94

Анонимен

преди 3 години

Симптомите продължават повече от три седмици. Човек на който съм подчинен в службата го изкара без да ходи в болница. Той има познати и роднини лекари. Взимаше антибиотици. Запомних Азакс. Жена с медицинско образование която работи в друга сфера му слагаше серуми през ден. Първо се оплакваше от липса на апетит. После от болки по цялото тяло и треска. Отслабна. Гласът му беше пресипнал. Аз си казах тоя си отива но се оправи.

93

Анонимен

преди 3 години

Мангъров може да си пее каквото си иска,той си е *** психопат,нормалните лекари си лекуват неусложнените пневмонии вкъщи. Не с чай. А като сте толкоз компетентни,що не идете доброволци? Що не носите маски,що не пазите дистанция,а се бутате поопашките в магазините като пълно стадо,а! Мрънкачи

92

Анонимен

преди 3 години

Интересно,утре Баце ако хвърли оставка, изведнъж дали вирусът ще изчезне,ще се самопояват ли отнякъде нови болници,нови лекари и сестри,нови линейки и желаещи да работят в БП? Или ще дойде оня,дето месеци плю,че корона няма,призоваваше хора на улицата, веднъж не каза Пазете се, изпозарази бълг генерали,които препълниха ВМА и накрая позорно го изритаха от Естония,а той се прави,че спазвал буквата на закона,където пишело,че трябва първо РЗИ да му звъннат(в неделя),нищо че е знаел че е контактен.

91

Анонимен

преди 3 години

Да наистина мангъров каза че хората с пневмония Не е задължително да ходят в болница Трябва да се лекувате вкъщи с аспирин и чай.

90

Анонимен

преди 3 години

Да не ходиш на лекар не е като да не се обадиш на личния си лекар и той по телефона да не ти каже какво да правиш. Схващаш ли разликата?

89

До 85

преди 3 години

Обърни внимание на подробностите:В местната болница не го приели, защото от години нямали клинична пътека за лечение на пневмония!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Някой ЧИНОВНИК е решил, че там хората от пневмония не боледуват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88

Анонимен

преди 3 години

И в момента джипитата лекуват по телефона мнозинството болни с пневмония и вкъщи успешно и ги насочват за хоспитализация,ако се сигнализира за влошаване. Сумати хора и с отрицателни тестове и с пневмония пак се лекуват вкъщи. Тук ми се струва,че малко лековерно са се самолекували и са потърсили прекалено късно помощ.

87

Анонимен

преди 3 години

"Той седял вкъщи докато посинее и тогава тръгнали да търсят помощ. После докторите пак са виновни." - ти *** ли си или се правиш? Нали това са предписанията за короната, да не ходиш на лекар, ако не си вече тежък случай. Естествено, че лекарите и сестрите, които са го върнали са винвони. Говорим за загубен напразно човешки живот, не е някаква стратистика или незйнано име.

86

Анонимен

преди 3 години

Хора умираха още през февруари и март пред болниците и в спешните им отделения в Италия. Тогава им се смеехте на калпавите монтажи и обсъждахте откъде са краднали кадри. А ви се казваше,че и тук ще стане така,ако не спазваме мерки. Само че българина просто отвътре го човърка да търси виновни,но не и да се погледне себе си,камо ли някаква отговорност да прояви.

85

Анонимен

преди 3 години

В една новина по-горе 200 човека са били държани затворени насила в завдение след 23:30....Ама лекарите са виновни!

84

Анонимен

преди 3 години

До ДивоК 85Разликата е, че там където има Ковид болни няма да настанят някой без доказан ковид, защото тежкото му състояние (на теория) ще стане фатално. Но да, в тоя случай е било безподобна простотия.

83

Анонимен

преди 3 години

Бойко ли измисли коронавируса. Когато всичко се затвори и се обясняваше напоително,че системата не може да поеме подобно натоварване,маските ви пречеха,искахте да ходите на мол и на фитнес, плюхте и слушахте демагозите,които с нетърпение чакаха да стане такова,каквото е сега,та да кажат Баце е виновен! А мерките не се затягат,защото те и сегашните не се спазват, камо ли друго,а и вече вируса е навсякъде,а не както беше преди-да се потушават огнища.

82

ДивоК

преди 3 години

Бил с диагностицирана двустранна пневмония и тежко състояние, но защото теста му за Корона бил отрицателен не получил спешна помощ?! Виждате ли какъв абсурд е абсурда Ковид 19, какво значение им от какво е пневмонията, като е от Коронавирус, какво? Къде е разликата, ако е от друго? Накрия пишат Корона и повече няма въпроси, престъпници!

81

Анонимен

преди 3 години

До тук ли стигнахме,хората да умират пред болниците........До когаааа тоя геноцид над хората,до кога ще ги търпим тия управници.....спирам,че ще ме изтрият.Направо съм бесен........

80

Анонимен

преди 3 години

Той седял вкъщи докато посинее и тогава тръгнали да търсят помощ. После докторите пак са виновни.

79

Така ще бъде когато

преди 3 години

Си избираме случайни мутри да ни "управляват". Вижте биографиите на евролидерите, в кои университети са учили. Колко езика говорят. И после нашия селчо. Еми, ние сме си виновни.

78

Анонимен

преди 3 години

Абе лепнат ли ви "ковид положителен" ще направят каквото могат да ви вкарат в статистиката на починалите. Бройките им въобще не са впечатляващи.

77

Анонимен

преди 3 години

Над 100 човека е щата на изпълнителна агенция "Медицински надзор". В резултат от труда на тези хора пациенти умират пред стълбите на сгради с персонал, наричащи се болници.

76

Анонимен

преди 3 години

В България стигнеш ли до болница, си с единия крак в гроба.

75

Анонимен

преди 3 години

Трагедия! :( Затова трябва незабавно затваряне поне до Коледа! Да спре разпространението на гадния вирус. Хора, какво чакаме, а не се надигнем за това!? След 10 дни ще има и по 200-250 починали и то от всякакви болести, не само от Ковид, заради блокирането на здравната система! Спазвайте мерките и искайте затваряне!