149

До 159

преди 3 години

Какво те е възмутило конкретно.Етажът,асансьорът, вратата?

148

Анонимен

преди 3 години

До 167Това не са лекари..Ами шофьор и санитарка не са лекари.Ясно е.На третия етаж на ръце са пренасяли болните. Забавили са се 40 минути.А в същото време, хората горян маските си Ама вирусът се действа.

147

Анонимен

преди 3 години

Това не са лекари, а някакви бездушни екземпляри, за които болните хора не значат нищо - за тях те са "***", които трябва да умрат! И тази политика е насаждана не само в тази болница, а почти навсякъде в държавата от лекарите в отделенията, шефовете на отделения, управителите на поликлиники, та чак до шефовете на дирекции и министъра на МЗ! И оттам чак до премиера! Разбира се, има и нормални хора сред лекарите, но повечето от тях са в чужбина. Тук останаха некадърниците и търгашите..

146

...

преди 3 години

Стига сте защитавали тези убийци. Да, вирус има, но да не ми се оправдават с това, те са такива от много време, наглеци и бездушници. Както казах по рано на един който ги защитаваше, когато сравних отношението на бг лекарите и тези в Германия примерно(защото от там имам опит)това че здр. осигоривка в БГ е 23лв. а в Германия е 200евро, не ги оправдава да се държат с хората все едно са кучета. А който ги защитава конкретно в тоя случай си заслужава съдбата.

145

тото

преди 3 години

мм по едно дело за незаконно уволнение и пак ще плащаме по 6 залати народа

144

Анонимен

преди 3 години

Сега да уволниш лекар сестра санитар- ти допълнително осакатяш здравеопазването.А ако е у.биец с бездействието си.

143

Анонимен

преди 3 години

Няколко болници сьм посещавал,тая болница вьрхьт.Този трети етаж с вход срещу асансъорите с алуминиева заключваща врата,кабината на доктора вдясно. Не го жалете

142

Vdjdj

преди 3 години

Аз мисля, че вината е в санитарните, шофьора и ст. сестра. Работила съм с тях и знам без коронавирус как се отнасяха към пациенти. Просто е през просото, не им занимава, не им се заразява. Това са виждали във времето и те така действат. Абсолютни амеби. Наказанието им трябваше не да са уволнени, а да са на 1 линия и един като падарин да ги бие ако трябва. Да носят пациенти между етажите.

141

Анонимен

преди 3 години

Айде на доматите

140

Анонимен

преди 3 години

Маските са са мълчите, а?Ще ги горите ли още?Миролюба Бенатова къде се покри, мисирката?

139

Анонимен

преди 3 години

До 146,, ако не са го изтрили..Изтрит е коментарът Естествено.Нали четвъртата власт се бори с мерките.

138

До 148

преди 3 години

...по колко часа работят..Вероятно доста работят.Но в случая не са спрели да почиват. Явно не е имало възможност да настанят толкова хора едновременно.

137

Анонимен

преди 3 години

Наказаните да си заведат трудово - правно дело срещу наказанията.

136

До 150

преди 3 години

До обикновен българинВярно е, че има натоварване на здр. система, но има и недопустими организационни пропуски. В тази напрегната обстановка проличават менажерските умения на директорите на здр. заведения. Това к. лъсна в св. георги е липсата на адекватна подготовка по време на тази епидемия. Вярно е, че има по-голямо натоварване, но много от лекарите практикуват и частна практика, к. не им дава възможност да дадат всичко от себе си

135

Х

преди 3 години

Здравният министър би трябвало да поиска оставката на изпълн. директор на св георги. Груба грешка е да се разкрива ковид отделение на 3 ти етаж без асансьор. Безразсъдно е ковид болни с дихателна недостатъчност да се катерят пеша до 3 етаж. недопустимо е ковид клиника да няма бутилки с кислород за болните. Недопустимо е болните да умират по време на превеждане от една до друга клиника и чакат по стълбите 2 часа. Не мога да повярвам, че в една университет. клиника се случват такива неща.

134

обикновен българин

преди 3 години

Грешка е това с наказанието.Защото основната причина е че няма кадри.А малкото дето има-преуморени изтощени и обезсърчени.Ако зависеше от мен- бързо щях да оправя нещата.Всички пари от депутати и политици - насочвам към болниците и по точно към хората на първа линия.Тройна заплата.Без политици можем без лекари не можем.И така ще е докато обстановката се нормализира.Сега да уволниш лекар сестра санитар- ти допълнително осакатяш здравеопазването.

133

Анонимен

преди 3 години

Не мога да знам, какво точно се е случило и кой какво не е направил, приемам че не е нормално пациентите да лежат по стълбите! Има обаче едно голямо "но" , като човек работещ в сферата на здравеопазването мога да си представя колко е голямо натоварването на здравните работници в момента, освен това за мен лично проф.Я.Илиев, е много добър професионалист, и един от най-добрите токсиколози в страната!

132

Тео

преди 3 години

Никой не желае хората да стоят по стълбищата и да умират като кучета. НИКОЙ! Но някой запитва ли се по колко часа на ден работят лекарите, грижещи се за тези хора? Някой запитва ли се с каква материална база разполагат? Някой запитва ли се какви възможности за лекуване на пациенти им се предоставят? Много е лесно да плямпаш по телевизията, да си изтупаш дебелия з..к и да влезеш в луксозното возило. И да не се запиташ КОЙ изгони лекарите с бездействието си. Видими резултати! Март - пак за тях!

131

Анонимен

преди 3 години

Изтриха го

130

До 145

преди 3 години

Представям си го!С едната ръка лекува, с другата е гара-разпределителна, с третата вдига телефон на "аз само да попитам", с четвъртата обяснява на роднини, с пета дава отчет на МЗ, с шеста се брани от нов побой, а с останалото, виж коментар 147, ако не са го изстрили.