117

слухове слухове

преди 3 години

Според слухове жената на Джамбо се е оплаквала пред приятелки,че му е само 5см.

116

Анонимен

преди 3 години

На МВРО трябва да бъде спряна партийната субсидия, след като с нашите пари купуват бомби Джинбазки да бъде отзован като евродепутат, не е морално човек шофиращ пиян, и хвърлящ бомби по протестиращи да ни излага и в европарламента

115

Loyko

преди 3 години

И този бил ВМРО.Ами ,там не са приемали с обратна резба,а само истински мъже македонци които са се борли за ,,Македониа на Македонците,,и за Независима Македониа. Такива като теб щяха да го гръмнат като бясно краставо куче.Такава измислена партия на ченгета псевдо патриоти може да се пръкне само в България. Краденето и лъжата е основното което се прави от ВМРО в България,освен,че правят мръсотии на съседна независима държава.

114

Тонката

преди 3 години

Гроболапача плаши с винкел:):):)Кой си ти бе карикатуро?:):):)

113

Курти

преди 3 години

До ТонкатаМного просто момче си! Загубена кауза...

112

Тонката

преди 3 години

До ГробокопачТи ли бе ***?:):):)Ей тука под новините всички големи биячи се изкарахте:):):)От вчера Джамбаза го утрепахте от бой 100 пъти:):):)

111

Гробокопач

преди 3 години

Жамбазки, ама при мене играе винкелът, не маркучът, че като дойда там при простата ви ценрала, че като та залупам по главата глъва, цял ден ще ми везая гоблени от бяла прежда като половината ша я оцветяваш с твоята кръв, твоята кръв, твоята кръв...

110

Тонката

преди 3 години

Гледам клипа и умирам от смях:):):)Ангел ги полива отгоре с маркуча и ги цели с пиратки,а те гледат учудени като телета и си мислят,че сигурно само на тях им е позволено да хвърлят яйца,домати и пиратки:):):)Евала на ВМРО,е така се печели електорат за следващите избори:):)Сега който се гаври с Мая,майките,Триото,Лупи,Боец,Гъзец,Румен Петков и прочие от тази пасмина,вдига проценти за изборите:):):)

109

Роко2

преди 3 години

Някакви комплексари яли шамари в училище искат да изпъкват като свински мъде в тръстика на стари години..

108

ОСТАВКА

преди 3 години

Вие нямате нищо общо, ама нищо общо с историческото ВМРО, с Македония и прочие. Вие сте срам. Вие сте фашизоидни мошеници, лаладжии, меки китки.

107

срам

преди 3 години

Този не знае значението на една проста дума"извинете"! В обясненията си , става все по- неадекватен!

106

Анонимен

преди 3 години

Такъв гоблен ще ти ушием,че свет ще ти се завие.

105

Анонимен

преди 3 години

кой е дал правото на тези лениви корумпиране протестиращи да говорят от името на народа????????????????Те изчислили са колко % са те от целия български народ??????????????7777

104

Анонимен

преди 3 години

Браво на Джамбазки

103

Анонимен

преди 3 години

тези така наречени протестиращи са лениви корумпирани протестиращи за пари.Те могат да протестират срещу всичко за пари.Правилно са постъпили от ВМРО че са ги полели с вода.Вандалските прояви трябва да се пресичат.Кой им е дал право да замерят хората и сгради с яйца и други предмети???Ако сам човек замерва някой с яйца ще го съдят.За що не съдят тези мними корумпирани протестиращи.

102

Анонимен

преди 3 години

ВМРО Вие сте едни от най-големите ***!

101

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си мислех, че са клуб на не толкова анононимните алкохолици

100

Тонката

преди 3 години

До ЕВАЛА ДЖАМБАЗКИ!Къв "Народ" са тези 100 безработни лентяи по улиците къде хвърлят яйца бе?:):):)Народ били,ти знаеш ли какво означава думата"Народ"бе?

99

Тонката

преди 3 години

Евала на Джамбаза,че подпука с пиратки пияните лентяи на Мая Манолова,Боец,Гъзец и Отровното трио ***,които макар и 100 човека говорят от името на "Народа":):):)

98

Bul gur

преди 3 години

Ако вземат да везат гоблени файдата от тях ще е по-голяма. Освен вреда за България досега нищо друго не сме видели от ВМРО.Друг е въпроса,че окрадоха де що има построено от дарения на македонци-бежанци в България. Влизането на Македониа в EU обезмисля тяхното съществуване и това им е проблема.Времето на революции и атентати отдавна отмина.