154

Брм

преди 3 години

Някой има ли информация дали е имал придружаващи заболявания момчето?

153

Анонимен

преди 3 години

Това е само началото........................щв става все по-зле отсега нататък!!!

152

Анонимен

преди 3 години

Човекът НЕ Е бил болен от ковид, а от обикновена пневмония.

151

Въпрос

преди 3 години

Защо отмениха изискването за отрицателен PCR - тест сле преболедуване от Covid-19??Знаете ли колко много лекувани и недолекувани сега ще пренесат вируса на работните си места??Бедна ви е фантазията.................братя и сестри, българи!!!

150

Анонимен

преди 3 години

Пак гласувайте за ГЕРБ................селяни прости...................и за сателитните партии, трябва да почнете да умирате по стълбите на болниците и в домовете си, за да ви светне в празните тикви, че тия са българоубийци!!!

149

По мед и масло

преди 3 години

Не вярвам! В противен случай, Борисов нямаше безгрижно да играе черно хоро със свои приближени...

148

Веселяка

преди 3 години

Тиквата и НОЩ директно в затвора. Държавните и общински болници веднага да престанат да бъдат търговски дружества, всички пътеки на лекарския съюз да им ги заврат отзад.

147

лекар

преди 3 години

А бе кой ще ви работи за 600лв.заплата.Оправяй те се сами.

146

Анонимен

преди 3 години

Явно ти си Ковид трола, а аз си спазвам правилата макар да не вярвам в тях , а още по-налко в "пандемията" В момента хаосът убива, а не някакъв вирус. Ако лекарите си работиха нормално, без истерии нямаше да разберете, че имало " вирус на вирусите"А мерките за какво са всъщност? Оставям те да си изкараш надницата

145

Я па я..!

преди 3 години

Жътва за погребалните агенции.

144

Да допълня...

преди 3 години

Това е само началото. Ще умираме по домовете.

143

анонимна

преди 3 години

Не ми стана ясно кой е ковид тролът и кой да си пиел кафето. Точно заради подобни като този не спира епидемията, то вирус виж ти нямало, плащали пари и пр. Ами то лично аз се поинтересувах да ми платят, ама нищо не стана. Престанете с глуп.остите и се помъчете поне да спазвате дистанция и някои правила, а не да държим и по тези показатели първо място , и то не е само заради лекари и здравна система, ами и заради подобни......

142

Анонимен

преди 3 години

Този човек не е имал Ковид, Ковид тролът да си пие кафето и един път да спре с дивотийте!

141

анонимен

преди 3 години

Аз пък смятам, че трябва да се командироват доктори и сестри от ненатоварени сектори, такива има немалко и да се откриват легла където може, защото дори заразените да намаляват, заболелите все още ще се увеличават. Ама тоз не искал, оня не искал. Кое му е тогава извънредното положение? Нима не виждат, че натоварването на персонала е крайно неравномерно и само едни опират пеш.кира?

140

анонимен

преди 3 години

Четох, че ще съдят точно тези, които го приели.Това е не само несправедливо, ами и е неправилно, защото първо, заболяването не се лекува, второ, все пак те са го приели. Друг е ъпросът, че за съжаление вероятно е щял да почине всякак. Да, ужасно е за близките, но понякога прекаляват - напр. адвокатът от Търново беше казал, че му взели органите и направиха есхумация. Зарази няколко недобросъвестни и комерсиални не трябва да се обвиняват масово мед. лица.

139

Анонимен

преди 3 години

Не горете маскиНосете ги правилноНе ходете на ковидпартитаИ ще има легла за нуждаещи се хора.Факт

138

Waffen SS

преди 3 години

Млад мъж в Бургас почина след дълго разкарване между няколко болници. Бил с диагноза двустранна пневмония, но след смъртта му се оказал и с коронавирус. Такива съобщения станаха ежедневие в демократична и неолиберална България,където човешкият живот е кратък,но в замяна на това мъчителен.Правителството по стар обичай върви винаги след събитията ,мерките са панически и служат по скоро за замазване на проблемите,отколкото за тяхното решаване .

137

До 134

преди 3 години

Ти винаги си писал срещу лекарите, когато наближат избори.Просто престани да гориш маски.Носи маската правилно.И не разчитай на късмета, да се настаняваш в болница.

136

До 148

преди 3 години

Глупчо, ако си с грипна пневмония, от кой зор ще се тикнеш в Инфекциозното. Да си добавиш и ковидна ли?Разбери,че никой от много отдавна не се занимава с ,, пътеки,,.Болниците като са пълни, и 100 лв да е пътеката и 100 хиляди, няма ли къде да се настани човекът,не може.

135

Анонимен

преди 3 години

Хора,не се стискайте за PCR тест,ако сте болни.Погребалните агенции няма да ви направят отстъпка за това..Много по 100 лв ще ви вземат.