55

сорошки трол

преди 3 години

Те ви демокрация бе ! За кво ревете - нали при социализма нямаше свобода а сега я имате !

54

дада

преди 3 години

към "съблюдаващите мерките" ! мнооого сте доллни и зли! това е началото на човешкото падение , оставете хората да се забавляват!!!

53

дада

преди 3 години

има една категория скучни злобари дето нищо неправят и по цял ден и без друго се крият като мишки зад прозорците и все се взират във хората и тази КОВИД пандемия им дойде добре - внушиха си че имат власт да сочат с пръст различните от тях и да ги порицават д аим налагат наказания да спомагат на властите с анонимни сигнали това е лудост това е началото на краят на нормалният живот . ако продължава така идът времена по-тежки и от комунизма и от нацизма - хора да се мразят едни други за без маски

52

СтараБабкаХейтър

преди 3 години

Веднага актове и във вирусологията след туй ги вържете към ток и ги изтезавайте , ше м ходят те по заведения да пият да шмъркат бело да танцуват мръсни танци да се забавляват ...неможе то така ние пазим ПАЗИМ а ТЕ??? ...ох ши съ наакам от злоба и завист ше се изпусна в гащите ...хахаха

51

Веднага

преди 3 години

На всички който са били в тези заведения/където е пълно с вируси/след 23:30,актове и да си плащат пср тестове по 100лв.

50

Кретени и простаци

преди 3 години

То бива бива простотия ама това е върхът, ако не им пука за себеси да помислят за семействата си и другите, къде са тръгнали по време на пандемия, ужас...

49

Анонимен

преди 3 години

Нека се наживеят хората , после купонът се мести в интензивното/ако има места де/

48

Байрам Шабан

преди 3 години

Защо заведение заключи клиентите си вътре? - Заради секса ? За какво друго ?

47

Анонимен

преди 3 години

Невероятно , да мачкаш и психираш народа си вместо да подходиш адекватно.Рвкет във всичко под благозвучни предлози.Отклоняване на вниманието от проекта Борисов и шкафчетата и тихомълком подготвяйки оставане на утайката във властта.Не заслужаваме свобода щом не сме готови да я отвоюваме и щом простотията и предателството могат да са на върха безнаказано.

46

Анонимен

преди 3 години

Съд за Борисов и шайката предатели

45

Кви са тия бе

преди 3 години

Съд и затвор за тия собственици на заведения! А клиентите да плащат глоби до един по 300 до 1000лв. глоба,да видиш как другата седмица няма да искат да посещават заведения след 23 часа.

44

Анонимен

преди 3 години

КАто участвате в НЕЗАКОННО действие, после не мрънкайте, че са ви нарушили правата!

43

Анонимен

преди 3 години

Какъв акт и предупреждение бе , станахте за смях на всички? Тия собственици са за затвора, а на заведението катинар и край! 200 овце вътре виж на тях по една пробация в ковид отделенията ще им рестартира закърнялата мозъчна дейност!

42

Анонимен

преди 3 години

Там където закона е само на книга няма държава и катастрофата е неизбежна.В Бг е така вече 11 години.Работата е там че последиците не идват веднага а отнема известно време.Така е и с Ковид.Пролетта беше леко пунтаМара ама после се започва якото умиране.До пролетта всички скептици ще са омекнали като дедовия на 90 годишен.Само че ще е късно.

41

А

преди 3 години

Какво значи съставили акт? Трябва да ги затворят направо такива заведения, нарушаващи разпоредбите. Хеле пък тия с наркотиците, там са си за затвор! Ама ние сме някаква пародия на държава и ще им напишем акт за 1000 лв., който за тях е все едно бълха ги ухапала... Закривайте тая скапана държава, никога няма да се оправим!

40

Анонимен

преди 3 години

и тия хора семейства хранят...не само оялите се държавни хрантутници

39

X

преди 3 години

Много е просто. Изпълняваш разпоредбите Ок. Не изпълняваш отнема ти се лиценза и се затваря заведението. Какво значи затворили се вътре и не отварят.

38

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбирате. Хората са били вътре, но са нямали часовници. А кръчмата си е затворила в 22:00. Ама как да си изгони клиентите, като сами не си тръгват, насила ли!? После дела в съда, това онова. И така са се случили работите.

37

Джонито

преди 3 години

млади хора умират,болниците препълнени,вие наясно ли сте,мислите ли ,с кой орган какво се случва?_________Тези 200 в дискотеката колега и още доста други знаят какво се случва единственото с техните полови органи, ако по дълго се изолират и не си бъркат по дупките. За другите органи трябва мозък, поне малко...

36

Анонимен

преди 3 години

Измислени вируси = хората започва да не им пука за диктаторски мерки!!