, само ако им се каже че ще ги спаси от Настинката !!! Толкова психично разтроени има !

14

пери

преди 3 години

До За неразбралитеЩо, бе? Нали има разни медийни математици, дето всеки ден от месеци ни плашеха с изчисленията и прогнозите си? Тоя противен Витанов мазно и сякаш самодоволно го показваха по всички медии да пророкува.И генерал Годжи им каза, че яко ще се мре. Можеше да се предвиди и да се вземат мерки. Сега изглежда късно, но за две седмици може да се преживее. И главният т.ул.у.п да развърже кесията за всички, като ще затваря, не само за расторантьорите-мрънкачи и окаяния туризъм.

13

Г-жа Дупчек

преди 3 години

Влстите закъсняха изключително много с въвеждането на мерките. Очевидно взимаха политически решения, а не експертни. Сега е вече късно и краткосрочния ефек от мерките ще бъде да се запазят сегашните нива на заразяване, а не да се намалят. Намялаване скоро няма да има.

12

Да

преди 3 години

Да затварят и без тва не ми се работи

11

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

А БЕ БАДЕМОВ ТЕ ПАРИ ДЕТО ГИ КРАДЯХТЕ КВО ЩЕ ГИ ПРАВИТЕ БЕ ИМАЛИ КОЙ ДА ВИ ГИ ХАРЧИ. Я ПИТАЙ И ЦОНЕВ ТЪКМО Е ДО ТЕБЕ

10

Аман

преди 3 години

Всичко това се прави да няма избори и през март.Шефът на БЛС да несе изказва неедекватно че хората са виновни Да каже преди пандемията какво правиха или не правиха :Първо имаха на за подвижни касички.Второ ако не със връзки вий като куче и се управяй сам Защо напълниха болниците с болни коит нямаха нужда а тия които имат не ги приемат Знаели че болните играят кючек пред мед сестрата Да си отвори очите и ушите и тогава да говори.Скакво ги изликувахте болните като няма лекарства

9

Анонимен

преди 3 години

През март - избързали сме били, и половин година врява и ялови протести, гладни били.През номври - закъснели сме били, и пак врява и ялови и безпочвени критики.И в двата случая - ялови юмручета и едноклетъчни наядени комплексари, стръвни да яхнат бюджета и европейските субсидии.Пък вие слушкайте мун...идите и *** на воля - само че заради мнимите "революционери" без маски измират и близките ви, и вие, за да вдигате телевизионна пропаганда в името на всенародната гибел и разделение.

8

Анонимен

преди 3 години

За да се затворим и да има ефект около нас не трябва да има други народи дето да ни пръскат със вируси. Тоя вирус как дойде от Ухан нали беше затворен Ухан с КПП-та ? И какво стана, нищо не стана нали и маски носеха и имаше и военни.

7

За неразбралите

преди 3 години

Затваряне ще има и догодина по същото време. Да се твърди че мерките са закъсвали или подранили са празни приказки. Това да не е сирене да го отрежеш. Просто се водиш от ситуацията, гледаш да балансираш и да се справяш доколкото е възможно, все едно си на сал в океана по време на буря. Не може да очакваш много просто оцеляваш.

6

Елемаг

преди 3 години

Ей ,държавните как си дават лайкове един друг :)

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АЛО БАДЕМОВ КЪЩИТЕ ВИ ЗА ГОСТИ ИМАТ ЛИ ПОСИТИТЕЛИ ИЛИ ВЕЧЕ СЛОЖИХТЕ КАПАНИТЕ ЗА МИШКИ.

4

Анонимен

преди 3 години

Вълната вече преминава. Още 2 седмици излекуваните ще са повече.Затварянето на държавата е политически ход, а не медицински! Разберете го!Тиквата иска да удържи властта колкото се може повече и всяка секунда му е ценна!Целта е да окраде още каквото може и след него - потот!Защо мислите, се раздадоха толкова пари на фирмите за бързи кредити? Защо се приеха тези лобистки закони?

3

Мислещ

преди 3 години

Затварянето е най-умното нещо за българина на който всичко му е смешно! Хайде сега стойте си вкъщи до Април, та да ви дойде акъла. А за парите това че нямате никой не ви е виновен. Спрете цигарите, алкохола и спестявайте. Тогава ще имате не само до Април пари, но и за няколко години напред. Ама акъл...

2

Анонимен

преди 3 години

И тоя ще оставе следа в Това Министерство като слаб министър.и един от демоните в държавата.

1

123456

преди 3 години

Допуснем ли затваряне на градини, ясли, училища, на бизнеса ще продължи до Март! Не бъдете наивни, че ще е до Коледа!