190

българин

преди 3 години

"За съжаление той ще отнесе и негативи, защото крайно антибългарски настроената ДПМНЕ (ВМРО-ДПМНЕ - б.р.) гради своя национализъм на антибългарска основа."Ами там е ключът от бараката! Тази партия не е на власт от 2016 г. насам, но нали не очаквате тя да е изчезнала изведнъж?И в момента огледалният образ на македонските националисти, нашата ВМРО е във властта, срещу тях.Тази македонска партия беше причина да осъдят българката Спаска Митрова на затвор.Но нещата се промениха вече.

189

Анонимен

преди 3 години

Когато сърбите и албанците ви колят и ви избиват, а дечицата ви умират в ръцете ви от глад и студ и молите за помощ... Тогава ще се отзовеееее..ахахаххахааНяма бате! Ше ви правим физоономиики ;)

188

Богомил

преди 3 години

До Анонимен 194Не сме обичани, защото сме наследници на Първата европейска цивилизация и сме учители на всички, включително и на гърците, а това противоречи на амбициите на европейците и най-много на гърци, немци и особено на руснаците, чиято литература, християнство и книжовен език са имат българска основа. Строителството на църкви, иконописите и миниатюрите в ръкописите също са с българско начало. Е, как да ни обичат руснаците след като ние сме славяните, а те са самозванци, неславяни.

187

Анонимен

преди 3 години

С такива антибългари Ванчо Михайлов не си е губил времето да разговаря ,просто ги отстрелвал .

186

Анонимен

преди 3 години

Точно така госпожице или госпожа! По-изискано да се изкажем значи много звездички ****************************************************************************

185

Що е маке

преди 3 години

Това е дето от всичко най - марази себе си

184

Не така

преди 3 години

До АнонименВнимателно да се изказваме. Аз съм ходила там, отдавна, през 1999 г. и наистина няма какво да се види. Всеки път, когато влизам в България от нашите съседни държави, всеки пък си казвам. "Велики са били предците ни, най-хубавото са завоювали за нас!".

183

Не така

преди 3 години

До Анонимен По-изискано трябва да се изказваме

182

Не така

преди 3 години

До ЦицоманНе, така по македонски. Все пак ние сме CNN в сравнение с тях.Така, по-изискано трябва да се изказваме

181

Анонимен

преди 3 години

ko stana otkrihte li ubiicite na bg lideri na bg darjavata vi andrei lukanov, ilia pavlov, emil khuilev...?

180

И ко

преди 3 години

До ШопоИ кво се хвалиш.Да не имаш там къща с басейн там. Иначе за кво го пишеш.Ако нямаш нищо нема значение.Важно е че не си бил при Тито ,защото сега други щеше да ги пишеш ама от друг сайт и щеше да казваш .Друже Тито ми ти се кунемо. Аман от патриоти. Ходи да дариш кърв за плазма.Ходи да купиш хляб на някой беден.Помогни на съседа като не му пали колата.Почерпи мен с ракийка да ми се стопли душата.

179

Шопо

преди 3 години

Покойната ми баба е родена през 1895 година на 7 километра от сегашния ,, македонски,, град Крива паланка,в село Тръново,чисто българско село с православен храм ,,Свети Никола,, от 13 век. Тя беше българка ,баща и ,майка и същи. Братя и сестри -също! И изведнъж от 1948 година Тито ги обяви за ,,македонци,,.....

178

Ох

преди 3 години

Ох, да им олекне на С.македонците, че стига са се престрували и стискали зъби да злословят, да си отпуснат душите и да ни хейтят на воля! Милите избухнаха!Сега всички "контроверзии" ще излязат наяве.

177

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на к*** Какво има в Македония. Там никога не съм ходил и не искам и да ходя.

176

Цицоман

преди 3 години

*** на всчики тимажисйиски, варнски пдерсти и техните модрартски поподлоги.Смрт за врнинската групирка ТЪМ и всчкте и подлги.

175

В македония

преди 3 години

В Македония има също така Албанци,които са като Македонци също са зле за нищо не ги бива.Те и те са Българи ама не знаят още.А при нас братко е супер.Пенсионерите на почивка в Германия ходят,германци и французи идват тук да се лекуват,защото при тях лекарите са зле.Ние имаме най-добрата стратегия срещу ковид.Ние ще спечелим всички първенства по спорт,наука и всичко.Ние сме най-добрите.Само ни завиждат,защото сме най-богати и красиви.

174

Анонимен

преди 3 години

Що ли ме боли пениниса за макетата прости...

173

В Македония

преди 3 години

В Македония има сексисти,националисти,там са супер зле.Даже само промити мозъци има.Там са корумпирани и смотани.Те не знаят нищо,от история не разбират.В спорта не ги бива и не харесват захар,защото са диабетици. Обаче при нас е всичко е мед и мляко,ние сме най -добри във всичко.При нас всичко е ток.Ние сме богати,всички сме историци, в спорта сме първи, ние обичаме и уважаваме всички без значение на пол,раса,религия и възраст.Корупцията отдавна си е отишла.Абе кво да ви разказвам,елате и виж

172

Анонимен

преди 3 години

В Европа българите не са обичани,нека сами да си отговорят ЗАЩО?

171

Анонимен

преди 3 години

nema se plashite...ami to ima takiva uragani v bg elektronnite saitove, koito sa prednaznacheni ujkim za bg grajdani i posetitelite na rbg...i oste sa jivi...ne sa izmreli...