10

тигъра

преди 3 години

До 6Тя и баба ми живееше на село.Никога не е пушела и пиела,ама умря на 52 от рак.Това беше през 70 години на миналия век..Тъй че не предизвиквай съдбата..Моли се да не те стигне,че няма значение къде живееш и какво ядеш.

9

Анонимен

преди 3 години

Открихте топлата вода.

8

Анонимен

преди 3 години

Работата от вкъщи е доброто , което се случи. Интриги , загуба на време и разход за път, спокойна работна среда.По добро от това е да не ви се налага да работите , но това засега само за крадците и поколението им.

7

Бизнесмен

преди 3 години

Аз си бях хомофис и преди короната така че нищо не се е променило

6

Анонимен

преди 3 години

Хората в софия умират от рак на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

5

Анонимен

преди 3 години

Едно време журналистите държаха изпити по български език и литература.... Заболя ме главата докато разбера "какво е искал да каже авторът".

4

Анонимен

преди 3 години

Явно медиите вече се изчерпаха откъм теми и започнаха да си противоречат. Хем било хубаво и изгодно, хем било лошо. ***, к'во да ги пра'иш?

3

Анонимен

преди 3 години

За това първото нещо което се гледа при закупуване на професионален монитор е той да е flicker free т.е. без ШИМ / PWM , ама *** се подмамват по ниските цени и после си скубят косите и търкат очите

2

Анонимен

преди 3 години

Ами нали тия, дето си работят на компютър, и хоумофис да са, и в офиса да са пак ще работят на компютър цял ден!

1

Анонимен

преди 3 години

То и бърсането на *** зачервява кожата! Стига сте депресирали хората с всевъзможни варианти та "ще се умирга здраво"