169

Анонимен

преди 3 години

До 88Ами един влогър постоянно лепи стикери със закона, забраняващ покриването на лицето.Явно трябва много от хората да се включим и ние в делото и да образоваме народа.

168

Анонимен

преди 3 години

Браво на хората. Актът пада в съда. Държавата трябва да осигури предпазните средства.

167

88

преди 3 години

Има ЗАПОВЕД да се носят маски, но има ЗАКОН да не се носят.Кое ли е с по-голяма тежест хммм??

166

Ьйцугигигиг

преди 3 години

До АнонименНяма да ти обяснявам за свободата, защото си неграмотен и няма да разбереш! Дървен философ!

165

Анонимен

преди 3 години

До 193Ами разлика има във вида на престъплението. Но и двете са наказателни престъпления според приетите закони в момента. И двете подлежат на парична санкция,а не на затвот. Или ти си имаш собствена система според която преценяваш сам кое е престъпление и кое не е. Ако набиеш някой е престъпление. Ако заплашиш да убиеш някой не е престъпление споредбтеб а?. Щото едното е по-опасно от другото и си ги разграничаваш.

164

Анонимен

преди 3 години

Всички до един дето коментирате сте за арестуване!!! При такава заповед да ми твърдиш че носиш маски по 20 минути на ден ставаш смешен. Или някой те издържа щот си некадърен

163

Анонимен

преди 3 години

Според мен ако от атака се обявят за падането на маските много хора биха ги подкрепили на следващите избори. Аз бих подкрепил всяка партия която ще спре тази лудост.

162

Цкцкжкжкжици

преди 3 години

До Анонимен195Пише се насила а не на сила, бе ***!

161

Анонимен

преди 3 години

195 какви 20 минути бе? Ти онлайн ли работиш? По 8 часа ако си на закрито!!!

160

Анонимен

преди 3 години

До 185Каква свобода бе. У затвора ли ще те хвърлят ако нямаш маска. Що за глупости дрънкаш. Разликата между свобода и свободия правиш ли я? Като си сложиш маската за 20 м в метрото ще умреш ли? Кво ще ти стане толкова. Говориш като 5 г лигльо който не иска да си изяде супата и ще осъди майка си като порасне,защото му е бутала лъжицата на сила в устата. Нищо,че е било за негово добро.

159

Анонимен

преди 3 години

Трима полицаи срещу един едва ходещ. Много мъжко. Големи герои.

158

Ишцкжкблб

преди 3 години

До Анонимен 187Ако не можеш да разбереш разликата между неносене на маска и неправилно изпреварване, значи си овца без грам мозък!

157

Анонимен

преди 3 години

До ШилеЕм то е за доброто на хората :)

156

Анонимен

преди 3 години

Има хора без маски поп ътя ми към магаизна. Не съм ял от 4 дена, а онзи още се мотаят. Май-май ше фатма ловната и ще стрелкам от тераската!Като разчистя пътя, ще си взема от Билата кюфтенца.

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 187Арестуван е понеже е българин.Ако беше ром и беше с група роми нямаше да го бутнат с пръст.Има дискриминация.

154

Шиле

преди 3 години

Ще видите Вий ... хора и овце като ви почнат да ви преследват държавните властите по транспорта, улиците и домовете с инжекции да ви бият насила.

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 187Га си *** тай стааа. Ако беше хитар шеше да има фалшиа литчна карта.

152

Анонимен

преди 3 години

Арестуван е, защото не си дава документ,за да му се състави акт за не носене на маска,а не, защото не носи маска.Има разлика.Освен това нормален гражданин който иска да се спазвят някакви правила не би се държал нагло пред полицаите ако е нарушил правилата.И за мен като спазващ правилата,защото такъв е законът е дрзнещо да гледам как други се правят на тарикати и НЕ спазват закона все едно са нещо повече от другите. Без значение дали говорим за маска в метрото или неправилно изпреварване на пътя

151

Анонимен

преди 3 години

Светло синята маска на единия полицай станала кафява. Гнус. Другите с черни и не им личи. Ужас. Разнасят бактерии.

150

Hchchchcych

преди 3 години

До stilingЕй пумпал, научи правописа неграмотнико и тогава обяснявай какъв бил българина!Ти сигурно си милиционер!