35

Анонимен

преди 3 години

Тия колко са злее. По-средата на пандемия да отидат в неква гнусна кръчма да ср наливат с пиячка цяла нощ... Едно момиче припаднало-ми нали всички сте болни от корона вирус какво значение има че някаква наркоманка припаднала.До този момент сигурно сте заразили и близките си.Поздравления искахте да се заразите-направихте го.Сега не забравяйте да заразите и близките си особено ако са по-възрастни или са с болно сърце.Истински герои -за колко мъртви сте готови да размените един лайк във фейса?

34

мак

преди 3 години

Този, когото цитират - какво, аджеба, прави в кръчма в 1 през нощта? Горките затворени хорица, същите тарикати са както онези туристи през дългите уикенди напролет. Закони, наредби, все се отнасят за други, но не и за нагъл тарикат.

33

"първо лице&quo

преди 3 години

Значи този млад "джентълмен", който разказва от първи лице е отишъл на бар, след разрешеното време, заедно с още 200 други "граждани", имали даже и наркотици и сега изведнъж се превръща в надежден свидетел. Днес.бг, разказвачът трябва да бъде държан отговорен за действията си, а не да се прави на ощипана мома, че го държали заключен.

32

Анонимен

преди 3 години

Е мен защо не ме заключат, немам пари за заведение.

31

Анонимен

преди 3 години

В нормална държава веднага ще затворят заведението поне временно.Тук от официалната информация на МВР разбирам Проверяваме какви връзки ще извади управителя за да преценим как да процедираме.Разберете, всичко зависи от вас самите. 200 човека в заведение след полунощ предвид мерките... Бай *** най-обича всички да спазват правилата, само той да е тарикат. Ама в България има бая Бай ***, затова и нищо не работи. Помислете върху това следващия пък като ви се отдаде възможност за тарикатлък

30

Анонимен

преди 3 години

Отвличане на клиенти под ключ в заведение е новият формат на тероризъм, вид волна програма на в условия на едно се говори, друго се НЕ върши. Самодисциплината била на дневен теред, а не карантината. Самодисциплина у тоя, дето не е сам! Ми абсурд! Я си карай по изпитани рецепти и баста с пресладеното кафе.

29

Анонимен

преди 3 години

А прилошало й, ама иначе се мотае вътре, нали, тогава не й е било прилошало?!

28

Stiling

преди 3 години

Много се разхайти тоя народ. Няма страх от закони, правила заповеди и разпореждания. Нито от полиция и власт. Никакъв респект и уважение. Само правата си знаят, а задълженията НЕ! За съжаление само здрав камшик и брутални глоби могат да оправят нещата. После не се сърдете ама боят е много полезен и възпитателен в определени ситуации. Ония в Индия с тюрбаните и бамбукови пръчки ще ни оправят само!

27

Анонимен

преди 3 години

200 мангърчета си играят на руска рулетка.Абе дискотечни, млади хора умират,болниците препълнени,вие наясно ли сте,мислите ли ,с кой орган какво се случва?За живота става дума,в болниците вече не знаят на кой свят са ,медици умират,учители,елате на себе си!

26

Анонимен

преди 3 години

другия път как да действа полицията - троши се вратата и вътре се хвърлят няколко бойни гранати и с калашниците се зачиства , нека пак купонясват тия отпебки които заразиха цяла българия

25

баба Ленче

преди 3 години

До 24: съдиш без да имаш право да го правиш. Казвам че лекарят не съди и затова е лекар - той лекува. А такива като тебе, православни и праволинейни, добре, че не лекувате, че тогава Бог да ни е на помощ.

24

Stiling

преди 3 години

Лошото е че от тези безотговорни и разглезени пикльовци никой няма *** от ковид защото са млади. Просто ще пренесат заразата помежду си и ще заразят я родител, я роднина я познат и много хора ще умрат. Но какво им пука на тях. Няма респект и уважение към другите и обществото като цяло. Ако умре майка му ще реве че държавата е виновна не той!

23

До 22

преди 3 години

Не. Ти не разбираш.После този лекар ще яде бой, защото се е забавил, за да спасява кифли.

22

До 16

преди 3 години

Докато не наричат нещата с познати имена, няма да го разберат хората.Локдаун се превежда като карантина .Ако е за цялата страна е извънредно положение.С правни последици.Локдаун няма в правния мир.Колкото до извънредно положение не виждам смисъл в момента.Не че ще попречи на бизнеса. То който можеше да фалира, фалира. Редно е да има разбиране.

21

баба Ленче

преди 3 години

До 20: ето това не разбираш, мен. Лекаря не дели пациентите на бедни, богати, умни, глупави, красиви, грозни, сини, червени...

20

Анонимен

преди 3 години

Недоброжелател бил подал сигнала, моля - точно обратното, това е един съвестен смел и отговорен гражданин от които останалите трябва да вземем пример.

19

До 19

преди 3 години

Да. Абсолютно съм съгласна. Трябва да си Човек, за да лекуваш хора.Тази девойка, която по време на пандемия отива с още 200 човека в завдение, пие, забавлява се, че и се крие, когато нещата станат напечени, е за ветеринар, защото е *** заспала.Затова не смятам, че трябва цял екип лекари да обгрижва ***, когато има достатно хора, които се нуждаят от помощ.

18

баба Ленче

преди 3 години

До 18: тъкмо това казвам и аз. То за да станеш лекар първо трябва да си Човек.

17

До 13

преди 3 години

Тъкмо затова, когато видиш лекар, целувай ръка, че не съм аз! Аз глупави хора не търпя!

16

Mitaka

преди 3 години

Дано ги затворят, но трябва поне до 10ти януари, защото ако е до 1ви ще избухнат в 12 часа на Нова Година. Поне да мине йорданов и иванов ден.Но трябва и частните купони да са забранени, иначе няма смисъл.