175

Зозо

преди 3 години

Никакво затваряне. До пролетта БСП ще са под 10% на изборите :)))))))))))))))))))))))И аз съм от 5 дни с хрема и кашлица, без температура. Ще го избутам на крак.

174

Увеличение с 500 лв.

преди 3 години

Що бе ? Какво ви е ? Нали си увеличихте заплатите ??!!?!!!!!!

173

Анонимен

преди 3 години

на тулупа му блокираха милирдите от Ес , които уж беше договорил и сега газ пикае от яд, че няма да може да открадне парите.

172

Анонимен

преди 3 години

Бойко едно вярно нещо не каза ,навсякъде където са взети мерки смъртността рязко падна ,така вероятно се опитваш да въведеш обществото в заблуждение ,което се наказва със затвор и затова ще сезирам г-Гешев ! А и да бъдем още по точни сме на първо мяст по смъртност,според водещи епидемиолози в ЕС ! На последно по доход !На последно по достъп до качествено здравеопазване ,и мн.др все последни ....

171

ДО 176

преди 3 години

До Анонимен С КАКВО ТОЧНО ТЕ ИЗСЛЕДВАТ За ковид , тини цялата пасмина *** наясно ли сте , че пср тест не е създаден да се диагностицира акъвто и да е вирус. каквото чуете от зомбивизора се приема за чиста монета.

170

Анонимен

преди 3 години

Нов ботан със стари тикиви, нов бостан със стари тикиви! У-р-аааа!!!

169

666

преди 3 години

Аман от тоя дем,белин и от глупостите и лъжите му!Да се маха и въобще да не се показва да му гледа народа тъ,пата глава дето не може да роди нищо смислено

168

Анонимен

преди 3 години

Как ще чете бе, тоя е с начално образование и дълга практика на бияч.Ако някой чете, това е специално назначен човек, който после му прави резюмета.Не вярвам да е чел, да чете и ако чете да вдява какво чете.

167

Анонимен

преди 3 години

ПАНДЕМИЯТА ГЕРБ УБИ БЪЛГАРИЯ!!

166

За съжаление

преди 3 години

Само Президент Радев ще внесе ред и спокойствие в държавата И ние това го чакаме вече 4 години, но Радев нищо не прави освен да приказва празни приказки и да се крие, когато е трудно - истински Фигурант !

165

Анонимен

преди 3 години

абе, днес, вашият идол, дали ви чете?щото ако не ви чете, бадява се пънете да го хвалите, а ако ви чете ще се запознае с "народната любов"пускайте повече материали за него и особено с цитати, ако може...

164

Анонимен

преди 3 години

един милиард за бизнеса60 на 40 и 80 на 20отделно социални помощи и другиРадев само харчи

163

Анонимен

преди 3 години

Кой ти каза, че има грип бе????Лекарите казват, че в момента няма грип и кото си мисли, че се е разболял от грип, при изследване се оказва с Covid лека форма.Ходи се прегледай, ако мислиш, че си с грип.

162

Анонимен

преди 3 години

Не ни е съсипала пандемията, а некадърниците от ОПГ ГРОБ, които нацвъкахте навсякъде, а те направиха "реформи", в резултат на което им сърбаме попарата сега.Много удобно преди избори Тиквата пак да си намери друг виновен.Абе огледай се - 11 години управляваш! До кога все друг ти е виновен???Кой прави всичко възможно да нямаме лекар ии медицински сестри и да сме с най-ниски доходи в Европа - ти и твоята партия!

161

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА , ЗА ГОДИНА ВСЕ ЩЯХ ДА СЕ ЗАРАЗЯ. В МОМЕНТА ИМА ГРИП. ОТ ГРИП СЪЩО СЕ УМИРА.

160

НЕКОЙ

преди 3 години

Само Президент Радев ще внесе ред и спокойствие в държавата. Само БКП ще въстанови държавността.

159

Анонимен

преди 3 години

Логиката на тиквения бостан!През април: Ако три дена има над 100 заразени затваряме страната!През ноември: Три дена имаме над 100 умрели, но страната е широко отворена!Напролет при изборите ще ви обещае да има нов бостан, ама със стари тикви!

158

Къде е Радев ?!

преди 3 години

Къде се скри Фигурантът Радев ?! Няма го нито по въпроса за Македония нито за коронавируса ! Скри се е като мишка !

157

Успех!

преди 3 години

Троловете плюят, а народът си забогатява - 24 нови милионера - всеки месец !

156

Анонимен

преди 3 години

Не вярват, защото и те не са заразени, малко хора познавам дори заразени, дори и медицинския персонал не се заразява масово. Но е излишно да се паникьосват хората. Никой не знае какво го чака...