150

Анонимен

преди 3 години

НЕГРАМОТНИЦИ,КАК ТОЧНО САЩ ЩЕ ПРИЕМАТ СМ В ЕС????Престанете вече с тоя *** пораженчески нихилизъм и като сте неграмотни не драскайте глупости.Вчера от ДП на САЩ казахаРазочаровани сме от решенбието на Българияи ТОЛКОЗ!Дипломатика, иначе им през ...за СМ!Албания и СМ СА В НАТО,България каза ДА на Албания!Така че проблемът за САЩ е решен,виж пРОСИЯ не е доволна от България и сега ни плюят като същи македонципо техните форуми.

149

Анонимен

преди 3 години

САЩ нямат нито икономически, нито технологичен потенциал да се противопоставят на високите технологии на Русия. САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и пак изостават докато в същото време 50 милиона американци гладуват и страната затъва в хаос. Единстеният начин да упражняват натиск над Русия е да създадат пояс от враждебни васали около Русия, и затова ЕС ще бъде приета в ЕС независимо какво е мнението на България, не може само в НАТО военно, САЩ искат Македония в ЕС и политически.

148

Анонимен

преди 3 години

В ЕС няма място за членове-***.Нито един член на ЕС не насажда омраза срещу друг.Не може една държава 30 години да насажда омраза към България във вестници, радиа, телевизия и учебници и да стане член на семейство, където се споделят съвсем различни ценности.ВЕТО за РС Македония, докато не скъса пъпната си връв със Сърбия.

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И ние какво точно да направим? Да си дадем царете, историята, езика и всичко ли"?Въпросът какво да направи България изобщо не стои на дневен ред. България ще направи това което налагат интересите на САЩ, а САЩ имат интерес да приемат Македония в ЕС. Спорове за някакви си български и македонски царе са безразлични за САЩ. САЩ не искат да си губят времето да се разправят с всеки васал по отделно, затова нареждата на Брюксел, а Брюксел действа васалите да изпълняват.

146

Анонимен

преди 3 години

Как да стане без ултиматум,с добро не става,докога ще си играем на шикалки.Стига вече с тоя промакедонстки плач в България.срамота е.Както каза Захариева не се ли реши сега проблемът преди начало на преговорите те ще шикалкавят и след 23 години и накрая ще НИ кажат от ЕС=хайде вече стига се инатихте,пускайте ги.Тогава вече безвъзвратно ЖАЛНА НИ МАЙКА като се има предвид как необолшевизмът защитаваонеправданитеа ние нали смеокупатори.НИКАКВИ, НИ МИЛИМЕТЪР ОТСТЪПКИ.

145

Филипополис

преди 3 години

Някои древноелински източници го наричат Понерополис (буквално град на крадците/измамниците), пренебрежително название, насочено вероятно към владеещите града македонци.

144

Анонимен

преди 3 години

Колеги! БРАТЯ БЪЛГАРИ!Аз предлагам ... предлагам обединение на нашите два брадски народа!

143

Анонимен

преди 3 години

няма да влязат в евро съюза да ходят за албански паспорти доде е време

142

до 144

преди 3 години

До 1Филипопол е кръстен на друг император Филип арабски не на Филип македонски прочети в Историята преди да пишеш

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143Мичи ней ли тай ла

140

Е

преди 3 години

Нека да се види ясно кой кой е там, и обикновените хора да си направят изводи !

139

Онзи

преди 3 години

България трябваше да отстоявя името на Република Северна Македония да бъде Македония 1944.Така всичко си идва на мястото.

138

Анонимен

преди 3 години

И ние какво точно да направим? Да си дадем царете, историята, езика и всичко ли? Защото като Молдова са държава от 30години и си търсят идентичността. Да се пишат марсианци и да крадат от извънземните история и език. Боли ни хурката за тези както искате ги наречете. Все едно са Русия или САЩ. Айде да си ловят рибата у Вардара и да се сеят картофите. Много голямо значение им придаваме. Имало върна от антибългаризъм. И какво? То и преди имаше. Не ни пука грам.

137

1

преди 3 години

До Анонимен 139И филип Македонски и той, щом е основал Филипопол в България и той е българин!По примера на тяхната логика, защо не?

136

отновопразниприказки

преди 3 години

Аз искам да зная кой е виновен за липсата на път и железница. В конкретика, а не ала-бала. Също, тези дела за регистрация на някакви мак. дружества защо ги губим! От некадърност ли или има и друга причина!?

135

Все

преди 3 години

Все едно е дали ще влезне или не Македония в ЕС, по важно е че с това вето влошихме и без това не много добрите отношения. И сега от генетично най-близките държави, направихме една омраза,която никога няма да се премахне.

134

Бунгар

преди 3 години

РСМ е античка бугарска провинция!

133

Анонимен

преди 3 години

И Спартак и Орфей и Александър Македонски СА БЪЛГАРИ!

132

Анонимен

преди 3 години

500 г.турците са владеели България. Никой не си е позволил обидни епитети никъде да напише срещу Турция и те са наши добри съседи. Но Македония с този антибългаризъм граничи до лудост. И това "***" е отвратително. Нямат ли буквата " Л" в азбуката ни или са я пропуснали.......нарочно.

131

Анонимен

преди 3 години

До 136Тези договори изтекоха, затова е тази врява. Македонците ни играят троянски кон.