109

До 120

преди 3 години

Абе, колкото до шведите. Те са безкомпромисни. Могат и теб да те отупат. Даже и по- бързо, отколкото очакваш. Доста си изнервен. А те усещат това.И... реагират.

108

До 115

преди 3 години

Близките да са живи и здрави.Парите сами ще дойдат.А фалит на болницата няма как да се получи.Случаят обаче е сериозен.

107

аз няма

преди 3 години

До 118 До понеже живеякъде да ходя защото съм там където се чувствам добре. пиша във форума защото ме е яд , че повечето от вас с белите престилки сте като търговци и печелбари а не ЧОВЕЦИ !! само източвате здравната каса а на обикновнният човек не му обръщате внимание...понякога разбирам защо шведите ви поотупват . фик дих ду тепад

106

Анонимен

преди 3 години

Няма го дежурния коментатор,който в такива случаи отбелязваше, че случаят не е изяснен,защото, ,,не е правена аутопсия,,.Да не са му я направили на него вече.

105

понеже живея

преди 3 години

До 113 До значи толковав австрия няма да ми стигнат 2 часа да ти обяснявам разликата между здравния персонал тук и такива като теб в България !! толкова неучтиви лекари и персонал не съм виждал в други държави а съм живял и в италия !!! но тук и хората по администрацията са учтиви и никой не ти се мръщи , че си отишъл за някаква услуга/ справка .

104

аз-ът

преди 3 години

Ами, всеки ден като уволняват по 5-*** медицински работници, така за кратко време ще уволнят всички лекари и сестри.---с такива кат вас - по-добре сами да се лекуваме. по голям шанс имаме. аре чезни.

103

аз-ът

преди 3 години

СЪД ДО ДУПКА ЗА ТИЯ. ПО -ДОБРЕ ДА ФАЛИРАМ БОЛНИЦАТА ОТ ДЕЛА, ОТКОЛКОТО ДА СЪЩЕСТВУВАТ ПОДОБНИ "БОЛНИЦИ"СЪД ДО ДУПКА, ТИЯ СМАЧКАНЯЦИ РАЗЧИТАТ НА ТОВА, ЧЕ ХОРАТА В БГ НЕ СЕ СЪДЯТ. НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ. СЪД ДО ДУПКА.

102

Лекар

преди 3 години

Ами, всеки ден като уволняват по 5-*** медицински работници, така за кратко време ще уволнят всички лекари и сестри. Ще останат само комунистите от БСП да ни лекуват ! А тяхната ваксина е комунизъм до дупка ! Дупката е за нас , а за тях парата ! Дерзайте ! Уволнявайте ! Червените ще дойдат !

101

Анонимен

преди 3 години

Петимата са шофьор на линейка, портиера, две чистачки и една санитарка. Не са опазили непристъпността до стълбището на обречените.

100

значи толкова

преди 3 години

струват два човешки живота...уволнения !!! за всички виновни трябват поне по 5 години ЗАТВОР за зъучастие в убийство и всеки да плати на семействата на загиналите лично поне по 50 000 лева или продажба на имуществото им . не , че парите ще върнат умрелите но другите търтеи ако знаят какво ги чака ще си вършат работата за която получават пари

99

Анонимен

преди 3 години

А бе Дидо, какви глупости пишеш тук? Тази карта да не ти е кредитна, че пари да теглят от нея. Здравната карта се представя от работещия в Германия, котаго се лекува в чужбина и парите се плащат от съответната каса, където се осигурява. В Германия инфото е в компа за всеки осигурен там. За такива като тебе е разказа "Пази боже сляпо да прогледа"

98

Анонимен

преди 3 години

Ухаа.Всички ще ги уволнят, но ,, локдаун,, няма да наредят

97

ДОН КЕЙ

преди 3 години

Най - добре да се уволни това без / волево нищо=жество - здравния министър. Трябва пълна карантина за един месец, но него го е страх..

96

До 104

преди 3 години

Абсолютно вярно.

95

Анонимен

преди 3 години

Дидо, Дидо, не знам от къде я имисли тази здравна карта в Германия с пари в нея. Това да не ти е кредитна карта. Дъщеря ми живее там от доста години и от първа ръка знам, че пишеш глупости. За който се осигурява там, информацията я има в компа. Картата ти трябва извън Германия. И след услугата в болница парите се плащат от съответната здравна каса, където се осигурява работещия. Анадъмму?

94

Анонимен

преди 3 години

Докато има живи близки да снимат с джиесема, вместо да помогнат, пак добре.Лошото ще дойде, когато започнат да намират измрели семейства по къщите.Вудумагьосничките как ли са?Маски горят ли още?Сигурно сега са щастливиИ те, и глупавата МаяМа.

93

тото

преди 3 години

ако утрепаме Боко тиквата дали ще се разминем с предупреждение ?

92

Мъртви души

преди 3 години

не са необходими нито на пациентите, нито на здравната система

91

бг смешки 2

преди 3 години

*** и мързелив народ - нищо не става ! по цял ден го виждам ....в здрваеопзването е същото ! лоша работа ...

90

До 8 1

преди 3 години

Остави ги да се нервират,че обслужването е ,,лошо,,.Още по- зле ще стане Ако матр'ялът продължава да ходи по ковидпартита, лекарите ще излязат в палатки .....да лекуват Ковид болните.Тогава и да снимат и да не снимат яко ще се мре.